Цитат на: elodiq в Януари 11, 2014, 06:51:54 amАз пък харесвам обикновено руси мъже със сини очи и ако може по възможност да са с дълги коси , другата ми любима комбинация е черна коса и светли очи или пъстри.Обикновено даже са с много женствени физиономии.Колко познато Елодия, и аз си падам по Скандинавкият тип. Само без дългата коса и за лицето не съм забелязала да имам преференции. Но всичко останало :97: :97: :97:Иси, много ми хареса 2рата снимка, обожавам този стил. Много обичам клинове. Удобни са и подчертават хубавите ми къси, но пък прави и стройни крачета
Аз пък харесвам обикновено руси мъже със сини очи и ако може по възможност да са с дълги коси , другата ми любима комбинация е черна коса и светли очи или пъстри.Обикновено даже са с много женствени физиономии.
Ето нещо подобно имам предвид.
Цитат на: elodiq в Януари 12, 2014, 05:27:02 pmЕто нещо подобно имам предвид. Добре, че уточни, че е мъж Да нямаш Марс в падение?
Няма лошо в по-… андрогинно изглеждащи мъже, но тези двамата малко ме смущават. Аз също помислих първия за ръбеста блондинка. Явно има пазарна ниша и за такива, де
Прекалено брадати и космати дори за моя стелиум в Овен
Тя брадата е лесна - прокрадваш се през нощта със самобръсначката и готово.
Цитат на: Lillie в Януари 12, 2014, 06:25:32 pmПрекалено брадати и космати дори за моя стелиум в Овен Забелязал съм, че най-положително към такива се отнасят Стрелиците или поне с по-изявен стрелчешки акцент. Също най-много ги срещам измежду планинарките, а планинарите масово са брадати & космати… закономерност?Цитат на: ThunderGoddess в Януари 12, 2014, 06:30:13 pmТя брадата е лесна - прокрадваш се през нощта със самобръсначката и готово. Не се прокрадваш, а еротично го обръсваш! Ха!
Ако пусне такава брада, ще спи в котешка колибка
Ще побере ли двама?
Цитат на: Sonic_Pro в Януари 12, 2014, 06:38:14 pmЩе побере ли двама?И брадатия ще побере, и няколко мустакати котака. А аз ще се ширя сама в брачното ложе.