http://www.youtube.com/watch?v=7npNYmNwzDI
Нерил ще тегли сълзлива сватбена реч, след като си изпие седмачето, а от теб, Соник, ще искам еротичен сватбен танц пред публика (аз го умея, но за теб още не се знае)
На купон да, но без да се събличаме Марая ще каже
Аха… е, в такъв случай може да пробвам.
Древняя китайская мудрость гласит: "НЕ ССЫ!!! ", что означает: "Будь безмятежен, словно цветок лотоса у подножия храма истины"
Не ссы (т.е. споко), няма да те изложа... мога да бъда и дама.
Цитат на: Lillie в Декември 14, 2013, 04:23:09 pmНе ссы (т.е. споко), няма да те изложа... мога да бъда и дама. Не съм си го и помислял
Цитат на: Sonic_Pro в Декември 14, 2013, 04:28:11 pmЦитат на: Lillie в Декември 14, 2013, 04:23:09 pmНе ссы (т.е. споко), няма да те изложа... мога да бъда и дама. Не съм си го и помислял Ако ми броиш чашките и не ми даваш да смесвам, няма вероятност от неочаквани развръзки
Ако тръгна от лакомия да смесвам различни алкохоли. Но ти ще го усетиш - първо ще прибледнея, после ще оглушея...
Маргарита не обичам, но може да пробваш с Космополитън
Цитат на: Lillie в Декември 14, 2013, 04:38:12 pmМаргарита не обичам, но може да пробваш с Космополитън Предпочиташ водка пред текила? :blink:
Цитат на: Sonic_Pro в Декември 14, 2013, 04:47:31 pmЦитат на: Lillie в Декември 14, 2013, 04:38:12 pmМаргарита не обичам, но може да пробваш с Космополитън Предпочиташ водка пред текила? :blink:Не е заради вида алкохол, а заради другите съставки. Вече съм казвала, че обичам да ми киселее - сок от касис или червена боровинка. :blink:
Киселите краставички ги ползваме за мезе, но се надявам да не са нарязани
Но да оставим тия баналности, какво, казваш, било най-святото?
Цитат на: Sonic_Pro в Декември 14, 2013, 04:57:01 pm Но да оставим тия баналности, какво, казваш, било най-святото?За теб не знам, а аз мога да се закълна в котките.