Здравей Гост

Търси се ........ мъж

• 144 Отговора
  • 20258 Прегледи
Re: Търси се ........ мъж
« Отговор #60 -: Декември 14, 2013, 01:10:17 pm »
ценностите са по  юпитер, а харесването по венера ( понеже твоята венера е квадрат с негово слънце, по- скоро ти няма да го одобриш много)
Е това няма как да ми се случи...тя ми е виждала снимчици във фейса и не ми се е случвало някоя да не ме хареса визуално, не че съм некъв супер мега красавец...Ама айде НЕ..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #61 -: Декември 14, 2013, 01:24:56 pm »
ценностите са по  юпитер, а харесването по венера ( понеже твоята венера е квадрат с негово слънце, по- скоро ти няма да го одобриш много)
Е това няма как да ми се случи...тя ми е виждала снимчици във фейса и не ми се е случвало някоя да не ме хареса визуално, не че съм некъв супер мега красавец...Ама айде НЕ..:)

С тия Слънце и Венера, направо ще се скъсате от секс, бре, Нериле. Давай, какво си оклюмал като препикано мушкато — тоя бил казал, оня бил казал… Я какви аспекти вадиш само :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #62 -: Декември 14, 2013, 01:26:00 pm »
Я какви аспекти вадиш само :)

наред с аспектите трябва и нещо друго да извади, да го видят какъв е мъж  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #63 -: Декември 14, 2013, 01:30:07 pm »

С тия Слънце и Венера, направо ще се скъсате от секс, бре, Нериле. Давай, какво си оклюмал като препикано мушкато — тоя бил казал, оня бил казал… Я какви аспекти вадиш само :)
Ами и аз така си мисля...Ама виж какво ми драскат и се почувствах засегнат!
Какво мислиш за тази синастрия сериозно...Даже момичето ЯЯ е направила интерпретация...само убавини има ми се струва..:)
Я какви аспекти вадиш само :)

наред с аспектите трябва и нещо друго да извади, да го видят какъв е мъж  :P
Еми колкото толковка...Малко но от сърце..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #64 -: Декември 14, 2013, 01:32:25 pm »

Сериозно, не ти се е случвало някой да НЕ те хареса визуално? Я дай снимка да проверим  :blink:

« Отговор #65 -: Декември 14, 2013, 01:33:39 pm »
Ами не наистина не ми се е случвало....Снимка няма как да кача тук...

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #66 -: Декември 14, 2013, 01:37:52 pm »
Нерил,пусни нацистката снимка ,после някой да не тръгнем на логопед :P

« Отговор #67 -: Декември 14, 2013, 01:39:01 pm »
Не мога да качвам тук снимки...има си фейсбук, за това и така..:)
Защо логопед?

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #68 -: Декември 14, 2013, 01:42:26 pm »
Защо логопед?
защо да не  можеш да качваш снимки тук?
а фб как ти е ?
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #69 -: Декември 14, 2013, 01:43:35 pm »
Защото може да заекнем от удивление!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #70 -: Декември 14, 2013, 01:45:24 pm »

ще хлъцнем и ще пръцнем :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #71 -: Декември 14, 2013, 01:45:36 pm »
Ами не, просто не знам как се качват снимки тук и не виждам смисъл, има си фейсбук за тази работа..:)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #72 -: Декември 14, 2013, 01:47:23 pm »
Защо логопед?

Е хайде дай ни линк към фейсбук. Аз как съм си пускала снимки тук, както и много от пишещите.
Дай да те оценим по достойнство.. виж колко жени сме се събрали тук, ще получиш обратна връзка или това те притеснява?

« Отговор #73 -: Декември 14, 2013, 01:49:40 pm »
Действаи смело с коментите тук..:) Не не ме притеснява никак даже искам обратна връзка разбира се..:)

« Отговор #74 -: Декември 14, 2013, 01:51:00 pm »
Действаи смело с коментите тук..:) Не не ме притеснява никак даже искам обратна връзка разбира се..:)

айде бе, даже на мен ми стана интересно ;D

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #75 -: Декември 14, 2013, 01:52:11 pm »
Защото и аз това забелязвам, че действаш смело, но за жалост до сега само на приказки(коментари)
И понеже успя да привлечеш вниманието и много от нас искат да те видят, се чудя дали наистина сега ще се измъкнеш така или ще поемеш предизвикателството,.  ;)

« Отговор #76 -: Декември 14, 2013, 01:53:42 pm »
Брат виж каква съдба на куртизанка имам...Тази която искам не ми обръща никакво внимание...а другите искат да керизят...Нямам против нищо даже..:)))
Защото и аз това забелязвам, че действаш смело, но за жалост до сега само на приказки(коментари)
И понеже успя да привлечеш вниманието и много от нас искат да те видят, се чудя дали наистина сега ще се измъкнеш така или ще поемеш предизвикателството,.  ;)
Ами дадох ти линк на лични на феиса ми да скифташ, какво не ти хареса не знам..:)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #77 -: Декември 14, 2013, 01:59:33 pm »
Аз се надявах да ни го пуснеш така че всички да го видим..
Но бих те добавила в приятели за да ти видя снимката в цял размер, понеже от това малко изображение на профилната смимка нищо не виждам. Не искаш ли просто да я качиш тук?
Като пишеш съобщения цъкаш отдолу +Прикачени файлове и допълнителни опции

« Отговор #78 -: Декември 14, 2013, 02:00:52 pm »
Аз се надявах да ни го пуснеш така че всички да го видим..
Но бих те добавила в приятели за да ти видя снимката в цял размер, понеже от това малко изображение на профилната смимка нищо не виждам. Не искаш ли просто да я качиш тук?
Ами не виждам смисъл тук да я качвам...но си се вижда много добре...Не даваш комент обаче..:)..?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #79 -: Декември 14, 2013, 02:17:08 pm »
Аха, отворих няколко снимки, не ги видях по-рано..
Ами ако искаш да знаеш моето мнение и да съм съвсем искрена, не ми допадаш на мен, не си мой тип изобщо. Даже мога да ти дам пример - ако в сайт за запознанства ми пишеш, не бих ти отговорила  :P
Но това е съвсем нормално, на мен рядко някой ми хваща окото ;) И смятам че няма как всеки да те хареса, харесваме се на едни хора, на други не, всеки си има вкус и е странно когато някой е с убеждението, че всяка би го харесала.