Здравей Гост

Стил

• 248 Отговора
  • 35415 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Стил
« Отговор #20 -: Декември 15, 2013, 09:09:19 pm »
В офиса ежедневно наблюдавам две Венери - едната е във Везни, другата е във Водолей.

И познайте коя е по-стилна... мнеее, не везнишката! При водолейската забелязах индивидуализъм и умение много удачно да съчетава стилове и аксесоари, цветови гами. Дори по-ярките цветове не й простеят.
Везнишката се носи като бабка, никакъв усет за цветови съчетания, за стил да не говорим.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #21 -: Декември 15, 2013, 10:08:27 pm »
Междудругото, и аз сега се сетих за две везнишки Венери. Едната си купува дрехите само от втора ръка, защото не иска да дава пари за такива работи и като цяло, облича се много бозаво. Другата си въобразява, че има много стил, но честно казано, искрено се плаша като реши да се гримира сама. Може да седи по 5 часа пред огледалото и да се наслаждава на себе си, да се цапоти и накрая като свърши, си е сложила един фон дьо тен, един молив и една спирала. НЕСКОПОСАНО.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Декември 15, 2013, 10:16:45 pm »
Венера във Везни се стреми да изглежда привлекателна в очите на околните и доста се кипри. Но понякога се случва кичът да е преобладаващ, за сметка на стила. Особено ако разполага и с финансови възможности.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #23 -: Декември 15, 2013, 10:31:09 pm »
Дева с Венера в Скорпион , Асц Стрелец, Венера е в секстил с Нептун и съвпад с Плутон
Харесвам екстравагантни дрехи, дори с блестящо, камъчета, шипчета, различни нестандартни кройки и материи. Но също така харесвам и естествени материи и натурални цветове, изчистен стил без да се прекалява с много аксесоари, да се акцентира на едно нещо. Лятото много обичам да нося леки къси рокли, къси и дълги поли също с потници, асиметрични блузи с паднал ръкав. Всичко що е различно и нестандартно ми грабва вниманието. Харесвам свежи и светли цветове за през деня. Харесвам късо и секси, тесни дънки, предизвикателни летни дрехи. Избягвам да си купувам черни и тъмни цветове. Но зимата на първо място гледам да ми е топло и не мисля толкова как ще изглеждам.
Понякога смесвам стилове и материи, които според някои са НЕ, но на мен не ми пука за стандарти, аз си създавам мой собствен стил и подбирам от "модата" това което на мен ми харесва.
Понякога ми се насъбират куп странни и шантави дрехи и нищо обикновено с което да ги съчетая  ;D

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #24 -: Декември 15, 2013, 11:26:30 pm »
Страшно харесвам плетени дрехи и жилетки венера в козирог.В ежедневието си ходя или с дънки или с панталони.

Това се отнася и за мен..И моята козирогата Венера.

И аз харесвам плетените дрехи, жилетки, болера - но да са нестандартни.
И страхотно много се радвам, че черното присъства все по-рядко в гардероба ми. До 25-тата ми годишнина беше основен цвят.
Сега предпочитам дрехи с настроение. Да са в синхрон с оптимизма ми. Спортни дрехи не нося извън дома. Много обичам сака, но не строго официални. От примера на Лили последната снимка с панделата ме грабна много. Крачолните дрехи също не обичам много, аз съм момиченце, много венерино, падам си по поли и рокли. Преди да стана шофьор носех единствено обувки с ток. Не признавах ниски обувки. То било голям благодат ниската обувка.  ;D След един инцидент със заместен ток на педала на газта преосмислих вижданията си за обувките.  :mellow: По тази причина вече нося обувки, които са ми удобни за шофиране, без ток, много моля.  ;D

Аз съм венерско девойче, но ми се усеща асцендента в начина на обличане. Не харесвам масовката, модерното. Предпочитам да следвам своя усет.

Това лято бях влюбена в графитени рокли с някакви цветни преливащи акценти. Графитено и лилаво, графитено и розово. Предпочитам ефирни материи за летни рокли - нека е въздушно. Иначе имам всякакви дрехи в гардероба си - по-строги, по-семпли, по-нестандартни, има разнообразие и избирам според настроението и повода.

*

Love-me

• *
  • 61
  • Serve, love, give
« Отговор #25 -: Декември 16, 2013, 09:04:39 am »
Венера в Телец. :blink: Най-добре се чувствам облечена в спортно-елегантен стил. Навремето носех доста скучни дрехи - черни, сиви и без аксесоари и смели комбинации. Последните години обаче залитам по по-свежите дрехи, винаги гледам да вкарам цвят в облеклото си, в никакъв случай не натрапчиво обаче, тъй като с това ранено Слънце не обичам много да привличам погледи. Бижута, шалове, колани, от всичко имам в гардероба си. Нося доста поли, рокли и дълги плетени блузи с клинове. Ризи също обичам да нося. Но се възхищавам на хората, които обичат да експериментират и измислят всякакви смели комбинации. Мен в това не ме бива много  :-[

« Отговор #26 -: Декември 16, 2013, 09:50:48 am »
Според мен човек може да си купи дрехи, но стил НЕ. Човек със стил се ражда и няма как да го купи...
При мъжете пак ли се гледа Венера или Слънцето за стил на обличане?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Декември 16, 2013, 10:31:29 am »
Според мен човек може да си купи дрехи, но стил НЕ. Човек със стил се ражда и няма как да го купи...

