Здравей Гост

Конкретност в хорарните въпроси

• 188 Отговора
  • 26343 Прегледи
Re: Конкретност в хорарните въпроси
« Отговор #140 -: Декември 19, 2013, 06:01:33 pm »
Не идва, мискининът, пък и Лили ме заплаши с точилката… кротувам си.

* * *

Старият манаф лежи на дивана в двора на сарая на брега на Босфора и бере душа. Отива си. Гледа тъжно морето, всички слуги ходят на пръсти. Минава младият Юсуфчо и, не щеш ли, пръцва! Надига се старият манаф на лакът и казва:
— Ех, Юсуфе, Юсуфе! Човек душа бере, а ти флиртуваш!…

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #141 -: Декември 19, 2013, 06:10:50 pm »
Обичам да ми разказват приказки за лека нощ.Аз ще те утеша вместо Нерил,не реви ,ще метнем една тапа,но вързано..

« Отговор #142 -: Декември 19, 2013, 06:17:13 pm »
Обичам да ми разказват приказки за лека нощ.Аз ще те утеша вместо Нерил,не реви ,ще метнем една тапа,но вързано..

Става :blink: По-слабият прави… какво решим тука… на другия. :-[ Няма да те мъча със сладолед, но все пак се приготви психически :mellow: И си донеси инструментите, не се знае какво ще ни щукне :)

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #143 -: Декември 19, 2013, 06:32:19 pm »

Става :blink: По-слабият прави… какво решим тука… на другия. :-[ Няма да те мъча със сладолед, но все пак се приготви психически :mellow: И си донеси инструментите, не се знае какво ще ни щукне :)
Да и аз така играя на вързано-не за пари,за други работи..Искам да знаеш,че като потомствен табладжия-губя рядко и това изнервя по-агресивните.Приготви се да ми изпълняваш желанията,това исках да кажа. ;D

« Отговор #144 -: Декември 19, 2013, 06:38:08 pm »

Да и аз така играя на вързано-не за пари,за други работи..Искам да знаеш,че като потомствен табладжия-губя рядко и това изнервя по-агресивните.Приготви се да ми изпълняваш желанията,това исках да кажа. ;D

Аз твоите, ти моите… важното е да става весело :P И да сме наясно, хубави работи с вложена фантазия, не "изпери килимите и смени тапетите" или "заший ми дупките на гащите" ;D

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #145 -: Декември 19, 2013, 06:48:56 pm »
Да не съм Дева,че да перем килими,споко,без такива извращения :blink:

« Отговор #146 -: Декември 19, 2013, 07:51:29 pm »
Да не съм Дева,че да перем килими,споко,без такива извращения :blink:

Радвам се :) Интересно ми е какво имаш наум :rolleyes:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #147 -: Декември 19, 2013, 08:10:35 pm »
...аз ще дойда да ви светя  ;)

И да ви направя по един хорар, кой първи от 3мата ще изпита 8домното щастие  ;D Ако разбира се първо сме се уверили, че 5тите домове са в синхрон!
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #148 -: Декември 19, 2013, 08:17:32 pm »
Не бери грижа,имам способност да ги измислям по 100 в сек.Пък и вече съм добра,няма да те разплаквам..Еее..Ама,айде няма :-[На някой им харесва да изреват,други да се насълзят,но разковничето е да се доверят .. :P

« Отговор #149 -: Декември 19, 2013, 08:21:11 pm »
Не бери грижа,имам способност да ги измислям по 100 в сек.Пък и вече съм добра,няма да те разплаквам..Еее..Ама,айде няма :-[На някой им харесва да изреват,други да се насълзят,но разковничето е да се доверят .. :P

А-а, нямало… първо обещаваш, сега — няма. Я па искам!

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #150 -: Декември 19, 2013, 08:23:04 pm »

И да ви направя по един хорар, кой първи от 3мата ще изпита 8домното щастие  ;D Ако разбира се първо сме се уверили, че 5тите домове са в синхрон!
Този,който пие чай от майчин лист+дуфалак. ;DКак ще ни редиш 3ма в хорара-един по дупе,втори по обелиск и трети по праскова,или общ дом-кадаиф :P

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #151 -: Декември 19, 2013, 08:25:13 pm »

А-а, нямало… първо обещаваш, сега — няма. Я па искам!
Ок,разбира се,щом това искаш..

« Отговор #152 -: Декември 19, 2013, 08:27:29 pm »

Този,който пие чай от майчин лист+дуфалак. ;DКак ще ни редиш 3ма в хорара-един по дупе,втори по обелиск и трети по праскова,или общ дом-кадаиф :P

5-ти дом — редовен, скучноват секс с изгрухтяване и захъркване. 8-ми дом — кадаиф.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #153 -: Декември 19, 2013, 08:47:52 pm »
Този,който пие чай от майчин лист+дуфалак. ;DКак ще ни редиш 3ма в хорара-един по дупе,втори по обелиск и трети по праскова,или общ дом-кадаиф

не е верно :P
Права ва на кадаиф по 7ми и ще търся у7 в съвпад у5 и у8 на 0.00 гр. за общ нИвероЯтен и едновременен екстаз !

;D ;D ;D И тогава ва признаам за 3ка!

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #154 -: Декември 19, 2013, 08:55:44 pm »
Ако тримата пием английска сол,клекнем и се хванем за ръце,мисля имаме шанс за общ екстаз по 8 дом ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #155 -: Декември 19, 2013, 08:57:58 pm »
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ето това се иска в задачата! аз ще снимам.

« Отговор #156 -: Декември 19, 2013, 09:12:23 pm »
Ако тримата пием английска сол,клекнем и се хванем за ръце,мисля имаме шанс за общ екстаз по 8 дом ;D
Нъл' ви рекох, че в осми са само л***а…

Ремс, подозирам, че занимавките ти са някакви такива:
http://www.youtube.com/watch?v=nxIsttSqVB8

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #157 -: Декември 19, 2013, 09:22:53 pm »
Абсурд!Без удари.От къде го измисли това,абсолютно просташко ми е.Сега наистина ме ядоса :angry:Ако случайно си прочел нейде,че като малка се боксирах-бях принудена,защото ..бях спаринг на брат си.
« Последна редакция: Декември 19, 2013, 09:29:33 pm от remedeos »

« Отговор #158 -: Декември 19, 2013, 09:26:05 pm »
Абсурд!Без удари.От къде го измисли това,абсолютно просташко ми е.Сега наистина ме ядоса :angry:

Аха, успокоих се… Ми с тия приказки да се хванем за ръце и да кукнем в кръг, взех да се чудя :-\

« Отговор #159 -: Декември 19, 2013, 09:32:37 pm »
Абсурд!Без удари.От къде го измисли това,абсолютно просташко ми е.Сега наистина ме ядоса :angry:Ако случайно си прочел нейде,че като малка се боксирах-бях принудена,защото ..бях спаринг на брат си.

Случайно не съм, това е новост за мен. ОК, драга, радвам се, че случаят не е такъв :wub: