Здравей Гост

Искренно и Лично

• 14 Отговора
  • 2930 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Искренно и Лично
« -: Декември 16, 2013, 12:21:08 am »
Понеже знам...,че ще последват коментари...НО проблема е сериозен...

ЗЪБОБОЛ..и то не на един зъб...Дъщеря ми тръгна към спешно отделение...

12.12.91
03:40 мин
София

Та въпроса е ДОКОГА с тези зъби... :( :'(

От психологическа гледна точка знам какъв е проблема...,но ДОкога... :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Искренно и Лично
« Отговор #1 -: Декември 16, 2013, 08:45:01 am »
А кога са започнали проблемите?

Уран утре става директен на куспидата на 6ти, може би това е провокирало сегашният спешен случай :-\

« Отговор #2 -: Декември 16, 2013, 11:57:59 pm »
При мен-Винаги проблем със зъби се е активирап при аспект на Тр. Сатурн с  нат.Луна- даже и при полусекстили....

*

Yaya

• 2265
« Отговор #3 -: Декември 17, 2013, 04:44:17 pm »
Марая, дали не скърца със зъби нощно време? В общи линии, Акрукс е права - Сатурн и 1 дом. Въпреки че при мен засега не се проявява.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4 -: Декември 18, 2013, 02:04:51 pm »
Марая, дали не скърца със зъби нощно време? В общи линии, Акрукс е права - Сатурн и 1 дом. Въпреки че при мен засега не се проявява.
то и при мен когато транзитира преди години през 1-вия ми дом/бях ученичка тогава/ не се прояви откъм зъби, но пък глезена на левия крак го навехвах n-пъти, един даскал дори ми каза тогава "Много ти е глезен глезена бе!"
Сега, при второто преминаване на Сатурн през моя 1-ви дом, което се случи преди 3-4г загубих доста зъби, при други познати се случи същото, пише го дори в описанието за транзити на Сатурн през домовете. А скърцането нощем със зъби не е по Сатурн, по-скоро е по Уран и/или Меркурий в аспект с Марс, на нервна почва е, Сатурн е отговорен за кости, зъби, кожа.

Да, на нервна почва е, но Уран й е през 6ти, може да оказва влияние - това имах предвид.

Знаеш ли, Акрукс, на моменти се чудя дали ми е вярна картата.... понякога транзитите не ги усещам в дома, в който са  ;D Освен например, че откакто Сатурн ми мина срещу Венерата в 7ми не мога да се възприема. Не се харесвам и това е. И е някакво обсебващо чувство, а опозицията одавна се разпадна!!!  :angry:

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5 -: Декември 18, 2013, 02:32:20 pm »
Знаеш ли, Акрукс, на моменти се чудя дали ми е вярна картата.... понякога транзитите не ги усещам в дома, в който са  ;D Освен например, че откакто Сатурн ми мина срещу Венерата в 7ми не мога да се възприема. Не се харесвам и това е. И е някакво обсебващо чувство, а опозицията одавна се разпадна!!!  :angry:
Не ти знам картата, поне не я помня ако се е случвало да я погледна  :blink:
И 7д показва как те възприемат другите, а ти се харесваш по 5-ти дом и ако имаш заложено в натала кофти аспект между У1-У5 или квадрат Слънце- Юпитер, то не са ти виновни транзитите, че ти куца самочувствието.
Не, нямам. И не се харесвам, не че ми куца самочувствието  ;D И Венера ми е У1 и господар на хороскопа.

А Шопенхауер

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #6 -: Декември 18, 2013, 02:37:19 pm »

Освен например, че откакто Сатурн ми мина срещу Венерата в 7ми не мога да се възприема. Не се харесвам и това е. И е някакво обсебващо чувство, а опозицията одавна се разпадна!!!  :angry:

сега като се замислих, преди години, когато имах квадрат между тр. сатурн и натална венера .. дълго след него не се харесвах ... нито прическата, пък до този момент си бях доволна от фризьорката .. бях много отслабнала.. и се чудех какво се промени в мен, че не се харесвах .. сега ще проверя колко е траел периода .. но след квадрата с венера е бил наред асц  и луна , може би за това е било по-продължително ..  :-\

и се обличах много смотано .. още не мога да го превъзмогна  ;D имам чувството, че се държах и изглеждах като лелка хах , тогава за пръв път ми излезе алергия..

а по принцип съм с добро самочувствие и си падам малко нарцис  :-[
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #7 -: Декември 18, 2013, 02:41:13 pm »

Освен например, че откакто Сатурн ми мина срещу Венерата в 7ми не мога да се възприема. Не се харесвам и това е. И е някакво обсебващо чувство, а опозицията одавна се разпадна!!!  :angry:

сега като се замислих, преди години, когато имах квадрат между тр. сатурн и натална венера .. дълго след него не се харесвах ... нито прическата, пък до този момент си бях доволна от фризьорката .. бях много отслабнала.. и се чудех какво се промени в мен, че не се харесвах .. сега ще проверя колко е траел периода .. но след квадрата с венера е бил наред асц  и луна , може би за това е било по-продължително ..  :-\

и се обличах много смотано .. още не мога да го превъзмогна  ;D имам чувството, че се държах и изглеждах като лелка хах , тогава за пръв път ми излезе алергия..

а по принцип съм с добро самочувствие и си падам малко нарцис  :-[

Ми аз не си падам нарцис, но не се смятам и за трол... А напоследък... денс съм с нов цвят на косата, няма човек, който да не е казал, че е стархотен и ми отива, колежката ще се боядисва и тя така, а аз не се харесвам! Имам бретон от месец и още не съм свикнала, а ми казват, че съм като 16-годишна с него.... От Сатурн ще да е.
XTZ, проблемът е, че ми предстои прогресивен квадрат на Сатурн с пр Венера и ще трае поне 3г. Е, тогава да видиш за кво иде реч.... Ще ми се разкаже играта  ;D

А Шопенхауер

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #8 -: Декември 18, 2013, 02:42:02 pm »
Яя,аз му викам посттравматичен синдром ;DИ на мен Сатурн ми отпусна примката около Венера,а започнах едва сега да имам леки депресивни моменти.Не мога да кажа,че не се харесвам,но напоследък ми е все тая.При самия транзит бях мобилизирана,да не ме смажи и сега малко се отпуснах.психически.
« Последна редакция: Декември 18, 2013, 02:46:20 pm от remedeos »

*

Yaya

• 2265
« Отговор #9 -: Декември 18, 2013, 02:49:17 pm »
Акрукс, ако те интересува, качвам картата.

Ремедеос, и аз съм се стегнала, ама само външно. Точно щото не се харесвам, все гледам да съм по-барната, но какво ми е в душицата...  ;D

А Шопенхауер

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #10 -: Декември 18, 2013, 02:55:25 pm »

XTZ, проблемът е, че ми предстои прогресивен квадрат на Сатурн с пр Венера и ще трае поне 3г. Е, тогава да видиш за кво иде реч.... Ще ми се разкаже играта  ;D

милата .. по-скоро си мисля, че ще охладнееш от към тема чувства , но зависи кои домове са засегнати , може и по-пестелива да станеш .. а може да започнеш по-трудна връзка .. или да се скараш с приятелка .. много възможности има:)
но ако квадрата е с прогр. венера , а не натална си мисля, че по-бързо ще отшуми:)
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #11 -: Декември 18, 2013, 03:04:04 pm »
пр Венера е в 8ми, а Сатурн в 11 е съУ3 и съУ4 - Козирог и Водолей... имам едни подозрения - ще се наложи да изплащам на леля ми едни имоти, щото баща ми иска да ги задържи... вероятно ще трябва да стана много по-пестелива, но мен ако питаш - за какво ли... ми не си живея живота....  :angry:

А Шопенхауер

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #12 -: Декември 18, 2013, 03:23:07 pm »
Аз съм с натален квадрат и преживявам някак си ;DЗа да не позволиш на Сатурн да те смаже,си коства голяма,целенасочена,осъзната енергия за противоотрова.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #13 -: Декември 18, 2013, 03:28:58 pm »
Сатурн е готин тип, аз го харесвам. Имам си натална Слънчева опозиция. Квото ми е дал да ям... какво съм смелила, аз си знам. И пак - благодарна съм на това, което имам, щото можеше и да е много по-зле. Той само ме държи в кондиция. Не, че ми е приятно...   ;D Но след него се чувствам удовлетворена.

А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #14 -: Декември 18, 2013, 03:31:34 pm »
Акрукс, ако те интересува, качвам картата.

Венерата ти е на трон, не е заточена в овен както си помислих, но освен У1 при теб се явява и У12, т.е. 12-ти дом ти е интерсептиран.
За 1-ви и 12-ти, когато са с общ управител пише следното:

Този индивид притежава голяма вътрешна сила, на която може да разчита; неговата личност може да изисква острота и дефинираност; трябва да се справи със стеснителността и интровертността.

Ми да, така е... вярна е астрологията  ;) Венера ми е мн важна. И е почти неаспектирана, има полуквадрат със Слънце, ако не се лъжа само .... и един пиклив квазитригон с голям орбис със Сатурн...

А Шопенхауер