Абсолютно вярно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #28 -: Декември 16, 2013, 11:35:59 am »
Аз харесвам това...нося подобни дрехи в ежедневието-по-изчистени...без райе,каре,точки и т.н.Не обичам по мен да има мн.цветове.Залагам на лилаво,цикламено,черно и кафяво-бежево,по-рядко синьо и сиво...Не обичам да нося зелено,жълто и оранжево.

« Отговор #29 -: Декември 16, 2013, 11:39:22 am »
Страхотна тема,Краби! По мои наблюдения най-стилни са Телците и Девите. Обяснявам си го с това,че Телците имат естествен афинитет към красивото,а Девите пък са много педантични.Себе си определям за стилна жена и вероятно го дължа на Асцендента си в Дева.Самия му управител Меркурий е в Козирог в съвпад с Венера и Слънце във Водолей в 5-ти дом.Разполагането на Венера и У1 в 5-ти дом също е предпоставка за добрия ми вкус.Заради Водолейската си Венера вероятно не робувам на определен стил-имам както много елеганти дрехи като ризи и стилни рокли,така и по изчанчени и супер модерни неща.Имам дрехи за всеки повод и случай,както и за всяко настроение.Единственото правило обаче,което следвам стриктно е правилото за трите цвята-никога повече от 3 цвята съчетани безупречно.Никога повече от 3 бижута! Имам много аксесоари-шалове,чанти...Шаловете използвам като красиво допълнение към някоя едноцветна блуза и никога в комбинация с шарена блуза! Белъото също си съчетавам по цвят с дрехите и никога не нося сутиен,който да е в един цвят с бикини в друг цвят.Това ми е страшно отблъскващо и безвкусно...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #30 -: Декември 16, 2013, 01:00:45 pm »
Тези комбинации ми допадат. Роклята много ми допада, за вечерна и бях видяла почти същата да се продава, но беше прекалено скъпа и не си я купих. Сигурно е по слънце в дева с този златист ненатрапчив тон. Раскъсаните дънки които често нося са сигурно по Венера в Скорпион, както и златисти бижута, часовник и др. аксесоари.
Харесвам и кожени якета, пухкави елеци и яки и много нося ботуши зимата. Ако можех и лятото щях да нося

« Отговор #31 -: Декември 16, 2013, 01:26:26 pm »
Тези комбинации ми допадат. Роклята много ми допада, за вечерна и бях видяла почти същата да се продава, но беше прекалено скъпа и не си я купих. Сигурно е по слънце в дева с този златист ненатрапчив тон. Раскъсаните дънки които често нося са сигурно по Венера в Скорпион, както и златисти бижута, часовник и др. аксесоари.
Харесвам и кожени якета, пухкави елеци и яки и много нося ботуши зимата. Ако можех и лятото щях да нося
Това ти ли си на средните снимки..?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #32 -: Декември 16, 2013, 02:01:54 pm »
Да, аз съм на средната снимка, защо?!

« Отговор #33 -: Декември 16, 2013, 02:03:58 pm »
Ами хубава си, ама сипеш огън и жупел по мой адрес...Според мен си зодия Рак...Познах ли..?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #34 -: Декември 16, 2013, 02:07:15 pm »
Излъгах, не съм аз, просто снимка от нета е ... ;)

« Отговор #35 -: Декември 16, 2013, 02:12:27 pm »
Излъгах, не съм аз, просто снимка от нета е ... ;)
Жените с принципи не лъжат..:)))

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #36 -: Декември 16, 2013, 02:20:30 pm »
Напротив, понякога може и да ти се наложи да излъжеш точно, за да се придържаш към принципите си. И ти няма как да знаеш кои и какви са моите и какво е това уточнение "жените", за мъжете по-различно ли е.. аз приключвам с теб до тук, не ми се спори

« Отговор #37 -: Декември 16, 2013, 02:27:50 pm »
Напротив, понякога може и да ти се наложи да излъжеш точно, за да се придържаш към принципите си. И ти няма как да знаеш кои и какви са моите и какво е това уточнение "жените", за мъжете по-различно ли е.. аз приключвам с теб до тук, не ми се спори
виж какво си написала и ка си противоречи..Ти спореше с мен..Ми да правилно направи се че те викат другаде и така...Лек ден ти желая..:)

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #38 -: Декември 16, 2013, 04:12:37 pm »
Фрейа, втората снимка и на мен много ми допада, много е стилна.

Някой хора от тук знаят как се обличам, понеже са виждали мои снимки.

По някога ми идват много странни идеи на акъла, които стоят добре. Не бих казала, че съм адски стилна, но определено не се обличам зле. Обичам дрехите и да пазарувам, добре че нямам безкрайни ресурси, иначе отиде ми животеца  ;D ;D

Венера е в Близнаци, асц.Водолей.

I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #39 -: Декември 16, 2013, 04:22:15 pm »
Втората снимка не ми допада.Прекалено много цветове.Чантата,ботушите и шапката нямат нищо общо по стил.Блузата е сива,а сивото е студен цвят,не го виждам с топлите оранживеещи цветове.Колието абсолютно по никакъв начин се се връзва със спортния тоалет,да не говорим,че е златисто,а камъчетата по шапката са сребристи.Извинявам се...Професионално изкривяване... :-[
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд