Здравей Гост

Хората които не харесваме - синастрично

• 214 Отговора
  • 29465 Прегледи
*

Freya

• **
  • 1178
Хората които не харесваме - синастрично
« -: Декември 16, 2013, 02:39:43 pm »
Случвало ли ви се е някой да ви отблъсква и дразни с поведението си, присъствието си и т.н.т? Как и защо се случва така, че някои хора просто ни отблъскват и не ги харесваме. И обикновено в пакет - като държание и поведение, като външен вид и начин на мислене. Има ли някакви астрологически предпоставки за това в синастрията?

Бях провокирана за тази тема конкретно от Нерил. До скоро дори не бях писала с него в която и да е тема, но той просто ме провокира и ме отблъсква с присъствието си. Ще ми се ако има желание да пусне тук картата си да направим синастрия. Както и вие ако имате желание да публикувате синастрии с хора, към които имате "алергия" или непоносимост :blink:

Re: Хората които не харесваме - синастрично
« Отговор #1 -: Декември 16, 2013, 02:47:52 pm »
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ
Пак ли аз бе...ама ти верно отиде другаде...
пусни синастрия щом те кефи...
Данните ми са 06.08.1979 5.30 София
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2 -: Декември 16, 2013, 02:51:13 pm »
Ето я синастрията. За Венера бях сигурна че ще има квадрати, ето че и с Меркурий. За това и изказванията ти не ми допадат.

« Отговор #3 -: Декември 16, 2013, 02:52:47 pm »
И какво не ти аресва в таз синастрия минастрия..?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #4 -: Декември 16, 2013, 03:16:53 pm »
Страхотна тема,Фреия! Чувала съм,че имаме алергия към хора,чиито Слънца попадат в 6-тия ни дом.При мен това работи на практика-имам непоносимост към Слънчеви Риби (е не към всички де)  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #5 -: Декември 16, 2013, 03:21:17 pm »
Пускам синастрия с един мъж,който ми е страшно антипатичен...В негово присъствие чувствам напрежение.Чудя се дали е взаимно  :rolleyes: Изпитвам порив да му направя някаква мизерия...Ужасссс!
« Последна редакция: Декември 16, 2013, 03:51:06 pm от Just_a_Dream »
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #6 -: Декември 16, 2013, 03:21:34 pm »
6 ми дом е в овен-това обяснява непоносимостта ми към една колежка овен и вуйчо ми,с когото на глава не можеш да излезеш  :angry:

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #7 -: Декември 16, 2013, 03:27:21 pm »
Имам 6 дом в телец и близнаци-нямам неприязън грам.Може би само резерви към Деви,при това крайно субективно..

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #8 -: Декември 16, 2013, 03:30:35 pm »
Ето я синастрията. За Венера бях сигурна че ще има квадрати, ето че и с Меркурий. За това и изказванията ти не ми допадат.

Имате съвпад плутон ЮЛВ и юпитер ЮЛВ :rolleyes:

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #9 -: Декември 16, 2013, 03:31:48 pm »

Имате съвпад плутон ЮЛВ и юпитер ЮЛВ :rolleyes:
Кармична любов,а ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Декември 16, 2013, 03:32:07 pm »
Ако говорим за професионална непоносимост, дотук има три колежки със Слънце в Лъв (или акцентиран Лъв), с които ми е трудно да работя в едно помещение и да се търпим една друга. В Лъв имам Сатурн.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #11 -: Декември 16, 2013, 03:35:10 pm »
Ако говорим за професионална непоносимост, дотук има три колежки със Слънце в Лъв (или акцентиран Лъв), с които ми е трудно да работя в едно помещение и да се търпим една друга. В Лъв имам Сатурн.
А те взаимно как се траят?!

