Здравей Гост

Стил

• 248 Отговора
  • 35289 Прегледи
Re: Стил
« Отговор #40 -: Декември 16, 2013, 04:24:41 pm »
Тези комбинации ми допадат. Роклята много ми допада, за вечерна и бях видяла почти същата да се продава, но беше прекалено скъпа и не си я купих. Сигурно е по слънце в дева с този златист ненатрапчив тон. Раскъсаните дънки които често нося са сигурно по Венера в Скорпион, както и златисти бижута, часовник и др. аксесоари.
Харесвам и кожени якета, пухкави елеци и яки и много нося ботуши зимата. Ако можех и лятото щях да нося
Втората снимка не ми допада.Прекалено много цветове.Чантата,ботушите и шапката нямат нищо общо по стил.Блузата е сива,а сивото е студен цвят,не го виждам с топлите оранживеещи цветове.Колието абсолютно по никакъв начин се се връзва със спортния тоалет,да не говорим,че е златисто,а камъчетата по шапката са сребристи.Извинявам се...Професионално изкривяване... :-[
Тарлю гювеч казваш....Само ти схвана какво искам да кажа без да бъда анатемосан и обявен за грубиян...Забелязах тези неща...а лисичата или меча или бивоска кожа дето е трепе..:)))))
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #41 -: Декември 16, 2013, 04:25:35 pm »
Фрейа, на мен ми харесва. Целувки, мила. Добър избор! Бих се облякла точно така и ти гарантирам, че Нерил ще ги хареса  ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #42 -: Декември 16, 2013, 04:28:11 pm »
Фрейа, на мен ми харесва. Целувки, мила. Добър избор! Бих се облякла точно така и ти гарантирам, че Нерил ще ги хареса  ;D ;D
Мъ Че КЪК...такива скъпи неща няма как, просто истински стил на Тиери Мюглер или Карл Лагерфелд...Чудо...Само мадамата ми харесва- манекенката..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #43 -: Декември 16, 2013, 04:30:30 pm »
Мъ Че КЪК...такива скъпи неща няма как, просто истински стил на Тиери Мюглер или Карл Лагерфелд...Чудо...Само мадамата ми харесва- манекенката..:)
Жената е симпатична,да.Никой не оспорва това-но за мен тоалета и е модно самоубийство.Само погледни колието и ботушите как изглеждат съчетани едно с друго и това е повече от достатъчно...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #44 -: Декември 16, 2013, 04:32:23 pm »
Жената е симпатична,да.Никой не оспорва това-но за мен тоалета и е модно самоубийство.Само погледни колието и ботушите как изглеждат съчетани едно с друго и това е повече от достатъчно...

Ама сега, това не е Коко Шанел все пак, мадамата сигурно е най-обикновенно девойче, не може да очакваме чудеса. Но не е лошо облеклото в никакъв случай. Според мен тази е Близнаци :)))

« Отговор #45 -: Декември 16, 2013, 04:37:23 pm »
Според мен е Рак...Не знам, ама жените Рак и Близнаци ги целя със сто чипа стрейт ьп...
Греди ми дават Козирозите и Водолейте, малко еднакви ми се виждат...Не еднотипни ама не правя разлика между жени водолей и козирог...нали знаеш, че твята зодия мисля и на твоя ден е роден най добрият китарист за всички времена Джо Сатриани...на 15ти юли мисля..на него има цяла серия китари Ибаняц Джо Сатриани...:)

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #46 -: Декември 16, 2013, 05:16:10 pm »
Според мен е Рак...Не знам, ама жените Рак и Близнаци ги целя със сто чипа стрейт ьп...
Греди ми дават Козирозите и Водолейте, малко еднакви ми се виждат...Не еднотипни ама не правя разлика между жени водолей и козирог...нали знаеш, че твята зодия мисля и на твоя ден е роден най добрият китарист за всички времена Джо Сатриани...на 15ти юли мисля..на него има цяла серия китари Ибаняц Джо Сатриани...:)

Ама пиленце, тъй като ми говориш за Рак и Близнци, нещо мен си ме пропуснал. Ще го отдам на разликата в годините  ;D ;D ;D

« Отговор #47 -: Декември 16, 2013, 05:18:57 pm »

Ама пиленце, тъй като ми говориш за Рак и Близнци, нещо мен си ме пропуснал. Ще го отдам на разликата в годините  ;D ;D ;D
Е ти ме изкара по стар и от Слънцето егати...хахахахаха
как ще пропусна точно теб...НИВГА..:)

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #48 -: Декември 16, 2013, 05:20:34 pm »

Е ти ме изкара по стар и от Слънцето егати...хахахахаха
как ще пропусна точно теб...НИВГА..:)

