Здравей Гост

Лунациите в козирог 2014

• 108 Отговора
  • 23708 Прегледи
*

astro

• 475
Re: Лунациите в козирог 2014
« Отговор #40 -: Декември 21, 2013, 03:15:45 pm »
И при мен ще бъде задействан големия земен тригон... :rolleyes:.
Новолунието ще аспектира с тригон Луната управител на 8-ми и ще аспектира със секстил управителя на 2-ри.
Наред с това ще отключи прогресия...Точен съвпад с ПР.Асц :rolleyes:
Как мислите ще се изрази?

тука евентуално ще става дума за пари, наследства- пък и сега е ретро венера е коза...- макар, че с меки аспекти не знам до колко би могло действия да има..

виж от мунданните конфигурации нещо засяга ли те?

видях ти картата- да - финанси,наследства някакви постъпления, но мисля свързано е и с някое от децата под някаква форма всичко това

...след някой - друг месец предстои доста да се охарчиш за някое/и от тях между другото

Защо децата? :rolleyes: И защо охарчване... :P

Лунацията е във втори дом. Аспекта на мунданната конфигурация е сериозен... ;D

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #41 -: Декември 21, 2013, 03:19:13 pm »
марая - ше вземеш парата от баницата на 1ви :)

при мен ще е в трети върху нептун тригон юпитер, секстил плутон - надявам се на положителни емоции и ползотворна комуникация че бая ми трябва в момента - "забавното" е че и наталната е в 3ти (водолей) и прогресивната ще е между новолунната и наталната :)

току що говорих с дядо ми - от човек който се беше предал преди дни сега е станал надъхан за живот  за разходки - дори си чака операцията с нетърпение  :-[ дано възврата на уран барабар с тоя на юпитер му донесат още мерак за живот и куп златни годинки още  :P
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #42 -: Декември 21, 2013, 03:23:25 pm »
Новолунието ще аспектира с тригон Луната управител на 8-ми и ще аспектира със секстил управителя на 2-ри.

тука евентуално ще става дума за пари, наследства- пък и сега е ретро венера е коза...- макар, че с меки аспекти не знам до колко би могло действия да има..

видях ти картата- да - финанси,наследства някакви постъпления, но мисля свързано е и с някое от децата под някаква форма всичко това

...след някой - друг месец предстои доста да се охарчиш за някое/и от тях между другото

сега предполагам, че ще са приходи по- скоро, защото наталната луна ти е много силно аспектирана и точно и от плутон- мисля, че се събират 3 тригона към нея- чужди пари влизат в твоя джоб...видях същевременно силна активност по 5ти, а след известно време тр. марс като ти наквадрати наталния може да има харчене..все пак и урана ще го квадрати- слава богу няма да застанат в тао квадрат- но предполагам непредвидени харчове по децата
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #43 -: Декември 21, 2013, 03:46:58 pm »

сега предполагам, че ще са приходи по- скоро, защото наталната луна ти е много силно аспектирана и точно и от плутон- мисля, че се събират 3 тригона към нея- чужди пари влизат в твоя джоб...видях същевременно силна активност по 5ти, а след известно време тр. марс като ти наквадрати наталния може да има харчене..все пак и урана ще го квадрати- слава богу няма да застанат в тао квадрат- но предполагам непредвидени харчове по децата

Мдаа...в края на юни е точната стойност на аспекта каре. Добре,че ншма да е стационарен на този градус... :P
Иначе цялата пасмина в козирог на 1-ви 1-ви 14-та е в тригон към наталната Луна и секстил натален Сатурн... :rolleyes:
Ояаквам съдебно решение...
От друга страна мунданата лунация аспектира прогресия.
Юпитер е в аспект към наталния Марс , ИЦ и МЦ... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #44 -: Декември 26, 2013, 03:34:09 pm »
Картата на новолунието е стряскаща за мен - "ансамбъла" Луна ,Слънце,Плутон,Мерк. са в опозиция с моя Меркурий 2 ри дом ,управител на хороскопа. Мирише ми на финансова загуба.
Пълнолунието пък съвпада с нодалната ос 3/9 дом - замислила съм за заведа дело с/у класната на сина ми за обида ..пък ще видим.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #45 -: Декември 26, 2013, 04:10:04 pm »
Картата на новолунието е стряскаща за мен - "ансамбъла" Луна ,Слънце,Плутон,Мерк. са в опозиция с моя Меркурий 2 ри дом ,управител на хороскопа. Мирише ми на финансова загуба.
Пълнолунието пък съвпада с нодалната ос 3/9 дом - замислила съм за заведа дело с/у класната на сина ми за обида ..пък ще видим.
а в кой дом попада въпросното Новолуние, защото това е от значение на първо място
Пълнолунието също показва развоя, приключването на делата по дома, в който попада

Новолунието е в 8ми дом :blink:

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #46 -: Декември 26, 2013, 04:34:12 pm »
Финансов подарък - добре!.За активиране на половия живот не мисля, защото много съм притеснена за сина ми и проблените му в училище и  просто не ми е до секс.Иначе често размишлявам върху темата живот/смърт. :blink:

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #47 -: Декември 26, 2013, 04:59:03 pm »
Целият този стелиум ми е върху Марс в 6дом, надявам се да не загубя работата си.
Весела Коледа на всички ви..
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #48 -: Декември 26, 2013, 07:46:08 pm »
При мен новолунието ще е в 6ти дом в тригон с венера в 10ти.

