Здравей Гост

Професия юрист

• 44 Отговора
  • 6435 Прегледи
Re: Професия юрист
« Отговор #40 -: Декември 19, 2013, 07:47:33 pm »
Не съм искала това от никой. Просто попитах в предишната тема,но не е ставало въпрос за това в тази. Просто момичетата се заяждат,после аз съм им крива. Не ми пука дали ще отнеса бан. А кръвното няма за какво да го вдигам.

*

Asol

• 4140
« Отговор #41 -: Декември 19, 2013, 07:53:51 pm »
Asol ли си, Marsol ли си, не те знам, ама каква си ти да ме определяш колко съм оригиална? На всичкото отгоре си и нахална. Не си спомням да си се включила в дискусията и конфликта,който се заформи, така че спри да наливаш масло в огъня. Такива конфликтни личности като теб хич не ги обичам.

Там е въпроса, че ти се самоопределяш с коментарите си дотук. Твоите въпроси са стандартните и ти не си по-специална с нищо в това отношение. Въпросите ти са за ниво астрологична консултация. Не знам как по-ясно да го напиша. 

*

Yaya

• 2265
« Отговор #42 -: Декември 19, 2013, 08:03:21 pm »
Моля лаладжиите тук да спрат словесната си диария и да не оспамват темата, влизайки в обяснителен режим кой откъде е и за какво се бори по няколко пъти.

Ванила, не знаех, че и ти си от  деформираните  :rolleyes:

Може ли да си качвате и картите? Ако се сещате за някой, на който си личи, че му е призвание правото, не само по диплома, също да качите неговата карта.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #43 -: Декември 19, 2013, 08:24:56 pm »
Ванила, не знаех, че и ти си от  деформираните  :rolleyes:

Може ли да си качвате и картите? Ако се сещате за някой, на който си личи, че му е призвание правото, не само по диплома, също да качите неговата карта.

А, защо деформирани...  :blink:   

В цялост картата май не ми се качва ~ не му е по вкуса на Асцендента  :mellow:... Шегувам се, но по-важно е да обозначим конкретни аспекти съотнесени към темата.

Да допълня, много важен е и Сатурн - да припомним, че Сатурн екзалтира във Везни - знакът на медиаторите.
« Последна редакция: Декември 19, 2013, 08:31:13 pm от Vanila »
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

« Отговор #44 -: Декември 20, 2013, 06:32:46 am »
Качвам картата на мой добър приятел,който учи за юрист...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд