Цитат на: Sonic_Pro в Декември 25, 2013, 09:19:02 pmЦитат на: Lillie в Декември 25, 2013, 09:16:19 pmНе само ушите ще плющят, ами... Фсичко, фсичко!Надявам се да не ми разтаковаш кокошарника, котаците да не бягат като от оня остров
Цитат на: Lillie в Декември 25, 2013, 09:16:19 pmНе само ушите ще плющят, ами... Фсичко, фсичко!
Не само ушите ще плющят, ами...
Няма, бе, курника го мисля по-дългосрочно…
Алиса ще оцелее и в Огледалния свят.
Цитат на: Sonic_Pro в Декември 25, 2013, 09:33:11 pmНяма, бе, курника го мисля по-дългосрочно… Ще им предам, че влизаш с препоръки, да не те гледат в тъмното със зли жълти очи.
Цитат на: Lillie в Декември 25, 2013, 09:35:11 pmЩе им предам, че влизаш с препоръки, да не те гледат в тъмното със зли жълти очи. Котаците ли?
Ще им предам, че влизаш с препоръки, да не те гледат в тъмното със зли жълти очи.
Цитат на: Sonic_Pro в Декември 25, 2013, 09:38:27 pmЦитат на: Lillie в Декември 25, 2013, 09:35:11 pmЩе им предам, че влизаш с препоръки, да не те гледат в тъмното със зли жълти очи. Котаците ли? Да де, не съм аз , нямам шест чифта жълти очи.
Зелени... и мнооооого честни
Маскирам се като брюнетка, за да не си мислят, че вземам бира от хладилника предизвикателно наведена
Там, където може да се клекне, що да се навеждам? Виж, в случая е по-важно ти да не си предизвикателно наведен в къща с шест котаци.
Мдаа, не е като лелка с ролки и престилка да ти клечи пред хладилника. Но може да измислим и друга игра - да поиграем на влакче между двата стройни крака.
Видяла си, значи :blink:
Цитат на: Sonic_Pro в Декември 25, 2013, 10:15:14 pmВидяла си, значи :blink: И една табела "There's No Exit"
Пътен знак за влакчето
http://www.youtube.com/watch?v=aKQU79YJ3dQКаква идилия - тримата със свекървата