Здравей Гост

Лунациите в козирог 2014

• 108 Отговора
  • 23687 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Лунациите в козирог 2014
« -: Декември 20, 2013, 02:52:36 am »
Качвам картата... :-\
Покъртително квадратирана.... :rolleyes:

Идея нямам как ще се отрази при Вас ..,но при мен е в точен аспект с Луната...и Сатурн...и  в/у  ПР.АСЦ... :rolleyes:
« Последна редакция: Декември 20, 2013, 03:06:20 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Лунациите в козирог 2014
« Отговор #1 -: Декември 20, 2013, 03:07:54 am »
Ето и картата на пълнолунието... :rolleyes:

Ужасно интересни са и двете карти..особено в перспектива.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2 -: Декември 20, 2013, 07:38:48 am »
Новолунието ми попада в 5дом и образува следните аспекти:съвпад Нептун-У8,квадратура възела,секстил Плутон-У4.Не  знам как да го тълкувам-може би ще започна да търся повече забавления или да започна да участвам в хазартни игри?

Пълнолунието-в 11дом,като аспекти-квадратура Венера-У3/10,куинконс Уран-У7 и куинконс МП Венера/Уран. :-\ От друга страна си мисля,че тези лунации може да засегнат отдадена/получена любов при мен.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #3 -: Декември 20, 2013, 07:50:44 am »
Новолунието ми е в пети дом, без аспектация.

Пълнолунието обаче ми е в квадрат с венера :rolleyes: хубавото и на двете карти е, че сатурн е в тригон със слънцето ми. Бих казала, че добре ми се отразява този аспект.

При майка ми новолунието е в точен съвпад със слънцето й, ще задейства и съвпада на тр. плутон със слънцето й, отделно дето е и в лунара, и в солара, които почват по това време.

« Отговор #4 -: Декември 20, 2013, 08:01:59 am »
Новолунието ще ми бъде в 3 дом.Луната прави голям съвпад с Нептун,Уран,Венера(У3),а също така тригон с Юпитер(У10).Определено ще има събития и то положителни.При мен опозициите ми дават напрегнати събития.

Пълнолунието ще бъде в края на 9 дом.Единственият аспект е тр.Венера в съвпад с Нептун(У3). И при новолунието и пълнолунието има все съвпади.Надявам се на положителни събития.  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5 -: Декември 20, 2013, 08:25:39 am »
Е СЕГА АКО НЕ СРЕЩНА ГОЛЯМАТА ЛИБОФ, НЕ ЗНАМ КОГА!

Новолунието е точен съвпад с моя у5, като той съответно е засегнат от всички останали планети- значи толкова напрегнат момент към у5....не помня да съм имала... не знам...може би и Тото тряба да пусна..хм!

Каквото и да стане- ще се похваля, да знаете! :mellow:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6 -: Декември 20, 2013, 08:28:26 am »
 Пълнолунието ми е съвпад МП слънце/ луна  ;D ;D ;D ;D ;D

а квадратът ретро венера - марс ми стяга у7  ;D ;D ;D ;D ;D

Февруари ще ви пиша от Бахамите. Омъжена! ;D ;D ;D ;D ;D

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #7 -: Декември 20, 2013, 08:44:28 am »

Отдавна го гледам това Новолуние на 1-ви януари ~ интересно е; да видим как точно ще се прояви...

Конкретно, при мен съвпадът Новолуние/Плутон сключва точен тригон с наталния съвпад Юпитер/Венера; в същото време и транзитният ретро Юпитер сключва секстил със същия натален съвпад Юпитер/Венера.

Юпитер е У2 в натала, Венера У7...

* обаче опозицията Марс - Уран засяга наталния ми Плутон, който е на К12 и това леееко ме притеснява  :mellow:, защото ми звучи малко странно, да речем. 
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

« Отговор #8 -: Декември 20, 2013, 09:33:40 am »
 :unsure: при мен новолунието е в съвпад с МЦ и опозиция с натален Марс, активира опозицията на транзитен Плутон с натален Марс...... :(

« Отговор #9 -: Декември 20, 2013, 09:55:32 am »

