Здравей Гост

Търси се ........ мъж

• 144 Отговора
  • 20249 Прегледи
Re: Търси се ........ мъж
« Отговор #20 -: Декември 13, 2013, 01:36:00 pm »
Ааа,не  са ме унижавали ;DНо са с по-тежки характери,обсебващи,а пък аз съм по-свободолюбива.Но вярна ;D
Какво значи да те обсебват, не го разбирам...Сериозно
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Love-me

• *
  • 61
  • Serve, love, give
« Отговор #21 -: Декември 13, 2013, 01:37:45 pm »
Като цяло и аз съм забелязала, че има някаква повтаряемост при мъжете, с които съм имала по-сериозни отношения. Но чак толкова буквално като при теб, Yaya, не е.
Най-силно съм се влюбвала в Близнаци и Раци. Имам Асц в Близнаци, и пак в Близнаци е липсващата част на Тао-квадрата ми, но в Рак нямам нищо :-\
У7 е в Стрелец. Със Стрелци не съм си имала вземане-даване, но определено винаги съм търсила партньор с типичния за Стрелеца оптимизъм. Мърморковци не търпя.
Юпитерът ми е в Дева, както и Сатурнът. Девите ме харесват, но аз не съм им много фен.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #22 -: Декември 13, 2013, 01:42:00 pm »
Ревниви и такива,които искат да съм постоянно до тях.Докато пикаят,докато водят дела,докато излизат с приятели,навсякъде-в радост и мъка :P

« Отговор #23 -: Декември 13, 2013, 01:45:59 pm »
Хм, странно...
Аз преди имах некъв подобен случай с една мадама зодия Близи...правихме секс 2 пъти седмично-крайно недостатъчно поне за мен и все на некъде изчезваше и се чувствах пренебрегнат...И накрая си хванах друга...Все пак трябва човек и жизнено пространство да има, ама да не е пропаст...Все пак зависи до колко са сериозни отношенията ви...
Аз най мразя да ми дават наставления с фалцетен тон и да се опитват да ме сравняват...Сметай ако ще и света да се обръща е няма да го направя...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #24 -: Декември 13, 2013, 02:30:31 pm »
Аз най мразя да ми дават наставления с фалцетен тон и да се опитват да ме сравняват...

Това ме разсмя, докато го четях - защото е някак типично Лъвско; особено в частта "да ме сравняват"  :blink:

По темата: мъжете в картата на жена - Слънце и Марс /по знак, дом и аспекти/; също по оста Асц - Дсц /съвпади с партньорски лични планети и/или ос/.

Най-дългата ми връзка е с мъж, чието Слънце е в точен съвпад със съвпада  :mellow: ми  Марс/Сатурн в натала - като по учебник. Аз си тръгнах от връзката.

Лично за себе си съм установила, че тези ми Телец/Скорпион неподвижности като Слънце/Асцендент хич не си падат по промените; много дълго време ми трябва да реализирам определено решение в партньорски взаимоотношения, дори вече "да го имам" готово в главата си. То е търпеливост, че разбиране и т.н., направо чак се чудя на себе си  ;D
И когато Уран на Асцендента ми вземе думата  ;D - нещата се случват отведнъж ;D
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Yaya

• 2265
« Отговор #25 -: Декември 13, 2013, 02:47:32 pm »
Тоест, Ванила, по синастрия....
Но в натала ми не се намира.
Качвам картите на двамата мъже с най-силна роля в живота ми.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #26 -: Декември 13, 2013, 03:25:22 pm »
Нерил и Яя...усещам да прехвърчат искри  :P
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Yaya

• 2265
« Отговор #27 -: Декември 13, 2013, 03:26:48 pm »
Не, той говори с Ремедеос  ;D ;D ;D

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #28 -: Декември 13, 2013, 03:31:32 pm »
Ми нека фърчат, ама виж как се дистанцира мадамата от мен..:)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #29 -: Декември 13, 2013, 03:34:56 pm »
Учили са ме винаги да отричам.... И конец да се прекара, ако се закачи, пак е случайно  :P

