Страшно харесвам плетени дрехи и жилетки венера в козирог.В ежедневието си ходя или с дънки или с панталони.
Това се отнася и за мен..И моята козирогата Венера.
И аз харесвам плетените дрехи, жилетки, болера - но да са нестандартни.
И страхотно много се радвам, че черното присъства все по-рядко в гардероба ми. До 25-тата ми годишнина беше основен цвят.
Сега предпочитам дрехи с настроение. Да са в синхрон с оптимизма ми. Спортни дрехи не нося извън дома. Много обичам сака, но не строго официални. От примера на Лили последната снимка с панделата ме грабна много. Крачолните дрехи също не обичам много, аз съм момиченце, много венерино, падам си по поли и рокли. Преди да стана шофьор носех единствено обувки с ток. Не признавах ниски обувки. То било голям благодат ниската обувка.

След един инцидент със заместен ток на педала на газта преосмислих вижданията си за обувките. :mellow: По тази причина вече нося обувки, които са ми удобни за шофиране, без ток, много моля.
Аз съм венерско девойче, но ми се усеща асцендента в начина на обличане. Не харесвам масовката, модерното. Предпочитам да следвам своя усет.
Това лято бях влюбена в графитени рокли с някакви цветни преливащи акценти. Графитено и лилаво, графитено и розово. Предпочитам ефирни материи за летни рокли - нека е въздушно. Иначе имам всякакви дрехи в гардероба си - по-строги, по-семпли, по-нестандартни, има разнообразие и избирам според настроението и повода.