Какво ти хард, виж колко гостоприемно съм полегнала
Да си поиграем на матрошки
Цитат на: remedeos в Декември 14, 2013, 01:03:25 pmДа си поиграем на матрошки За матрьошки трябват повечко…
Търсим съмишленици.Елате
Цитат на: Lillie в Декември 14, 2013, 01:01:07 pmКакво ти хард, виж колко гостоприемно съм полегнала Ха така, това второто по бива, романтика малко…
Цитат на: Sonic_Pro в Декември 14, 2013, 01:03:03 pmЦитат на: Lillie в Декември 14, 2013, 01:01:07 pmКакво ти хард, виж колко гостоприемно съм полегнала Ха така, това второто по бива, романтика малко…подготовка за тест драйва, така ще те посрещна
Направо от вратата почваме, а? Знаех си, че имаш усет за тия неща :wub:
Колкото повече-толкова повече.Руска рулетка-една кутия на Пандора,друга със сливов крем
Преди време една ми казваше мъж който отказва секс на жена природата го наказвала...хахахахах...
Соник, пичаго аз действам за твоята кауза, а ти предаваш мъжката солидарност..Виж в другата тема какво са писали...Нептун бил в Уран и тя- ЯЯ нямало да ме хареса...Е може ли да не хелпнеш егати...А Лил, след като те кани отиди...Преди време една ми казваше мъж който отказва секс на жена природата го наказвала...хахахахах...
Цитат на: Нерил в Декември 14, 2013, 01:13:38 pmСоник, пичаго аз действам за твоята кауза, а ти предаваш мъжката солидарност..Виж в другата тема какво са писали...Нептун бил в Уран и тя- ЯЯ нямало да ме хареса...Е може ли да не хелпнеш егати...А Лил, след като те кани отиди...Преди време една ми казваше мъж който отказва секс на жена природата го наказвала...хахахахах...Сега ще видим какви са тия Нептунено—Уранени аспекти Ми аз вече казах, бе, утре на Рептилското фонтанче в пет, под роклята нищо, в краен случай черна дантела… и после каквото сабя покаже.
Ми аз вече казах, бе, утре на Рептилското фонтанче в пет, под роклята нищо, в краен случай черна дантела… и после каквото сабя покаже.