Здравей Гост

Търси се ........ мъж

• 144 Отговора
  • 20224 Прегледи
Re: Търси се ........ мъж
« Отговор #80 -: Декември 14, 2013, 02:21:21 pm »
А...Ми важното е ЯЯ в случаят да ми се кефи, не знам, нека тя да каже...:)
В саитове за запознанства никога не съм се регистрирал...Не са ми ясни тези неща...
Какво странно има в това да имам самочувствие на симпатяга, казвали са ми го...:)
Уважавам мнението ти...Не се крия, така че не съм и очаквал друга обратна връзка за мнението ти на база написаното от теб за мен...Така че..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #81 -: Декември 14, 2013, 02:21:32 pm »
аз пък  нищо не видях :angry:

ама  каквото и да стане краткоскрочно ще да е по ретро  венера...
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #82 -: Декември 14, 2013, 02:31:27 pm »
УаУ! Какъв чат се е заформил... А аз цял ден работя и да изтърва...  :angry:
Кая отново е в 10-ката с последния коментар  ;D

Нерил, освен да чакаме Венера да се обърне към март месец...?

Според мен момчето иска да му видите картата.... Щото моята сте я виждали постоянно от около 5г насам   :57:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Kaya

• 2893
« Отговор #83 -: Декември 14, 2013, 02:33:47 pm »
аз прочетох в някои теми, че Нерил предпочита  нимфетки, но с луна в козирог... кака   му се пада :P
та, ако устискате запознанството за след 2 февруари ;D :19:

« Отговор #84 -: Декември 14, 2013, 02:35:08 pm »
А да бе до март нема се чака..!!
какво искам да ми гледат..?
аз прочетох в някои теми, че Нерил предпочита  нимфетки, но с луна в козирог... кака   му се пада :P
та, ако устискате запознанството за след 2 февруари ;D :19:
Е само Луната в Козирог не е достатъчна...имам ретро Мерк и Венера в съвпад с Асцто..:)
Никакво чакане ни до февруари ни до март...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #85 -: Декември 14, 2013, 02:39:26 pm »
И какво ще рече ретро Мерк и Венера на АЦто?

Щото аз не съм нимфетка - АЦ Везни с Венера в Телец.... И неориентирана по цвета на косата си напоследък  ;D

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #86 -: Декември 14, 2013, 02:41:03 pm »
И какво ще рече ретро Мерк и Венера на АЦто?

Щото аз не съм нимфетка - АЦ Везни с Венера в Телец.... И неориентирана по цвета на косата си напоследък  ;D
Ами значи че съм убав, а виж как ме изостави да ме нападат...сега ти даваш отбой, а аз като истински мъшшшшш седя и пазя честа на НАС...хахахаха

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #87 -: Декември 14, 2013, 02:41:36 pm »
нерил , и мой тип не си! не искам да те обидя  ;) пък и като гледам какви снимки на жени си качил във фейса, определено и аз не съм твой тип, така че сме квит  ;D

Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #88 -: Декември 14, 2013, 02:43:12 pm »
нерил , и мой тип не си! не искам да те обидя  ;) пък и като гледам какви снимки на жени си качил във фейса, определено и аз не съм твой тип, така че сме квит  ;D
Какви снимки на жени съм качвал...не помня наистина..? имам снимки от разни партита, това е...Не, няма как да се обидя и няма за какво да сме квит...Преди нещо се стреляхме, ама си е минало..:)

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #89 -: Декември 14, 2013, 02:44:14 pm »
А така,бъди настъпателен,не се приспивай с Шехерезада.бъди Шака Зулу :PМежду другото,ти ква приказка щеше да разказваш?

« Отговор #90 -: Декември 14, 2013, 02:45:07 pm »
А така,бъди настъпателен,не се приспивай с Шехерезада.бъди Шака Зулу :PМежду другото,ти ква приказка щеше да разказваш?
Каква приказка, не знам..???