Ще си правим компания в самолета и в хотела после  :P

При мен е върху мидпойнта Луна-Марс, като е и в широк съвпад и с двете (орбиса около 2-3 градуса), Марс е У 7.
Отелно и прогресивната ми Луна е точно там в момента, като добавим, че Плутон е в квадрат с Нат. Венера и е ясна работата.  :rolleyes:
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #10 -: Декември 20, 2013, 10:00:05 am »

При мен е върху мидпойнта Луна-Марс, като е и в широк съвпад и с двете (орбиса около 2-3 градуса), Марс е У 7.
Отелно и прогресивната ми Луна е точно там в момента, като добавим, че Плутон е в квадрат с Нат. Венера и е ясна работата.  :rolleyes:

айдее- ще запознаем мъжовете и ще ги пратим да ходят на голф, докато ние си пием мохитото на плажа  ;)

« Отговор #11 -: Декември 20, 2013, 10:01:15 am »
При мен :

НовоЛ
АЦ на НЛ - 9 НД
НЛ в точен съвпад с Плутн и Юнона в 4 НД
Лунар -  съвпад Плутон - 6 ЛД / 4 НД
Солар - съвпад с Плутон - 9 СД / 4 НД
Дирекции - НЛ  на 1 * от Нептун - 4 НД

ПълноЛ
- в  5 НД
- тригони с Н Луна в 9 дом
- със стелиума ми Плутон, Уран, Юпитер в 1 НД

:unsure:... обаче  имам  предусещане /69-то чувство ;)/ , че ще ми  се случва  нещо хубаво.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #12 -: Декември 20, 2013, 10:05:52 am »
Не бях чувала за 69то чувство ;D но с този нептун и плутон - късмет ти желая ;)

« Отговор #13 -: Декември 20, 2013, 10:08:37 am »

айдее- ще запознаем мъжовете и ще ги пратим да ходят на голф, докато ние си пием мохитото на плажа  ;)

Амин!  :49:
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #14 -: Декември 20, 2013, 10:09:50 am »
При мен новолунието ще е върху наталния Нептун У4 във 2ри дом ...

Ще ми се и аз да бях така оптимистично настроена, но честно казано не ми харесва..  :-\
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #15 -: Декември 20, 2013, 10:58:25 am »

Дай боже всекиму!  ;D ;D ;D

Иначе при мен пак лунациите са със сравнително широка орбиса, ама айде повече се приближават до истината от останалите последно време. Новолунието ще е на 3-градусова опозиция със Слънцето ми - у11 съвпад с Урана ми у6 на 2 гр и е в 4 дом.
Пълнолунието ми е в 5 дом, на 6 градуса от Луната и СЛВ.

Въпреки всичко, все пак очаквам събития някакви, не знам какви, защото цялата ми карта е много засегната от тази образувана кардинална т-квадратура и е ясно, че планетите жестоко са ме взели на подбив и искат нещо да ми правят.  ;D ;D ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #16 -: Декември 20, 2013, 02:54:09 pm »
При мен новолунието ще е в 6ти дом в тригон с венера в 10ти.

А пълнолунието ще е в 12ти дом,в секстил луна,марс,сатурн и плутон и тригон слънце :-\

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #17 -: Декември 20, 2013, 03:36:39 pm »
Новолунието ми е в 4 дом, Венера е в точен съвпад със Северния възел :rolleyes:

Пълнолунието-забележете е в точен съвпад с  наталната нодална ос-Слънце в съвпад със Северен възел, и Луна с Южен възел.
Имал ли е някой от вас този съвпад-и то се случва по оста 5/11 дом :rolleyes:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Yaya

• 2265
« Отговор #18 -: Декември 20, 2013, 03:45:39 pm »
При мен новолунието е в 3 дом. Нямам аспекти при него.

Пълнолунието ми обаче квадратира Луната и е в секстил с Уран У4 и Слънце У10. Най много да ме изправят пред независещи обстоятелства вкъщи... Но не виждам проблем.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #19 -: Декември 20, 2013, 04:42:26 pm »

Пълнолунието-забележете е в точен съвпад с  наталната нодална ос-Слънце в съвпад със Северен възел, и Луна с Южен възел.
Имал ли е някой от вас този съвпад-и то се случва по оста 5/11 дом :rolleyes:

лятото имах обратното, слънце съвпад юлв, луна съвпад слв ... 
взех важно решение относно това как да продължи живота ми;)

Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!