Здравей Гост

Търси се ........ мъж

• 144 Отговора
  • 20224 Прегледи
*

remedeos

• **
  • 1038
Re: Търси се ........ мъж
« Отговор #100 -: Декември 14, 2013, 03:11:31 pm »
О ,извинявам се,сбърках.

« Отговор #101 -: Декември 14, 2013, 03:16:01 pm »
О ,извинявам се,сбърках.
Е глупости, няма за какво.
Наистина пимпарството ми се вижда гнусно. Познавам такива хора и са ми гнусни, определено...Познавах по скоро, загубил съм им дирите сега не знам какво се случва в момента с тях
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #102 -: Декември 14, 2013, 03:17:40 pm »
Човек не трябва да се срамува от миналото си - каквото било, било. Не се обяснявай, не се извинявай - предполага се, че еволюираме, не, че деградираме  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #103 -: Декември 14, 2013, 03:18:42 pm »
Човек не трябва да се срамува от миналото си - каквото било, било. Не се обяснявай, не се извинявай - предполага се, че еволюираме, не, че деградираме  ;D
Не се извинявам разбира се...Питат, казвам си...Нали ти ми се кефиш? Така че това ми е достатъчно..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #104 -: Декември 14, 2013, 04:26:00 pm »
 :rolleyes:Ех това ЕГО...Тук само за "цар" Лъв ли ще говорим...?Няма ли др.мъже бе? Въй...мразя да "няма избор"... ;D
Между другото къде има снимки на съфорумците тук???Мн.ми е любопитно...как изглеждате....

Всяка от нас търси МЪЖА,ама то само жабоци...Целуваш,целуваш,ама ...няма ЕВОЛЮЦИЯ... :-[NO MAGIC
« Последна редакция: Декември 14, 2013, 04:37:42 pm от venera1978 »

« Отговор #105 -: Декември 14, 2013, 04:38:07 pm »
:rolleyes:Ех това ЕГО...Тук само за "цар" Лъв ли ще говорим...?Няма ли др.мъже бе?Въй...мразя да "няма избор"... ;D
Между другото къде има снимки на съфорумците тук???Мн.ми е любопитно...
Ми освен за мен се говори и за ЯЯ..:)..Има и други момци, Соник...Преди имаше един твой любимец Кальо ама лично му бих дузпата...така че мача е такъв..:)

« Отговор #106 -: Декември 14, 2013, 04:40:06 pm »
:rolleyes:Ех това ЕГО...Тук само за "цар" Лъв ли ще говорим...?Няма ли др.мъже бе?Въй...мразя да "няма избор"... ;D
Между другото къде има снимки на съфорумците тук???Мн.ми е любопитно...
Ми освен за мен се говори и за ЯЯ..:)..Има и други момци, Соник...Преди имаше един твой любимец Кальо ама лично му бих дузпата...така че мача е такъв..:)

Яя е омъжена, тъй че, не, мерси :) Да не говорим, че съм се дал на Лили…

*

Lillie

• 30532
« Отговор #107 -: Декември 14, 2013, 04:41:42 pm »
Да не говорим, че съм се дал на Лили…

Бил ми се дал само на мен ;D... заклеваш ли се в най-святото?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #108 -: Декември 14, 2013, 04:45:26 pm »
Да не говорим, че съм се дал на Лили…

Бил ми се дал само на мен ;D... заклеваш ли се в най-святото?

Дай да уточним, душо моя, кое е то, преди да се кълна в него. Но да, принципно можеш да приемеш, че имам сериозни намерения ;D

« Отговор #109 -: Декември 14, 2013, 04:47:31 pm »
Банда ае си направим двойна сватба, смао не искам Марая да ми е кума...Не искам 5ца спатия...Нищо лично, но 5чка да ми се цапне ми е много...Предполагам мадам ЯЯ е на моето становище...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #110 -: Декември 14, 2013, 04:51:27 pm »
нерил , и мой тип не си! не искам да те обидя  ;) пък и като гледам какви снимки на жени си качил във фейса, определено и аз не съм твой тип, така че сме квит  ;D

Ето, заради подобни изказвания избягвам да обсъждам външния вид на когото и да било. Тук везните в мен взимат превес.
Венера, не го взимай лично, само защото цитирам твоя пост.

Как имаш самочувствието да кажеш, че някой не е твой тип, при положение, че вероятността ти да не си негов също е 50/50? Защо критикуваш чуждото самочувствие в случая, когато ти демонстрираш такова? Дори и Хайди Клум да съм, няма да го направя, защото вкусове има всякакви (ето, нея цял свят я харесва, но аз не - предпочитам Моника Белучи)

Просто размисли....

ПС. Соник, разведена съм. Странно, че има човек във форума, който да не знае  за квадрата на У7 с Уран... ;D

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #111 -: Декември 14, 2013, 04:54:36 pm »
Дай да уточним, душо моя, кое е то, преди да се кълна в него.

