Реших да се разтърся малко и да видя наистина кой не понасям, не бях правила такива сметки. Двете ми "фаворитки" са жени Рак. Верно, моята зодия, ама е факт, не мога да ги трая. Едната е някаква супер шумна свиня, която просто не знае какво прави в университета и защо е там (колежки сме), непрестанно се опитва да се прави на големият, блестящ интелект и винаги не й се получава, само ни хаби времето с глуповатите си изказвания. Дори и в начина й на говорене има нещо, което ми напомня на припяването на мазно, циганско маане, което може да й се е превърнало в навик, предвид факта, че това е единственото, което слуша. Изключително нагла и несъобразителна е, за нея не съществуват други хора, които да могат да искат нещо да не стане по нейния начин и ако, все пак, някой успее да наложи мнението на цялата група над нейното, прави една смотана кисела физиономия и стои така докато отново не й се угоди. Прикачам картата, но наистина става въпрос за дни разлика и поради тази причина, имаме много съвпади - на лъвските стелиуми, на слънцата, на почти всичко. Луните ни, които са по-различното, са в секстил.
Другото, което исках да добавя е, че за мен не е само въпрос на синастрия, а на възпитание и на ниво на съзнание на съответния човек. Има хора, с които можем да имаме много по-кофти синастрии, с повече квадрати и опозета, но ще се разбираме много повече, защото самите те са решили детските си проблеми и проявяват по-хубавите качества на знаците, които имат в наталните карти. Обратното, има хора, които сякаш са обрали най-лошите качества от цялата си натална карта и тях показват на света - и това си е техен проблем, вътрешен.