Ти въвиш със Слънцето ръка за ръка!
:)))

« Отговор #49 -: Декември 16, 2013, 05:22:08 pm »
Ама ме изкара възрастен човек...хахахахахахахахахаааа
Мерка и ня мен ми е кофти...ретро в Лъв...май заради това се разбирам с теб, говориме си на инджиджиплякторски език, но нйа важното е да се разбираме виртуално...
хаахахахахахах

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #50 -: Декември 16, 2013, 05:27:25 pm »
Мерка и ня мен ми е кофти...ретро в Лъв...май заради това се разбирам с теб, говориме си на инджиджиплякторски език, но нйа важното е да се разбираме виртуално...
хаахахахахахах

Да, да това ще е! Моят ретро, изгорен, намлатен от Уран и Нептун, че и в 6ти дом... Карай, да сме живи и здрави! Ще си говорим на ретромеркски и ще се обичаме! ;D ;D ;D :wub:

« Отговор #51 -: Декември 16, 2013, 05:29:15 pm »
хаахахахахахах

Да, да това ще е! Моят ретро, изгорен, намлатен от Уран и Нептун, че и в 6ти дом... Карай, да сме живи и здрави! Ще си говорим на ретромеркски и ще се обичаме! ;D ;D ;D :wub:
Много ясно, моят е на 5 градуса ретро преди Слънцето, не знам дали е изгорен някъде пише, че съвпад до3 е други до 7...ходи разбери, но да си лафиме на инджиджиплякторски нема лошинко..:)

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #52 -: Декември 16, 2013, 05:32:00 pm »
хаахахахахахах

Много ясно, моят е на 5 градуса ретро преди Слънцето, не знам дали е изгорен някъде пише, че съвпад до3 е други до 7...ходи разбери, но да си лафиме на инджиджиплякторски нема лошинко..:)

Моят е на 1 градус, направо е с коричка  ;D ;D ;D

« Отговор #53 -: Декември 16, 2013, 05:43:04 pm »

Щото идеята за "изгарянето" е взета от времето, когато орбисите са били атрибут на планетите, а не на аспектите. Орбисата на Слънцето е традиционно 15°, по 7° 30' в двете посоки.

« Отговор #54 -: Декември 16, 2013, 05:59:41 pm »
За изгорен се смята Меркурий до 8 градуса. Ако разликата между Слънцето и Меркурий е по-малка от 17 ъглови минути, тогава става въпрос за казими, което е достойнство даже на Меркурий.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #55 -: Декември 16, 2013, 06:09:57 pm »
Щото идеята за "изгарянето" е взета от времето, когато орбисите са били атрибут на планетите, а не на аспектите. Орбисата на Слънцето е традиционно 15°, по 7° 30' в двете посоки.

Да, и в индийската астрология орбисата на "изгаряне" се определя в зависимост от планетата, също така има значение дали е директна или ретроградна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #56 -: Декември 16, 2013, 06:26:36 pm »
За изгорен се смята Меркурий до 8 градуса. Ако разликата между Слънцето и Меркурий е по-малка от 17 ъглови минути, тогава става въпрос за казими, което е достойнство даже на Меркурий.
Ако приемеш по-широката орбиса от 17°, всъщност са 8° 30'. При широк съвпад (с Юпитер, например — има 9° орбиса, съвпадът е до 12°) има вариант планетата да не е изгорена, а само да попада под лъчите на слънцето — пак не е много хубаво, но по-добре, отколкото инак.

« Отговор #57 -: Декември 16, 2013, 06:56:55 pm »
Да, в лъчите на слънцето не ги смятам - но Меркурий почти винаги е там, понеже той няма как да е по-далеч от 19 градуса (толкова ли бяха??) от Слънцето. Поради тази причина, не ми се стурва особено обективно такава голяма орбиса - 8 градуса са простими, но 17 вече наистина идват много ...

« Отговор #58 -: Декември 16, 2013, 07:04:39 pm »
Да, в лъчите на слънцето не ги смятам - но Меркурий почти винаги е там, понеже той няма как да е по-далеч от 19 градуса (толкова ли бяха??) от Слънцето. Поради тази причина, не ми се стурва особено обективно такава голяма орбиса - 8 градуса са простими, но 17 вече наистина идват много ...

17° в двете посоки — планетата е в центъра и пръска светлина около себе си, всяка с различна сила. Когато разглеждаш аспект, събираш орбисите на планетите и делиш на две сумата. Съвпад може да има и без изгаряне.

« Отговор #59 -: Декември 16, 2013, 07:10:01 pm »
Нямам навика да събирам и затова се позачудих множко.  ;D ;D ;D