Здравей Гост

Хората които не харесваме - синастрично

• 214 Отговора
  • 29567 Прегледи
Re: Хората които не харесваме - синастрично
« Отговор #20 -: Декември 16, 2013, 03:52:58 pm »
А какво ще кажете по моята синастрия? Защо ми е тъй непоносим този мъж?  :rolleyes:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Декември 16, 2013, 03:54:11 pm »
Към Нерил

За същата дата и година става въпрос като твоите, само часът на раждане е друг.

А първата колежка Лъвица, с която се сблъсках, ме съсипваше от завист, докато бях на работа във фирмата. Ами сори - и тогава не бях, и сега не съм 100 кила. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #22 -: Декември 16, 2013, 03:57:21 pm »
А какво ще кажете по моята синастрия? Защо ми е тъй непоносим този мъж?  :rolleyes:
Какво ти пука...Виж, Джъстица убавице, от моя скромен опит съм забелязъл че жени които не са ме харесвали никак даже и са сипали огън и жупел по мен после с граничарски кучета след пиянска грешка не съм могъл да изгоня...
Цяла тема пускат за мен ти где се буткаш...хахаахахахаххахахахахахххахахах
За НГ на къде ще изпънеш..:) или в Пловдив ще си..?
Към Нерил

За същата дата и година става въпрос като твоите, само часът на раждане е друг.

А първата колежка Лъвица, с която се сблъсках, ме съсипваше от завист, докато бях на работа във фирмата. Ами сори - и тогава не бях, и сега не съм 100 кила. :))
Верно, поне убавица ли беше или гола водица..?..:)
А тази не е била Лъвица, а сто килограмова женица...цици, гъз и кръст перла на ориента...
Азазел, мисля е другото име на дявола, ми как да ми се кефиш като съм роден на голям църковен празник - Преобрежение Господне..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Декември 16, 2013, 03:59:35 pm »
А тази не е била Лъвица, а сто килограмова женица...цици, гъз и кръст перла на ориента...

Така е общо взето.

Но просто не мога да си представя по-голяма идиотия - една жена да седне до теб и да започне да ти разглежда втренчено и от упор лицето. Поставяше ме в доста неудобна ситуация.  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #24 -: Декември 16, 2013, 04:00:52 pm »

Така е общо взето.

Но просто не мога да си представя по-голяма идиотия - една жена да седне до теб и да започне да ти разглежда втренчено и от упор лицето. Поставяше ме в доста неудобна ситуация.  :-X
Истински африкански воден бивол казваш...Тук зодията няма значение, а типичната женска завист...От нея към теб...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Декември 16, 2013, 04:02:09 pm »
Тук зодията няма значение, а типичната женска завист...От нея към теб...

С Луна в Овен беше тая, АС Рак. Уж би трябвало да имаме хубава синастрия, но ми създаваше непоносими ситуации в офиса.

Поне да беше Би, щях да й отвърна с мазна усмивка.... хахахах  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #26 -: Декември 16, 2013, 04:08:08 pm »
На мен ми е странно някой да ти е антипатичен по смисъла на генерално мнение...В работата, ако сте конкуренти за даден пост няма как да сте си Ел симпатико, ако е да си поркате може, ако може да разчитате един на друг е друго...
КАКВО ЗНАЧИ СИНАСТРИЯ И НЕ СИНАСТРИЯ...
Прави ми впечатление, освен теб Лил, Аркус, Енигма Джъст Марая и Краби и не на последно място Лъф оффф май лайф ЯЯ, и преди Смарта си давахте точно и ясно мненията и диагнозите, а другите пишат толкова противоречиви неща че няма на къде...
Аз поне като не разбирам изказвам предположения, а не давам мнения за неща които не разбирам..
Лил в тази жена има ли показатели за наднормено тегло или заболяване във връзка с това тегло?

« Отговор #27 -: Декември 16, 2013, 04:09:42 pm »
Общопритетите и конвенционални тълкувания с кого си допадаме синастрично от астрологична гледан точка (според знак на ДЦ, Слънчев знак и т.н)при мен никак, ама никак не важат.

Имам огромна непоносимост към слънчеви Везни, при все че моят АЦ е Везни. Не е нужна синастрия, в повечето случаи просто ги "надушвам" отдалеко, може би подсъзнателно виждам мои негативни черти у тях. Точно наобратно, има силен магнетизъм между мен и акцентирани Козирози.

Имам Слънце в Телец, но много харесвам хора със силно изразен Лъв в натала, при все че има голяма вероятност от синастрични квадрати от тяхна страна към мое Слънце.  Обичам и Овни, добре си пасваме, въпреки че имам Овен на К6. И последно, пак извън правилата, не понасям Скорпиони, тоест знакът противоположен на мое Слънце, изобщо не ме привилича.
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Декември 16, 2013, 04:12:37 pm »
Не съм дирила тези показатели в наталната й карта, но има склонност към угаждане, прекаляване и излишен кич.

Хайде, приятна ви вечер, младежи и девойки!  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #29 -: Декември 16, 2013, 04:19:29 pm »
Мхмм, и аз така, подминавам някой хора, понеже искрено ме дразнят.

Аз наскоро 2-3 пъти питах Марая, къде и е Мерк, не защото ме дразни, но просто не и разбирам коментарите понякога, но тя може би не го е видяла, или има лоша синастрия с мен и ме подминава  ;D ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #30 -: Декември 16, 2013, 04:20:36 pm »
Айрън Мейдън кефят ли те...Имат песен 666 намбър оф дъ бист..:)

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #31 -: Декември 16, 2013, 04:24:42 pm »
Мен ли питаш Нерил? Не четох много от коментарите в темата  ;D ;D

« Отговор #32 -: Декември 16, 2013, 04:25:41 pm »
Мнем, Азаел понеже обяснява и както виждаш АЗ съм намесен...хахахахахахахахаха

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #33 -: Декември 16, 2013, 04:28:02 pm »

Жалко, аз харесвам Айрън Мейдън :(

« Отговор #34 -: Декември 16, 2013, 04:29:18 pm »

Жалко, аз харесвам Айрън Мейдън :(
И АЗ...
Нали знаеш, че Брус е роден на 7ми август и според мен е гений...

« Отговор #35 -: Декември 16, 2013, 04:30:10 pm »
Цитат
Азазел, мисля е другото име на дявола, ми как да ми се кефиш като съм роден на голям църковен празник - Преобрежение Господне..:)
Може би се бъркаш с Луцифер, но Азазел е демон от 2-ри ранг.  ;D + това съм роден в деня на Валпугиевата нощ  ;D ;D беше свързано нещо с вещици, които се събират на някакъв връх и правят лоши неща.  ;D Но съм забелязал, че често и аз не търпя лъвове без значение на кой градус са Слънцата им. ;) Същото се отнася за опозиционният им знак - водолей. Самодоволни, коварни, егоисти - така ги описвам.  ;D

Азазел, на какво отдаваш това нехаресване на Лъвове и Водолеи? Аз Водолеи около себе си нямам много, за да мога да кажа мнение, но Лъвове, бол, особено жени и има както и к .. ви за внимание, така и много свестни, борбени момичета. На едните да ми вирят глава, докато клюкарят за другите, не им върви, изглежда смешно, но за другите - направо си допълва визията.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #36 -: Декември 16, 2013, 04:30:33 pm »
Имената на ангелите завършват на ил-Рафа-ил,Гавра-ил,Нер-ил :P

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #37 -: Декември 16, 2013, 04:31:25 pm »
Не ме кефят Iron Maiden, но си падам по rammstein. Предполагам е от Марса ми в овен, участващ в Т квадрат с Нептун, обаче странното при мен е че слушам и меланхолични песни. Имам много силно акцентиран Нептун - връх на 2 симетрични конфигурации и съвпад с МЦ + силен 12 дом.  ;) Абе пълно противоречие съм хем демон, хем ангел ...  ;D
Аз съм зодия и асцдендент в телец обаче имам много силен афинитет към опозиционният си знак - скорпион. :)

Е, то това е най-нормалното, да имаш афинитет към тази зодия. Такива двойки бол!

« Отговор #38 -: Декември 16, 2013, 04:34:14 pm »
Имената на ангелите завършват на ил-Рафа-ил,Гавра-ил,Нер-ил :P
Кефиш ме наистина...Ако си от Сф, айде да излеземе да се нокаутираме с алкохол предколедно...Убеден съм че ще си изкараме яко и ще се хиля истински...Пич си спор няма
Не ме кефят Iron Maiden, но си падам по rammstein. Предполагам е от Марса ми в овен, участващ в Т квадрат с Нептун, обаче странното при мен е че слушам и меланхолични песни. Имам много силно акцентиран Нептун - връх на 2 симетрични конфигурации и съвпад с МЦ + силен 12 дом.  ;) Абе пълно противоречие съм хем демон, хем ангел ...  ;D
Аз съм зодия и асцдендент в телец обаче имам много силен афинитет към опозиционният си знак - скорпион. :)
Със скорпионки жени се разбирам имал съм сериозни връзки...Пак казвам странно ми е за непоносимост, според мен всеки човек е различен във всяка ситуация...

« Отговор #39 -: Декември 16, 2013, 04:47:23 pm »
Телците и Овните са ревниви и то много, даже болестотворно...Това е страшно нещо ревноста без поводната когато има е неприятно...Рамщайн бил съм им на концерта 2010 мисля беше...А най якия концерт в живота ми е бил Рок ин Рио с Мейдън в далечната 2001 януари...на Копа кабана и Ипанема...Уникално беше...както и миризмата на мариху и всякакъв вид дрога най вече музикална...