Здравей Гост

Хората които не харесваме - синастрично

• 214 Отговора
  • 29482 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re: Хората които не харесваме - синастрично
« Отговор #200 -: Декември 19, 2013, 10:02:03 pm »
Случвало ли ви се е някой да ви отблъсква и дразни с поведението си, присъствието си и т.н.т? Как и защо се случва така, че някои хора просто ни отблъскват и не ги харесваме. И обикновено в пакет - като държание и поведение, като външен вид и начин на мислене. Има ли някакви астрологически предпоставки за това в синастрията?

Бях провокирана за тази тема конкретно от Нерил. До скоро дори не бях писала с него в която и да е тема, но той просто ме провокира и ме отблъсква с присъствието си... :blink:

Нямам време да про4ета цялата тема и някой може да ти е отговорил ве4е.
Стелиумът на мом4ето (лъв, 1ви дом), вкл. СЛВ попадат в твой 8ми дом. Явно ще трябва нещо да нау4и6 за себе си, провокирана от мом4ето. Има много силна квадратура в синастрията (марсът му към твое Слънце). Деви6кото Слънце не оби4а да бъде под напрежение  ;) , та за това може коментарите му да ти идват в пове4е и да се 4увства6 наелектризирана. Има оба4е нещо, което няма да ти хареса, а именно, 4е ако се видите реално, имам огромни опасения, 4е между вас може да пламнат много силни искри.  ;)  :blink:

« Отговор #201 -: Декември 20, 2013, 08:17:00 am »
Правилно Дивна, треа да хвърчат искрета, само че едва ли от мен...Бил съм в ситуации където разни клетници за обич, птици уморени са ме мразили, НЕ харевали и тем подобни блякчита, а после не мога да ги изгоня..Живот..хахахахаха
Правилно и казваш, да чете помни и записва, ама дали ще те послуша не знам..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #202 -: Декември 20, 2013, 09:23:37 am »
имала съм страхотни синастрии с хора, които не мога да понасям и обратното. така че синастрията не е всичко, не е определяща. синастрията се прави при наличието на връзка, иначе е безсмислено.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #203 -: Декември 20, 2013, 09:30:10 am »
имала съм страхотни синастрии с хора, които не мога да понасям и обратното. така че синастрията не е всичко, не е определяща. синастрията се прави при наличието на връзка, иначе е безсмислено.
При липса на синастрия, някой транзит може ли да направи "споика" макар и временна за да Не синастричните типове поне за кратко, да джапнат един по друг?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #204 -: Декември 20, 2013, 12:20:11 pm »
Зачетох се в по-старите теми и попаднах на една твоя. Понеже обичаш да ти чешат гривата, знаеш ли, че си 22-ка по нумерология?  :blink:
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

« Отговор #205 -: Декември 20, 2013, 01:42:03 pm »
Зачетох се в по-старите теми и попаднах на една твоя. Понеже обичаш да ти чешат гривата, знаеш ли, че си 22-ка по нумерология?  :blink:
Не, мисля че съм 13ка или 4тири...как го сметна това 22...Според теб какво означава жизнен път 22?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #206 -: Декември 20, 2013, 02:05:51 pm »

и това е вярно- аз съм считала,ч е квадрат на луните на меркуриите може да доведе до неразбирателство. А имам 2 много любими приятелки, с които имаме тези аспекти!...така, че :mellow:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #207 -: Декември 20, 2013, 02:36:24 pm »
22-ка си  :blink: Не са те сметнали правилно. Имаш кармично число 14-ка, но то се проявява като част от характера ти. Това е т.н. число на Марс, означава да се пазиш от твърде агресивни прояви, които само биха ти навредили. Трябва да си по-дипломатичен.  :blink:
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

« Отговор #208 -: Декември 20, 2013, 02:43:52 pm »
22-ка си  :blink: Не са те сметнали правилно. Имаш кармично число 14-ка, но то се проявява като част от характера ти. Това е т.н. число на Марс, означава да се пазиш от твърде агресивни прояви, които само биха ти навредили. Трябва да си по-дипломатичен.  :blink:
Марс, Април май има нещо вярно...но какво да направя имам агресия така е, ама с годините не е толкова..:0
Вече съм Мистър Найс Гай..:)

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #209 -: Декември 20, 2013, 02:45:12 pm »
Да ясно, но запомни, че ще ти е като бумеранг... Пази се после да ни ривеш

« Отговор #210 -: Декември 20, 2013, 02:51:12 pm »
Ааа не при мен всичко е със стратегия, когато трябваше си поживях и какво ли не правих...сега съм Мистър Най Гай...най интересното е че всички които гонеха кариера, учеха и тн...в момента дори и да са я задържали имат скофтен личен живот...и приличат на млади старци...
Мерси за нумеро нещата не се  бях замислял..:)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #211 -: Декември 20, 2013, 10:24:31 pm »
Стелиумът на мом4ето (лъв, 1ви дом), вкл. СЛВ попадат в твой 8ми дом. Явно ще трябва нещо да нау4и6 за себе си, провокирана от мом4ето. Има много силна квадратура в синастрията (марсът му към твое Слънце). Деви6кото Слънце не оби4а да бъде под напрежение  ;) , та за това може коментарите му да ти идват в пове4е и да се 4увства6 наелектризирана. Има оба4е нещо, което няма да ти хареса, а именно, 4е ако се видите реално, имам огромни опасения, 4е между вас може да пламнат много силни искри.  ;)  :blink:

Едвам успях да видя някакво съобщение по темата сред дългите страници чат, няма и да ги чета понеже са много и може и да пропусна нещо съществено, но
Моето мнение е, че е проява на неуважение спрямо останалите от форума - няколко човека да си чатят празни приказки по между си в тема в раздел "Астрология" и ще съм ви благодарна ако се съобразите и го правите на подходящо за това място - примерно в "Свободни Дискусии" ...неприятно е да се разводнява така форума. Благодаря

Нерил, на теб ще ти кажа, че това не е "хейтърска тема" просто наистина ми беше интересно да се обсъди темата и тя не е насочена специално за теб, нито с цел да те злепоставя, просто използвах пресния пример. После аз правя огромна разлика между омраза и нехаресване.

Дивна, разбира се до някъде съм съгласна с теб, обикновено точно от хората които ни дразнят може да научим нещо, колкото и странно да звучи. Иначе за искрите ме разсмя  ;D а това от кое го отчиташ ако може да споделиш? От юлв ли?

*

Divna

• 2478
« Отговор #212 -: Декември 20, 2013, 11:09:45 pm »
Дивна, разбира се до някъде съм съгласна с теб, обикновено точно от хората които ни дразнят може да научим нещо, колкото и странно да звучи. Иначе за искрите ме разсмя  ;D а това от кое го отчиташ ако може да споделиш? От юлв ли?

В синастрия между два индивида от противоположен пол, които са в репродуктивна възраст, за да има физическо привличане гледаме дали в синастрията има напрегнати аспекти между женски и мъжки планети. В случаят при вас има силен акцент между Луна и Марс. Един път имаме съвпад и втори път квадрат между двете планети.

За обострените отношения между вас може също да се посочи като "виновник" квадрата на Венера с Плутон. Този квадрат показва противоречия на мнения. Също не може да се пренебрегне негов Марс, който е в твой 7ми дом, което показва донякъде твоята неприязън към него. Чувстваш го войнствено настроен, но това е само твое усещане. Той ти "бърка" в подсъзнанието с този стелиум в осмия ти дом.
Казват, че се опознаваме чрез другите, с общуването ни с тях. И че никой случайно не влиза в живота ни. Ако този човек провокира нещо в теб, опитай се да разбереш защо те кара да се чувстваш така и какво би могла да промениш в себе си, за да не си уязвима и да не пилееш излишна енергия. Защото в случая страдаш ти, а не си заслужава.   

« Отговор #213 -: Декември 20, 2013, 11:25:31 pm »
Случвало ли ви се е някой да ви отблъсква и дразни с поведението си, присъствието си и т.н.т? Как и защо се случва така, че някои хора просто ни отблъскват и не ги харесваме. И обикновено в пакет - като държание и поведение, като външен вид и начин на мислене. Има ли някакви астрологически предпоставки за това в синастрията?

Бях провокирана за тази тема конкретно от Нерил. До скоро дори не бях писала с него в която и да е тема, но той просто ме провокира и ме отблъсква с присъствието си... :blink:

Вие тая тема я обърнахте вече на извращения.  ;D ;D ;D ;D ;D

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #214 -: Декември 20, 2013, 11:51:13 pm »

В синастрия между два индивида от противоположен пол, които са в репродуктивна възраст, за да има физическо привличане гледаме дали в синастрията има напрегнати аспекти между женски и мъжки планети. В случаят при вас има силен акцент между Луна и Марс. Един път имаме съвпад и втори път квадрат между двете планети.

За обострените отношения между вас може също да се посочи като "виновник" квадрата на Венера с Плутон. Този квадрат показва противоречия на мнения. Също не може да се пренебрегне негов Марс, който е в твой 7ми дом, което показва донякъде твоята неприязън към него. Чувстваш го войнствено настроен, но това е само твое усещане. Той ти "бърка" в подсъзнанието с този стелиум в осмия ти дом.
Казват, че се опознаваме чрез другите, с общуването ни с тях. И че никой случайно не влиза в живота ни. Ако този човек провокира нещо в теб, опитай се да разбереш защо те кара да се чувстваш така и какво би могла да промениш в себе си, за да не си уязвима и да не пилееш излишна енергия. Защото в случая страдаш ти, а не си заслужава.

Аха, и аз така мислих за Плутон и Венера...
В случая силно е да се каже че ми е влязъл в живота Нерил...  Иначе да, само пилеем енергия като се дразним на някой.. благодаря за съвета Дивна, има логика да се замисля над това... и друг път като ми се е случвало да ме подразни някой съм се питала защо..