А пълнолунието ще е в 12ти дом,в секстил луна,марс,сатурн и плутон и тригон слънце :-\

И аз да допълня за новолунието :-[ ще бъде и в съвпад с юпитер.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #49 -: Декември 30, 2013, 09:10:54 am »
Новолунието от първия ден на новата 2014 на 11 козирог сигурно вече действа - Михаел Шумахер е паднал по време на ски и е в кома. Роден е 3.01.1969 г. - с натално пълнолуние в квадратура със сатурн в овен и уран/юпитер във везни.
Тук е картата му
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?wgid=wgeJxFjrEKwjAYhJ_G7YT-iSnWkFEqgosOzn_b0BRNkDSl9N3cfDFTEFyO4w7uu3l4DEbo3hsmHTpza93kuXU24jK0ju0THhIEqsoKJA87CUcWPY8ocPq8Y3Koj1eUVhFUEZTABKGEzEJ7FJq7JrC35je3EcWfsZYdJ2tkjs8cJo5LditLN2l55Wc-OcNp1m5czJZ0HA3d6y84djjv

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Декември 30, 2013, 10:40:03 am »
Аз все още не го усещам... :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Декември 30, 2013, 11:00:13 am »
При мен новолунието ще е в 11 дом в тригон с К2 и в секстил с К8.

Ще имаш късмет във финансовата област...Помощ и подкрепа от приятели... ;D

Я кави при мен как виждаш новолунието? :rolleyes:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #52 -: Декември 30, 2013, 02:08:53 pm »
Новолунието от първия ден на новата 2014 на 11 козирог сигурно вече действа - Михаел Шумахер е паднал по време на ски и е в кома. Роден е 3.01.1969 г. - с натално пълнолуние в квадратура със сатурн в овен и уран/юпитер във везни.
Тук е картата му
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?wgid=wgeJxFjrEKwjAYhJ_G7YT-iSnWkFEqgosOzn_b0BRNkDSl9N3cfDFTEFyO4w7uu3l4DEbo3hsmHTpza93kuXU24jK0ju0THhIEqsoKJA87CUcWPY8ocPq8Y3Koj1eUVhFUEZTABKGEzEJ7FJq7JrC35je3EcWfsZYdJ2tkjs8cJo5LditLN2l55Wc-OcNp1m5czJZ0HA3d6y84djjv

Не е от Новолунието все още - просто се е задействала точната мунданна квадратура Слънце Уран- върху квадрата му Слънце Сатурн..

Добре че Марса е минал към 10 градус, иначе можеше и да забрави да си сложи каската...Но..късметлия е този човек- все се спасява от смъртта. Мисля и този път ще- мунанния квадрат ранява основно Слънцето му сходящо- Уран +Юпитер са доста назад- аспекта ги е подминал...би трябвало да оживее и ДАНО!
« Последна редакция: Декември 30, 2013, 02:15:28 pm от zikovu »

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Декември 30, 2013, 02:17:43 pm »

Благодаря, Марая!
При теб май попадаше във 2 дом, кажи само какви аспекти прави, за  да мога да кажа.

Точен съвпад с ПР.АСЦ.
Точен тригон с натална Луна и секстил със Сатурн. Луна - упр.8, Сатурн упр.2.
Луната участва в голям земен тригон.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #54 -: Декември 30, 2013, 02:24:38 pm »
Тук е картата му

Не е от Новолунието все още - просто се е задействала точната мунданна квадратура Слънце Уран- върху квадрата му Слънце Сатурн..

Добре че Марса е минал към 10 градус, иначе можеше и да забрави да си сложи каската...Но..късметлия е този човек- все се спасява от смъртта. Мисля и този път ще- мунанния квадрат ранява основно Слънцето му сходящо- Уран +Юпитер са доста назад- аспекта ги е подминал...би трябвало да оживее и ДАНО!

значи да си кажа от моя малко опит до сега- най- тежки се оказват ситуации при които бива ранено слънцето- тогава човекът и лично той- не близки и роднини, не неговите емоции и мечти- лично върху него се стоварва събитие.

*

astro

• 475
« Отговор #55 -: Декември 30, 2013, 04:37:38 pm »

Благодаря, Марая!
При теб май попадаше във 2 дом, кажи само какви аспекти прави, за  да мога да кажа.

Точен съвпад с ПР.АСЦ.
Точен тригон с натална Луна и секстил със Сатурн. Луна - упр.8, Сатурн упр.2.
Луната участва в голям земен тригон.
На мен ми се струва, че ще е свързано с получаване на пари (може и да са повечко) от работа.

Дано... ;D Ще докладвам веднага...

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #56 -: Декември 30, 2013, 06:04:16 pm »
При мен е в съвпад с ЮЛВ и прогресивен Марс/управител на 6-и дом/,секстил със Слънцето и квадрат с Юпитер - управител на К2.  Уран е върху Юпитер, а Сатурн още малко и ще налази Венерата ми. Имам ядове в работата, т.е. адски много работа и повече отговорности за същите пари и съм на косъм да си бия камшика. Пълнолунието на 16 Януари, което е в 9-и дом  е  в тригон с натална Венера, а транзитен Юпитер е точно върху СЛВ. Предстоят ми пътувания за удоволствие, дано всичко е ок.

« Отговор #57 -: Декември 31, 2013, 02:20:50 pm »
До каква орбиса броите? Два градуса и тридесет минути от съвпад с Венера при мен.

« Отговор #58 -: Декември 31, 2013, 03:18:07 pm »
Все пак се радвам, че е в съвпад с Венерата ми, макар точно сега да е квадратирана от Уран.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #59 -: Декември 31, 2013, 03:22:04 pm »
Все пак се радвам, че е в съвпад с Венерата ми, макар точно сега да е квадратирана от Уран.

внимавай при контактите със силния пол.

Успешно посрещане на новата година на всички участници от форума. :wub: