Здравей Гост

Стил

• 248 Отговора
  • 35320 Прегледи
Re: Стил
« Отговор #220 -: Януари 12, 2014, 06:59:39 pm »
Прекалено брадати и космати дори за моя стелиум в Овен  ;D

Забелязал съм, че най-положително към такива се отнасят Стрелиците или поне с по-изявен стрелчешки акцент. Също най-много ги срещам измежду планинарките, а планинарите масово са брадати & космати… закономерност?

Тя брадата е лесна - прокрадваш се през нощта със самобръсначката и готово.  ;D ;D ;D ;D

Не се прокрадваш, а еротично го обръсваш! Ха!

Така е, това е моят стил на работа, хахахаха.

Иначе за планинарите си прав, че са брадати и космати, за колкото познати се сещам сега, все са такива. Даже имам един, който дори и на мен ми идва твърде космат, а принципно не си падам по голи охлюви, така да се каже.  ;D ;D ;D

« Отговор #221 -: Януари 12, 2014, 07:48:16 pm »
Моята нат. Венера е в Дева и се обличам малко тип Барби, особено лятото - роклички, тесни къси панталонки, високи обувки, клинчета, туники, цветни, розови особено, на цветя, пеперуди, кокетна и провокираща.

« Отговор #222 -: Януари 13, 2014, 09:03:06 am »
След всички мои постове в темата вероятно Венерата ми е разконспирирана от раз - във Везни е, У 1,8, 12 и се намира в 12, обичам да съм облечена семпло, но елегантно, съчетавам максимум три цвята, бижута почти не нося, само обеци и то дискретни (тази обраност в цветово и аксесоарно отношение отдавам на секстила със Сатурн и Луната в Козирог).
П.С. Във втора снимка не ми допада потника с пайети, да не говорим, че като цяло е излишен на фотоса.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #223 -: Януари 13, 2014, 01:58:04 pm »
В зодиака най-важни са конюнктурите.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #224 -: Януари 13, 2014, 06:14:27 pm »
Елодия, не, моят тип не е такъв. Излъгала съм се, за мен трябва да са къде, къде по мъжествени! Но всеки човек е различен!

Иси, май съм те уцелила с тази тема. Даваш ми идеи за след няколко дена, като тръгна по магазините.  :rolleyes: :rolleyes:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #225 -: Януари 13, 2014, 07:18:42 pm »
Кои според вас са най-стилните зодии?

Забелязала съм, че най-стилни са Водолеите. Това е лично мое мнение, но хора с разположение на Водолеи по слънце или асц. са много стилни, като тези със Сленце са по стилни.

Също съм забелязала, че жените и мъжете Телец са много стилни и женствени в стилът си. 
 Близнаците също са много модерни винаги, страхотни комбинации измислят.

Братовчрдка ми е Телец, има слабост към дрехите и грима, но не ми харесва как се облича, може би защото ненавиждам животински щампи, които пък  тя обожава.  ;D Иначе е имала добри попадения през зимния сезон за дънки и избор на  блузи.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #226 -: Януари 13, 2014, 07:20:30 pm »
След всички мои постове в темата вероятно Венерата ми е разконспирирана от раз - във Везни е, У 1,8, 12 и се намира в 12, обичам да съм облечена семпло, но елегантно, съчетавам максимум три цвята, бижута почти не нося, само обеци и то дискретни (тази обраност в цветово и аксесоарно отношение отдавам на секстила със Сатурн и Луната в Козирог).
П.С. Във втора снимка не ми допада потника с пайети, да не говорим, че като цяло е излишен на фотоса.
Много ми харесва комбинациите, които си поснала. <3 Точно по този начин бих комбинирала дрехите и аз. Даже ще си ги запаменя на комп-а за вдъхновение.  ;D ;D ;D ;D

« Отговор #227 -: Януари 13, 2014, 07:35:39 pm »
Много се радвам, че са ви харесали :)
Краби, не разбрах сега, даваш ли ми медал или да?
Морена, моля те да споделиш за твоята Венера,  знак, дом, аспекти.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #228 -: Януари 13, 2014, 08:05:16 pm »
Елодия, не, моят тип не е такъв. Излъгала съм се, за мен трябва да са къде, къде по мъжествени! Но всеки човек е различен!

Иси, май съм те уцелила с тази тема. Даваш ми идеи за след няколко дена, като тръгна по магазините.  :rolleyes: :rolleyes:
Да права си , а за това какво ти e мнението, за мен горе доло това е златната среда .

« Отговор #229 -: Януари 13, 2014, 08:31:40 pm »
Ето по кого въздиша една везнишка Венера в секстил със Сатурн и Меркурий и квадрат Марс, Луна и Нептун  :lol:

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #230 -: Януари 13, 2014, 08:52:18 pm »
Ето по кого въздиша една везнишка Венера в секстил със Сатурн и Меркурий и квадрат Марс, Луна и Нептун  :lol:
E мойта е водолейска със съвпад със слънцето,квадрат с луната,тригон с марс,секстил с уран,квадрат с юпитер,квадрат с плутон. ;D ;D

« Отговор #231 -: Януари 13, 2014, 08:53:35 pm »
И Джордж Клуни няма да оставите пред вратата, ама хайде…

*

Lillie

• 30532
« Отговор #232 -: Януари 13, 2014, 08:55:10 pm »
Да права си , а за това какво ти e мнението, за мен горе доло това е златната среда .

Тоя ми мяза на берсерк за опитомяване  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #233 -: Януари 13, 2014, 08:55:44 pm »
Много се радвам, че са ви харесали :)
Краби, не разбрах сега, даваш ли ми медал или да?
Морена, моля те да споделиш за твоята Венера,  знак, дом, аспекти.

7 медала ти давам, да имаш по един за всеки ден  :wub: :wub: :wub:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #234 -: Януари 13, 2014, 09:02:24 pm »
И Джордж Клуни няма да оставите пред вратата, ама хайде…
Грешка нищо ама съвсем нищо в него не ми харесва .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #235 -: Януари 13, 2014, 09:09:46 pm »
Джордж Клуни по' се доближава до моя типаж, не си падам по мъже тип Тарзан, предпочитам мъже с почтено и благо излъчване. Хич го няма Слънцето ми в Овен значи.  ;D

Но мислех, че темата е за дамски дрешки, пък се напълни със снимки на гологърди мачовци.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #236 -: Януари 13, 2014, 09:12:45 pm »
Джордж Клуни по' се доближава до моя типаж, не си падам по мъже тип Тарзан, предпочитам мъже с почтено и благо излъчване. Хич го няма Слънцето ми в Овен значи.  ;D

Но мислех, че темата е за дамски дрешки, пък се напълни със снимки на гологърди мачовци.  :P
E то и предпочитанието за мъже говори много за стилът и вкусът на една жена .Или поне аз така мисля де .

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #237 -: Февруари 02, 2014, 02:30:31 pm »
Венерата ми в Скорпи се влюбииии!  :o Направо такава мания са ми тия кецове, нямам търпение да си поръчам. Оригиналните са на италиански дизайнер и струват между 600-1900$, а репликите може да се открият и за по 90-140лв, пак от естествена кожа

... искам да си ги купя всичките, ВСИЧКИТЕ!!!  ;D

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #238 -: Февруари 02, 2014, 02:44:09 pm »
Ето и още модели
« Последна редакция: Февруари 02, 2014, 02:49:24 pm от Freya »

« Отговор #239 -: Февруари 02, 2014, 05:40:55 pm »
Водолеите!!! Аз съм с Асцендент Водолей и обожавам модата! Определено полагам усилия да се обличам стилно, а понякога и екстравагантно!  :blink: