Нямам време да про4ета цялата тема и някой може да ти е отговорил ве4е.
Стелиумът на мом4ето (лъв, 1ви дом), вкл. СЛВ попадат в твой 8ми дом. Явно ще трябва нещо да нау4и6 за себе си, провокирана от мом4ето. Има много силна квадратура в синастрията (марсът му към твое Слънце). Деви6кото Слънце не оби4а да бъде под напрежение
, та за това може коментарите му да ти идват в пове4е и да се 4увства6 наелектризирана. Има оба4е нещо, което няма да ти хареса, а именно, 4е ако се видите реално, имам огромни опасения, 4е между вас може да пламнат много силни искри.
:blink:
Едвам успях да видя някакво съобщение по темата сред дългите страници чат, няма и да ги чета понеже са много и може и да пропусна нещо съществено, но
Моето мнение е, че е проява на неуважение спрямо останалите от форума - няколко човека да си чатят празни приказки по между си в тема в раздел "Астрология" и ще съм ви благодарна ако се съобразите и го правите на подходящо за това място - примерно в "Свободни Дискусии" ...неприятно е да се разводнява така форума. Благодаря
Нерил, на теб ще ти кажа, че това не е "хейтърска тема" просто наистина ми беше интересно да се обсъди темата и тя не е насочена специално за теб, нито с цел да те злепоставя, просто използвах пресния пример. После аз правя огромна разлика между омраза и нехаресване.
Дивна, разбира се до някъде съм съгласна с теб, обикновено точно от хората които ни дразнят може да научим нещо, колкото и странно да звучи. Иначе за искрите ме разсмя

а това от кое го отчиташ ако може да споделиш? От юлв ли?