Е, щом така поставяме нещата… толумбички да не кусна повече, ако лъжа!
А за двойната сватба, навити ли сте..?
Още не е решил, синастри се...
Цитат на: Lillie в Декември 14, 2013, 05:14:15 pmОще не е решил, синастри се... Решил е май
Мисля, че има нужда от една тема само с карти, където всички мераклии за синастрене да гледат — с тоя да, с тоя не…
Цитат на: Sonic_Pro в Декември 14, 2013, 05:16:48 pmЦитат на: Lillie в Декември 14, 2013, 05:14:15 pmОще не е решил, синастри се... Решил е май Блазе ви, много бързо и лесно вземате решения... А аз за ново гадже да реша не смея, все колебания ме обземат, да се таковам в рибешкия Марс! :41:
Какво беше… хем сърби, хем мързи? :rolf:
Цитат на: Sonic_Pro в Декември 14, 2013, 05:18:47 pmМисля, че има нужда от една тема само с карти, където всички мераклии за синастрене да гледат — с тоя да, с тоя не…Може да я обединим с бобената тема - да хвърляме бобчета за "да" или "не".
Сега ако има и трети сезон сватосване след януари, направо ще се гръмна.
Цитат на: Lillie в Декември 14, 2013, 05:26:30 pmСега ако има и трети сезон сватосване след януари, направо ще се гръмна. Ми стягай го тоя Марс! Не че е лошо да си чешем езиците, но може и друго…
Е това е приказка на място...Лил, ако разиграваш момчето не е честно...
Цитат на: Sonic_Pro в Декември 14, 2013, 05:29:22 pmЦитат на: Lillie в Декември 14, 2013, 05:26:30 pmСега ако има и трети сезон сватосване след януари, направо ще се гръмна. Ми стягай го тоя Марс! Не че е лошо да си чешем езиците, но може и друго…...че работата отече и стана като в "Шекспир от Хамлет"
Цитат на: Нерил в Декември 14, 2013, 05:31:00 pmЕ това е приказка на място...Лил, ако разиграваш момчето не е честно...Нериле, аз принципно никого не разигравам, просто не ме познаваш като човек.