А Шопенхауер

« Отговор #30 -: Декември 13, 2013, 03:38:31 pm »
Ако сте от един град-марш на кафе!  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #31 -: Декември 13, 2013, 03:40:02 pm »
Ако сте от един град-марш на кафе!  :blink:
Май не сме, а и аз си имам гадже и тя...Любоффф невъзмошшшнаа..:)

« Отговор #32 -: Декември 13, 2013, 03:40:34 pm »
Yaya в първата карта на пръв поглед виждам няколко аспекта, които показват привличане.

Марс съвпад МЦ, Венера съвпад АЦ, съвпад между Венера и Плутон и Слънце в 1-ви. Съвпад между Плутон и Венера е един от най-силните сексуални аспекти.
От твоя страна Слънцето ти е в неговият 7-ми дом - силен индикатор за връзка. Луна и Венера в 8-ми.

Във втората карта индикациите са по-малко. На пръв поглед неговата Луна и СЛВ е в твоят 7-ми, Венера в съвпад с Марс, неговият Марс съвпад МЦ и твоята Луна е в неговият 5-ти дом.
Но тази опозиция между Сатурните, показва, че сте от различни поколения. И неговият Сатурн съвпад със Слънцето ти, може да действа ограничаващо.
С този твой Уран на неговото АЦ връзката стабилна ли беше, или Сатурна ти успя да укроти Урана му, чрез съвпада ?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #33 -: Декември 13, 2013, 03:58:11 pm »
Съни, в синастрията и луните са важни, а неговата е в съвпад с Венерата ми, моята пък е в тригон с неговата. Какво да ти кажа, не успях да го укротя  ;D Но беше взривяващо!
А първият - моят Сатурн на негов АЦ ме държеше. С него транзити на Уран ни разделиха. Мина му през К7.

Нерил, да не би гаджето да чете форума, та се оправдаваш така? Няма невъзможни неща, ама нещо се измъкваш... Пък после "казвали ли са ти, че имаш хубави очи" (или квото там беше)

А Шопенхауер

« Отговор #34 -: Декември 13, 2013, 04:05:23 pm »
Съни, в синастрията и луните са важни, а неговата е в съвпад с Венерата ми, моята пък е в тригон с неговата. Какво да ти кажа, не успях да го укротя  ;D Но беше взривяващо!
А първият - моят Сатурн на негов АЦ ме държеше. С него транзити на Уран ни разделиха. Мина му през К7.

Нерил, да не би гаджето да чете форума, та се оправдаваш така? Няма невъзможни неща, ама нещо се измъкваш... Пък после "казвали ли са ти, че имаш хубави очи" (или квото там беше)
Не не чете, ама ти говориш за бившите ти аз за подаръци...Не се измъквам от нищо...Даже никак! Но да съм в един кюп с бивши настоящи и проекто...Ниенте да го бъде!!!!!

« Отговор #35 -: Декември 13, 2013, 04:06:50 pm »
Плесни една синастеиика между мен и теб и да я коментят тук, ок ли си..:)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #36 -: Декември 13, 2013, 04:10:47 pm »
Дами, както разбрахме, Нерил играе на сигурно. Иска предварително да знае имаме ли бъдеще  ;D Така че - вие сте отговорни за връзката ни  ;D ;D ;D

А Шопенхауер

« Отговор #37 -: Декември 13, 2013, 04:17:25 pm »
Начи не ИГРАЯ НА СИГУРНО и да се разберем...НЯМА ДА МЕ НАДГОВАРЯШ...хахахахахах
Кажете нещо за тази синастрия...

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #38 -: Декември 13, 2013, 04:58:03 pm »
Нещо секса ви май не е на ниво :PНе става,освен ако си правите литературен кръжок.

« Отговор #39 -: Декември 13, 2013, 05:04:54 pm »
Е ти ми счупи главата...Пууу...е как нема да е убав бре..?