Цитат на: remedeos в Декември 19, 2013, 08:55:44 pmАко тримата пием английска сол,клекнем и се хванем за ръце,мисля имаме шанс за общ екстаз по 8 дом Нъл' ви рекох, че в осми са само л***а…Ремс, подозирам, че занимавките ти са някакви такива:http://www.youtube.com/watch?v=nxIsttSqVB8
Ако тримата пием английска сол,клекнем и се хванем за ръце,мисля имаме шанс за общ екстаз по 8 дом
Цитат на: remedeos в Декември 19, 2013, 09:22:53 pmАбсурд!Без удари.От къде го измисли това,абсолютно просташко ми е.Сега наистина ме ядоса :angry:Ако случайно си прочел нейде,че като малка се боксирах-бях принудена,защото ..бях спаринг на брат си.Случайно не съм, това е новост за мен. ОК, драга, радвам се, че случаят не е такъв :wub:
Абсурд!Без удари.От къде го измисли това,абсолютно просташко ми е.Сега наистина ме ядоса :angry:Ако случайно си прочел нейде,че като малка се боксирах-бях принудена,защото ..бях спаринг на брат си.
Дали аз не трябва да се плаша от теб?Не ми понася такъв анти еротичен кютек,да не съм боксова круша/все пак съм с рибя луна и ще ме разцивриш така/дама съм.Предлагай друго,ако не го одобря,повече няма да си играем.
Браво,позна ;DСоник,май ти се е отворило третото око,защото този сюжет съм го разигравала,но в рок клуб :PИскам да бъдеш без гащи под роклята..
Нерил,Соник,какво става,взехте ли се?
Цитат на: remedeos в Декември 19, 2013, 05:53:10 pmНерил,Соник,какво става,взехте ли се?Аз вече съм излишна! :angry: :73:
Скара ми се, сбръчка ме, насъска котките по мен… подсмрък … а ето Ремс ме приласка в обятията си. Но ако обещаеш да не си толкова жестока…
Кога съм ти се карала? Гледам, за английска сол и осмодомни изстъпления сте говорили... препоръчам ви корейска кухня, вече я опитах. :haha:Соник, тая вечер на фирменото парти от торбата на дядо Коледа ми се паднаха големи бонбоненорозови уши, като на Мики Маус. Ако си по фетишите, мога да ти направя едно дефиле с тях.
Добре че не ми се падна свинска опашка със силиконово закопчаване Щеше да си моят Вини с червените гащи
Еротично грухтене от мъж не си представям, но нищо не пречи да пробваш А аз ще въртя закачливо опашка пред смаяния ти поглед
Но искам това за сватбата, да знайш! http://www.youtube.com/watch?v=ba-uekTjWxY