Здравей Гост

Конкретност в хорарните въпроси

• 188 Отговора
  • 26263 Прегледи
*

remedeos

• **
  • 1038
Re: Конкретност в хорарните въпроси
« Отговор #80 -: Декември 19, 2013, 02:32:33 pm »
Любовникът Сатурн ми е в 8ми.Еротично,а?Обаче нека не спамим,че дефлорирахме всички теми :P

« Отговор #81 -: Декември 19, 2013, 02:34:06 pm »
Любовникът Сатурн ми е в 8ми.Еротично,а?Обаче нека не спамим,че дефлорирахме всички теми :P
Никак даже не е еротично..:(
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #82 -: Декември 19, 2013, 02:34:55 pm »
Соник, това делене на вътрешно/външно е при индийците. По 7 дом е това, което ни е приятно да гледаме при определени обстоятелства, по 8ми са не толкова естетичните от анатомична гледна точка неща.

Ремс, със Соник само това ли да правим заедно – и двамата сме с осмодомни Луни?  ;D

Аха, има логика.
Какво я питаш нея, добре, че има една петодомна Лилит, та да закърпи малко положението ;D

8мо домните луни са страшна работа, ако са скорпионски- край- влизат ми в моя 8ми набъркват ми се в скорпи стелиума и ставаааа....няма да обяснявам  :-[ психария.
Какво имаш в Скорпион?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #83 -: Декември 19, 2013, 02:35:55 pm »

а що....ще го играе Домина  :P много ще й пасва ;)
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #84 -: Декември 19, 2013, 02:36:01 pm »
Аха ;DФригидна съм и я докарвам само на приказки ;D

« Отговор #85 -: Декември 19, 2013, 02:37:12 pm »

а що....ще го играе Домина  :P много ще й пасва ;)
Не знам, и няма как да узная..:)
А за моя диспозитор Нептун, в 5ти ретро какво ще кажеш..:))))
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #86 -: Декември 19, 2013, 02:37:39 pm »

Фригидна и с професионален интерес към проституцията вече е новост ;D

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #87 -: Декември 19, 2013, 02:38:53 pm »
Соник,не че съм параноична,ама откъде знаеш къде ми е Лилит?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #88 -: Декември 19, 2013, 02:39:50 pm »
8мо домните луни са страшна работа, ако са скорпионски- край- влизат ми в моя 8ми набъркват ми се в скорпи стелиума и ставаааа....няма да обяснявам  :-[ психария.
Какво имаш в Скорпион?

само badboys  ;) марс плутон сатурн

« Отговор #89 -: Декември 19, 2013, 02:40:22 pm »
Като става дума за скорпиони, аз имам такива френдове и ги съжалявам...Това е точната дума...Винаги има някакво нещастие и трудност около тях....Не знам може и да си внушавам, но моите наблюдения са такива...И при мъжете и жените винаги, ама винаги има някаква житеиска драма...
Не искам да засегна никого

« Отговор #90 -: Декември 19, 2013, 02:41:03 pm »
Соник,не че съм параноична,ама откъде знаеш къде ми е Лилит?
С третото око видях ;)
« Последна редакция: Декември 19, 2013, 02:56:02 pm от Sonic_Pro »

« Отговор #91 -: Декември 19, 2013, 02:43:24 pm »
Какво имаш в Скорпион?

само badboys  ;) марс плутон сатурн
Мале, мале… значи затова ти трябва крехка ранима Луна ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #92 -: Декември 19, 2013, 02:44:40 pm »
Като става дума за скорпиони, аз имам такива френдове и ги съжалявам...Това е точната дума...Винаги има някакво нещастие и трудност около тях....Не знам може и да си внушавам, но моите наблюдения са такива...И при мъжете и жените винаги, ама винаги има някаква житеиска драма...

харесвам дълбочината на тези хора- и жени и мъжете ме привличат - с всички съм се разбирала и много хубави чувства остават винаги....но по- скоро съм чувствителна на луна и венера в скорпио- само като ги помириша- полудявам- като да мамиш акула с кръв..такъв ми е инстинкта към леки планети в тоя знак

« Отговор #93 -: Декември 19, 2013, 02:47:18 pm »

харесвам дълбочината на тези хора- и жени и мъжете ме привличат - с всички съм се разбирала и много хубави чувства остават винаги....но по- скоро съм чувствителна на луна и венера в скорпио- само като ги помириша- полудявам- като да мамиш акула с кръв..такъв ми е инстинкта към леки планети в тоя знак
И аз ги надушвам...забелязал съм, че има ли нещастие има замесен скорпион...Не знам, как го правят...Нали ти казвам имам френдове скорпита и знам за какво става дума...Но някак си това ме и отблъсква...А секса с жена скорпи като машини...аз съм фен на близитата..:) Макар да имам Марс в близнацив 11ти, но не мисля да е от това..:)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #94 -: Декември 19, 2013, 02:48:47 pm »
иначе в хорарната астрология една скорпионска луна показа точно страдалчество , драма от страна на питащия.

когато квезита от отсрещната страна се падне сатурн- то той често е сърдит за нещо на луната- при таз годишните хорари поне

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #95 -: Декември 19, 2013, 02:50:01 pm »
Нерил- беше си публикувал данните- видях картата ти в една друга тема.
Ти си ужасно силен лъв- лъвски стелиум и близнака те сектилира и ти идва много добре- разпалва се този огън
Лъвовете не харесват противоречията- допада им хармонията

Аз си падам повече по квадратни типчета  ;)

« Отговор #96 -: Декември 19, 2013, 02:57:05 pm »
Ти си ужасно силен лъв- лъвски стелиум и близнака те сектилира и ти идва много добре- разпалва се този огън

Имал съм гаджета скорпиони и знам какво е..:))) Не съм бягал от проблемите, но в крайна сметка...:0
Имам един лаф, искаш ли човек с проблеми хвани си скорпион или скорпионка...
Един френд ония ден ме запозна с гаджето си надуших веднага че е скорпи...И преди малко ми звъня да ми каже едни неща за нея от които не се учудих...не, не ми пречат скорпитата и нямам против тях, ама проблемите и настроенията им понякога ми идват в повече..:)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #97 -: Декември 19, 2013, 03:00:54 pm »

Имал съм гаджета скорпиони и знам какво е..:))) Не съм бягал от проблемите, но в крайна сметка...:0
Имам един лаф, искаш ли човек с проблеми хвани си скорпион или скорпионка...
Един френд ония ден ме запозна с гаджето си надуших веднага че е скорпи...И преди малко ми звъня да ми каже едни неща за нея от които не се учудих...не, не ми пречат скорпитата и нямам против тях, ама проблемите и настроенията им понякога ми идват в повече..:)

ХА-ХА- ти? мега-лъв? да не ти пречат скорпионите?

не ме лъъъъъжиииии ;)

« Отговор #98 -: Декември 19, 2013, 03:03:33 pm »

не ме лъъъъъжиииии ;)

Скромничи :) "не ми пречат, ама ми идват в повече" = "да не ми се мяркат пред очите, гадините"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #99 -: Декември 19, 2013, 03:05:15 pm »

не ме лъъъъъжиииии ;)

Скромничи :) "не ми пречат, ама ми идват в повече" = "да не ми се мяркат пред очите, гадините"

хванах го аз в крачка ;)