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #12 -: Декември 16, 2013, 03:36:36 pm »

Да, това е интересен въпрос ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Декември 16, 2013, 03:37:17 pm »

В смисъл? Става въпрос за различни фирми, но с Лъвици най-много главоболия съм имала на раб. място, много проблеми създават или просто са дразнещи. Имам и две приятелки с лъвско Слънце - нищо общо с впечатленията от службата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #14 -: Декември 16, 2013, 03:38:37 pm »

В смисъл? Става въпрос за различни фирми, но с Лъвици най-много главоболия съм имала на раб. място, много проблеми създават или просто са дразнещи. Имам и две приятелки с лъвско Слънце - нищо общо с впечатленията от службата.

Мислех, че са три Лъвици накуп в едно помещение :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Декември 16, 2013, 03:39:36 pm »

Мислех, че са три Лъвици накуп в едно помещение :)

Хахаха, тогава във форума отдавна щеше да се чуе, че съм напуснала работа!  :rolf:

В офиса съм с двама Лъвове в една стая, мъжки и женски. Дразнеща е само женската.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #16 -: Декември 16, 2013, 03:42:47 pm »
Реших да се разтърся малко и да видя наистина кой не понасям, не бях правила такива сметки. Двете ми "фаворитки" са жени Рак. Верно, моята зодия, ама е факт, не мога да ги трая. Едната е някаква супер шумна свиня, която просто не знае какво прави в университета и защо е там (колежки сме), непрестанно се опитва да се прави на големият, блестящ интелект и винаги не й се получава, само ни хаби времето с глуповатите си изказвания. Дори и в начина й на говорене има нещо, което ми напомня на припяването на мазно, циганско маане, което може да й се е превърнало в навик, предвид факта, че това е единственото, което слуша. Изключително нагла и несъобразителна е, за нея не съществуват други хора, които да могат да искат нещо да не стане по нейния начин и ако, все пак, някой успее да наложи мнението на цялата група над нейното, прави една смотана кисела физиономия и стои така докато отново не й се угоди. Прикачам картата, но наистина става въпрос за дни разлика и поради тази причина, имаме много съвпади - на лъвските стелиуми, на слънцата, на почти всичко. Луните ни, които са по-различното, са в секстил.

Другото, което исках да добавя е, че за мен не е само въпрос на синастрия, а на възпитание и на ниво на съзнание на съответния човек. Има хора, с които можем да имаме много по-кофти синастрии, с повече квадрати и опозета, но ще се разбираме много повече, защото самите те са решили детските си проблеми и проявяват по-хубавите качества на знаците, които имат в наталните карти. Обратното, има хора, които сякаш са обрали най-лошите качества от цялата си натална карта и тях показват на света - и това си е техен проблем, вътрешен.
« Последна редакция: Декември 16, 2013, 03:48:36 pm от ThunderGoddess »

« Отговор #17 -: Декември 16, 2013, 03:44:25 pm »
Какво не ти харесва на стелиумните Лъффчета не разбирам...
Замислял съм се за Кристиано Роналдо той е зодия водолей...ама не му се кефят, че бил арогантен и самовлюбен...Ами може си го човека! И го мразят
А другите са фенове на Лео Меси това джудже космато ниедно...
Аз грам не се разбирам с жени овен и лъв, стребите до някъде...Някак си имам чувството, че ми дишат от въздуха...Но не ми пречат де...А тази синастрия между мен и Фрея, не знам вие разбирате, ама като иска момичето да се драпа...не ми пречи..:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Декември 16, 2013, 03:47:14 pm »
Нериле, една от изброените беше твоя астрална близначка - същия ден, само че с друг час на раждане (АС около 25 гр. Стрелец). С нея имах чувството, че е бавноразвиваща се. Не го приемай лично. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #19 -: Декември 16, 2013, 03:50:55 pm »
И по дърта сигурно е била...на моята дата освен атомната бомба са се случили много неща...
Независимост на държави...Родени са били Анди Уорхол,Артър Флеминг и тн , Илия Павлов и бившият министър на евро въпросите, Томислав Дончев..:))))
На мен Асцто ми е Лъв не стрелба..:)