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #91 -: Декември 14, 2013, 02:45:19 pm »
Какви снимки на жени съм качвал...не помня наистина..? имам снимки от разни партита, това е...Не, няма как да се обидя и няма за какво да сме квит...Преди нещо се стреляхме, ама си е минало..:)
мога да видя само снимките ти, които са качвани на  корицата - 4-5 са със секси мацки.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #92 -: Декември 14, 2013, 02:47:05 pm »
мога да видя само снимките ти, които са качвани на  корицата - 4-5 са със секси мацки.
Ами може не знам и са от преди 2 3 години...сега избегвам да качвам, защото хората си вадят верни изводи за мен..:)))
Преди една ме отряза точно заради фейсбука, какви приятели съм имал и какви снимки и как да движела с мен...предстааш ли си?

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #93 -: Декември 14, 2013, 02:51:21 pm »
Ами в сватбарската,реши да ни плашиш и се самосезира заради @бан..

« Отговор #94 -: Декември 14, 2013, 02:52:11 pm »
Ами в сватбарската,реши да ни плашиш и се самосезира заради @бан..
Ми гнусна е наистина..

*

Yaya

• 2265
« Отговор #95 -: Декември 14, 2013, 02:55:48 pm »
А, Нерил, аз отбой не давам  ;D Казвам, че съм Венерин тип, а не Нимфетка - затова и мен ме шокираха снимките на жените по фейса ти, бая са провокативни, само кръв не им тече по зъбите (щях да кажа, че това съм аз, но вече пуснах предишния коментар за Венерата  ;D)

А Шопенхауер

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #96 -: Декември 14, 2013, 03:02:33 pm »
Нериле,с този У10Марс в 12д,да не работиш в сивата икономика-сводник под прикритие.Кво си го размахал тоз фейсбук,персонал ли набираш ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #97 -: Декември 14, 2013, 03:06:43 pm »
уууу каква междучаршафна тема станаааа ;D ;D ;D

мерк е ретро, а венера  на асц ще си ти- как теб те виждат другите; асцендента показва как ни виждат от 7 дом нас... а не каква жена ще хванеш; показва, че ще си заможен, че си добър търговец и далавераджия, че логиката малко ще ти убягва и  ще си суетен и т.н и т.н.

но ЯЯ с асц везнички добре се пасва на твоето желание жената да се вижда:)

« Отговор #98 -: Декември 14, 2013, 03:08:03 pm »
А, Нерил, аз отбой не давам  ;D Казвам, че съм Венерин тип, а не Нимфетка - затова и мен ме шокираха снимките на жените по фейса ти, бая са провокативни, само кръв не им тече по зъбите (щях да кажа, че това съм аз, но вече пуснах предишния коментар за Венерата  ;D)
Какво не ти харесват само не знам...момичета с два крака две ръце и др..:)
Нериле,с този У10Марс в 12д,да не работиш в сивата икономика-сводник под прикритие.Кво си го размахал тоз фейсбук,персонал ли набираш ;D
Марса ми е в 11ти...не в 12ти...Не не съм сводник и няма как да бъда гнусно ми се вижда...

« Отговор #99 -: Декември 14, 2013, 03:10:51 pm »
уууу каква междучаршафна тема станаааа ;D ;D ;D

мерк е ретро, а венера  на асц ще си ти- как теб те виждат другите; асцендента показва как ни виждат от 7 дом нас... а не каква жена ще хванеш; показва, че ще си заможен, че си добър търговец и далавераджия, че логиката малко ще ти убягва и  ще си суетен и т.н и т.н.

но ЯЯ с асц везнички добре се пасва на твоето желание жената да се вижда:)
Ами не знам дали логиката ми убягва, не по скоро...За мен е важно жената да е умна и образована ненавиждам простакеси!!!
Но всичко друго позна..:))))
Между другото Жозе Мауриньо има ретро Мерк на Асцто...:) Стига да знаеш кой е де...