Да се уточним, но после само да си посмял да се закълнеш и да излъжеш.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #112 -: Декември 14, 2013, 04:54:52 pm »
ПС. Соник, разведена съм. Странно, че има човек във форума, който да не знае  за квадрата на У7 с Уран... ;D

Прощавай, не съм стигнал до момента с развода :) Дерзай, Нериле, Риба с АЦ Везни и телешка Венера не е за изпускане!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #113 -: Декември 14, 2013, 04:56:13 pm »

Прощавай, не съм стигнал до момента с развода :) Дерзай, Нериле, Риба с АЦ Везни и телешка Венера не е за изпускане!

Трябва да те черпя....

А Шопенхауер

« Отговор #114 -: Декември 14, 2013, 04:56:31 pm »
Какво си била в миналото не се обяснявай..хихихихихи...
АЗ пак казвам Аз съм бъдещето..!!!

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #115 -: Декември 14, 2013, 05:30:23 pm »
нерил , и мой тип не си! не искам да те обидя  ;) пък и като гледам какви снимки на жени си качил във фейса, определено и аз не съм твой тип, така че сме квит  ;D

Ето, заради подобни изказвания избягвам да обсъждам външния вид на когото и да било. Тук везните в мен взимат превес.

Как имаш самочувствието да кажеш, че някой не е твой тип, при положение, че вероятността ти да не си негов също е 50/50? Защо критикуваш чуждото самочувствие в случая, когато ти демонстрираш такова? Дори и Хайди Клум да съм, няма да го направя, защото вкусове има всякакви (ето, нея цял свят я харесва, но аз не - предпочитам Моника Белучи)

Просто размисли....

ако беше прочела изречението ми докрай, щеше да разбереш какво точно искам да кажа.
казах, че съм сигурна на 100% ,че аз също не съм негов тип
а щом някой не е мой тип, се  ми е тая колко на колко аз съм негов тип.
и това някой да не е твой тип, не означава че не е хубав, и че го удряш по самочувствието.
« Последна редакция: Декември 14, 2013, 05:58:33 pm от venerra »
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #116 -: Декември 14, 2013, 05:33:27 pm »
Ами виж го от хубавата страна, заради твоите писания ЯЯ ми пази гърба, мисля заслужава аплауз за това..:)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #117 -: Декември 14, 2013, 06:45:29 pm »

Просто размисли....

ако беше прочела изречението ми докрай, щеше да разбереш какво точно искам да кажа.
и това някой да не е твой тип, не означава че не е хубав, и че го удряш по самочувствието.

Не знам какъв е края на изречението, но виждам началото и то ми стига. А всичко останало на мен ми звучи като оправдание.
И мен не ме интересуват причините ти, след като си позволяваш подобни коментари.
А дали пазя гърба на Нерил или друго правя е без значение също. Важното е, че едва ли има толкова красив човек, за да смята, че другите не стават толкова публично.
Съжалявам, Венера, но обективно погледнато е така.

А Шопенхауер

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #118 -: Декември 14, 2013, 07:03:37 pm »

Просто размисли....

Не знам какъв е края на изречението, но виждам началото и то ми стига. А всичко останало на мен ми звучи като оправдание.
И мен не ме интересуват причините ти, след като си позволяваш подобни коментари.
А дали пазя гърба на Нерил или друго правя е без значение също. Важното е, че едва ли има толкова красив човек, за да смята, че другите не стават толкова публично.
Съжалявам, Венера, но обективно погледнато е така.
като не си видяла края, как си позволяваш да коментираш цялото?! така рискуваш да сгрешиш.
аз не се оправдавам за нищо. казах в прав текст , че нерил не е мой тип и както виждаш той не се обиди, защото ме разбра, а ти  - не.
като не те интересуват причините ми - не ме цитирай.
не е нужно да си красив, за да не ти харвсва някой. освен това красотата е относително понятие. не ми слагай думи в устата и не ми ги перефразирай както си ги разбираш ти ! не съм казала, че някой тук не става! казах само, че не е от мъжете, които харесвам аз.

п.с/ ще си позволявам да коментирам каквото си искам и както си искам... както си позволяваш и ти  ;)
« Последна редакция: Декември 14, 2013, 07:13:45 pm от venerra »
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Yaya

• 2265
« Отговор #119 -: Декември 14, 2013, 07:15:37 pm »
ти сериозно ли вярваш, че коментира без да съм прочела края?   ;D
Сигурно има причина Нерил да не се обиди, че не е твой тип, но няма да му ставам адвокат  ;) той знае защо реагирах така - имам силно чувство за справедливост  ;D ;D
Аз само разсъждавах върху писанията ти, а ти се припозна. So?
I'm pressing ignore button  ;D

А Шопенхауер