Цитат на: Lillie в Декември 14, 2013, 01:46:15 pmПапионка с ластик ще е супер, обичам да опъвам разни ластици Може и с копринена папионка под мустачките, хубаво
Папионка с ластик ще е супер, обичам да опъвам разни ластици
Цитат на: Sonic_Pro в Декември 14, 2013, 01:48:24 pmЦитат на: Lillie в Декември 14, 2013, 01:46:15 pmПапионка с ластик ще е супер, обичам да опъвам разни ластици Може и с копринена папионка под мустачките, хубаво Не, искам те със сребърна камбанка, да чувам нежната й мелодия, докато... ***
Разкажиии...
Може и коледни камбанки да закачиш на толумбичките.Празници идват
Цитат на: Sonic_Pro в Декември 14, 2013, 01:48:24 pmЦитат на: Lillie в Декември 14, 2013, 01:46:15 pmПапионка с ластик ще е супер, обичам да опъвам разни ластици Може и с копринена папионка под мустачките, хубаво Не, искам те със сребърна камбанка, да чувам нежната й мелодия, докато... *** ПП. Соник, един час почивка ти давам, после ще се върна пак.
Малко омешахме нещата — май ще играем на "Отвличането на Снегурочка от сарая на махараджата"
"Человек родился для счастья, как птица для полета!"Попросился как-то путник переночевать в одном доме. Хозяин спрашивает:-Тебе где постелить: с внучкой Раей или в сарае?-Зачем мне твоя внучка, стели в сарае.Утром выходит умыться, а во дворе такая девица, в самом соку, потягивается после сна, сиськастая... Он ошеломленно спрашивает:-Ты кто?-Я внучка Рая. А ты кто?-А я мудак...из сарая...
Важното е всички да са нагиздени като циганска каручка.Все пак сватба ще правим и за това е нужно изкуството на клоунадата.
Ще осигуря подарък, пара в плик и искам поне едно седмаче уиски само за мен...Това е..
Цитат на: remedeos в Декември 14, 2013, 02:07:35 pmВажното е всички да са нагиздени като циганска каручка.Все пак сватба ще правим и за това е нужно изкуството на клоунадата.Нерил ще ни осигури дресирано магаре, да тегли каручката. Ще натоварим в нея котаците барабар с цялата зестра и покъщнина и потегляме... в незнайна посока.
Аха, таборът отива към небето… метафорично поне.
Лили е много красива. Аз го казвам. :mellow:Скулеста, аз си падам по такива жени. И като цяло леко екзотичното излъчване ме привлича много силно в жените. Нямам време сега да навлизам в подробности, нито да чета темите.