Здравей Гост

Търси се ........ мъж

• 144 Отговора
  • 20271 Прегледи
*

remedeos

• **
  • 1038
Re: Търси се ........ мъж
« Отговор #40 -: Декември 13, 2013, 05:09:57 pm »
Ами пробвайте,тъкмо ще кажете дали съм права ;D

« Отговор #41 -: Декември 13, 2013, 05:13:36 pm »
Ами пробвайте,тъкмо ще кажете дали съм права ;D
Умното си е умно, и аз това щях да предложа, ама сигурно щеше да се изтъкне като самохвалство....Даже да го филмираме с маски на лицата ще сме, за да не ни разнасят...
ЯЯ таф ли си на тази оферта, да им покажем как го правят профитата?
Ремедеос ти според мен си зодия близнаци или риби, целнах ли..?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #42 -: Декември 13, 2013, 05:17:39 pm »
Нито Риба,нито щука,но,ако го филмирате,може да ме вземете за постановчик.Режисура,сценография..

« Отговор #43 -: Декември 13, 2013, 05:18:44 pm »
Нито Риба,нито щука,но,ако го филмирате,може да ме вземете за постановчик.Режисура,сценография..
Аз съм За, ама момето си мълчи...:(
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #44 -: Декември 13, 2013, 05:19:32 pm »
Ама на мен пък синастрията ми харесва - тая по-горе форумната  :blink: и защо пък сексът да им е зле?

видях хубави синастрични аспекти Луна - Марс, предизвикателен Слънце - Марс, ама ще им е интересно.

Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

« Отговор #45 -: Декември 13, 2013, 05:21:01 pm »
Филма ще е интере, казваш...?

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #46 -: Декември 13, 2013, 05:22:23 pm »
Малко се срамува,ама ще й мине.Ти ми поръчай тема,за да подготвя сценария.Софт или хард ще бъде ;D

« Отговор #47 -: Декември 13, 2013, 05:23:45 pm »
Малко се срамува,ама ще й мине.Ти ми поръчай тема,за да подготвя сценария.Софт или хард ще бъде ;D
Репетишън хард искам...И маски задължително!

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #48 -: Декември 13, 2013, 05:27:09 pm »
Нериле тебе си те представям като краля Слънце Луи 14.Гол с перука и златно домино :P

« Отговор #49 -: Декември 13, 2013, 05:28:37 pm »
Нериле тебе си те представям като краля Слънце Луи 14.Гол с перука и златно домино :P
Идеално, а Срамежливка дето мълчунка..?

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #50 -: Декември 13, 2013, 05:35:04 pm »
Може да не спазваме ист. точност и да я заголиме като М.Антоанета.Ше й предложиш да я спасиш от ешафода,ако ти засмуче близаллката..И вече ще разгърнем сюжета ;D

« Отговор #51 -: Декември 13, 2013, 05:40:19 pm »
Може да не спазваме ист. точност и да я заголиме като М.Антоанета.Ше й предложиш да я спасиш от ешафода,ако ти засмуче близаллката..И вече ще разгърнем сюжета ;D
Идеално...!

*

Kaya

• 2893
« Отговор #52 -: Декември 13, 2013, 06:06:39 pm »
много често се случва да има повтарящи се аспекти при започване на връзка и при избор на партньор:) 
 може да не е дева, да дойде близнак или пък друг земен знак

« Последна редакция: Декември 13, 2013, 06:12:33 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #53 -: Декември 13, 2013, 06:13:59 pm »
Е ся го налазиха калинки  ;D
Начи, Кая, удари кьоравото! Направо ме е зарязал  ;D

Виж ся, Нерил.... ако искаш, може с Кая римски разгул да ти разиграем.... Ти ше си Нерон, аз така те виждам... Аз, понеже съм срамежлива, ще стоя и ще ви гледам. Може да се включа по някое време.  :-[
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #54 -: Декември 13, 2013, 06:14:49 pm »
Мисля, че всеки е така до известна степен и вианги в картите на миналите ни любови можем да намерим доста общи аспекти. Аз имам голям сантимент към въздухари и е вероятно заради въздушния дефицит - имам само един Сатурн във Водолей. Един Юпитер и един Плутон в домове на комуникацията. Из другите стихии си имам по 2-3 планетки стабилно и предполагам, този сантимент именно на това се дължи. Освен това дорифорий на Слънцето ми е въпросният Сатурн, а возничий - който се свързва до известна степен с познато, предишен опит и т.н, е Меркурий. Пак става едно такова въздушно.  :P Акценти в Дева също доста ми хващат окото попринцип.  :P Та ... ако човек се вгледа, и 10 000 причини ше намери защо точно тези аспекти в картите на въпросните важни хора в живота ни, се повтарят.  :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #55 -: Декември 13, 2013, 09:36:32 pm »
аз си самосезирах безобразията:) но такива теми и ергени как да не ги  налазя ;D ;D

« Последна редакция: Декември 13, 2013, 09:45:27 pm от Kaya »

« Отговор #56 -: Декември 14, 2013, 10:34:25 am »
Е ся го налазиха калинки  ;D
Начи, Кая, удари кьоравото! Направо ме е зарязал  ;D

Виж ся, Нерил.... ако искаш, може с Кая римски разгул да ти разиграем.... Ти ше си Нерон, аз така те виждам... Аз, понеже съм срамежлива, ще стоя и ще ви гледам. Може да се включа по някое време.  :-[
Нищо не видех, ама как ще те изоставя...Нивга...само не разбрах има или няма синастре..:)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #57 -: Декември 14, 2013, 10:54:53 am »
Ми може да не искат да ти кажат.

Айде, слагам моето тълкуване, което ти знаеш:

Но твое Слънце квадрат с моя Венера - няма да ти допадат ценностите ми. Не допускам, че няма да ме харесаш, щото си ме виждал  ;)
Мое Слънце квадрат твой Марс - може да те дразня, знам ли ;D Може да ти провокирам Марса в по-сексуален смисъл от гл.т. на аспекта с Луната ти.
Моя венера опозиция твой Уран - енергията ти ще ме провокира. Тъй като съм имала такъв аспект, видно от една от синастриите с бившите, които те дразнят... вероятно ще ти дойда консервативна. Пази боже  :P
Въпреки това, моя Луна и твое Слънце са в тиргон и ще се разбирале емоционално, а твоята Луна в Козирог ще е близка до мен, защото аз имам опозиция на Сатурн.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #58 -: Декември 14, 2013, 10:58:53 am »
Не бивши и настоящи няма как да ме дразнят, но след като ти ще си единствена, нормално е и аз да искам дъ сейм от теб..:)
Демек да се взимаме а за Марсовете енергията ми допада..:)))
А ако ми дойдеш консервативна...Ми ще отворя консервата бе...хахахахахаа

*

Kaya

• 2893
« Отговор #59 -: Декември 14, 2013, 01:07:16 pm »
ценностите са по  юпитер, а харесването по венера ( понеже твоята венера е квадрат с негово слънце, по- скоро ти няма да го одобриш много)