Здравей Гост

Лунациите в козирог 2014

• 108 Отговора
  • 23697 Прегледи
Re: Лунациите в козирог 2014
« Отговор #60 -: Януари 01, 2014, 10:38:41 am »
Ще внимавам обаче колкото повече, толкова повече ... ;D

« Отговор #61 -: Януари 01, 2014, 02:05:18 pm »
Новолунието от първия ден на новата 2014 на 11 козирог сигурно вече действа - Михаел Шумахер е паднал по време на ски и е в кома. Роден е 3.01.1969 г. - с натално пълнолуние в квадратура със сатурн в овен и уран/юпитер във везни.
Тук е картата му
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?wgid=wgeJxFjrEKwjAYhJ_G7YT-iSnWkFEqgosOzn_b0BRNkDSl9N3cfDFTEFyO4w7uu3l4DEbo3hsmHTpza93kuXU24jK0ju0THhIEqsoKJA87CUcWPY8ocPq8Y3Koj1eUVhFUEZTABKGEzEJ7FJq7JrC35je3EcWfsZYdJ2tkjs8cJo5LditLN2l55Wc-OcNp1m5czJZ0HA3d6y84djjv

Не е от Новолунието все още - просто се е задействала точната мунданна квадратура Слънце Уран- върху квадрата му Слънце Сатурн..

Добре че Марса е минал към 10 градус, иначе можеше и да забрави да си сложи каската...Но..късметлия е този човек- все се спасява от смъртта. Мисля и този път ще- мунанния квадрат ранява основно Слънцето му сходящо- Уран +Юпитер са доста назад- аспекта ги е подминал...би трябвало да оживее и ДАНО!

значи да си кажа от моя малко опит до сега- най- тежки се оказват ситуации при които бива ранено слънцето- тогава човекът и лично той- не близки и роднини, не неговите емоции и мечти- лично върху него се стоварва събитие.

така е ,но и когато прор.светило е в последен градус ,или по прогр.ново-пълно-луние и още много дадености
плутон върху слънце ,освен лично е сигнф.на баща,дете и граничните преживявания  между живота и смъртта

но по картата Слънцето У5 ,бил е със сина си и за него е много по-травматично преживяване,баща му е в кома
« Последна редакция: Януари 01, 2014, 04:49:31 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #62 -: Януари 01, 2014, 03:27:56 pm »

миличка, при квадрата човек може да преживее насилие, бъди предпазлива, сериозна съм (изследвай си картата за това дали има повече предпоставки за някаква напрегната ситуация, едва ли само транзита ще окаже влияние)
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #63 -: Януари 01, 2014, 06:17:50 pm »

миличка, при квадрата човек може да преживее насилие, бъди предпазлива, сериозна съм (изследвай си картата за това дали има повече предпоставки за някаква напрегната ситуация, едва ли само транзита ще окаже влияние)

Ах, надявам се да няма такива работи. Благодаря за предупреждението.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #64 -: Януари 02, 2014, 06:03:25 am »
Давам ОВ по лунацията. Нищо конкретно не ми се е случило, дори на ниво настроение, усещания. Луната ми е в 09 градуса рак, управлява 12 дом и стои в 11 натално.
Както каза Марая преди време, повече е допълнение, за мен лично не е тригер. За тронова луна би трябвало да е по-чувствително усетено.Ама-не е.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #65 -: Януари 02, 2014, 09:25:58 am »
Давам ОВ по лунацията. Нищо конкретно не ми се е случило, дори на ниво настроение, усещания. Луната ми е в 09 градуса рак, управлява 12 дом и стои в 11 натално.
Както каза Марая преди време, повече е допълнение, за мен лично не е тригер. За тронова луна би трябвало да е по-чувствително усетено.Ама-не е.

според мен събития би трябвало да има през целия месец

« Отговор #66 -: Януари 02, 2014, 09:46:01 am »
За мен те не са сериозен метод за предсказване на събития.

Моето мнение се препокрива с това на Веско.Например,тази последната лунация при мен е в 5дом;отделям повече внимание на детето,занимавам се с астрология/таро и съм на вълна "забавления".Искам да кажа,че няма някое грандиозно събитие по 5дом. ;)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #67 -: Януари 02, 2014, 09:57:39 am »
Лунацията за да даде значимо събитие трябва да "отключи" действаща в момента прогресия или тежък транзит към точката, аспектирана от лунацията. Ако такива няма, няма да има и нещо значимо.

А дори и в случаите, които писах по-горе отключването не става в деня на лунацията, може да стане до 2 седмици, дори до месец.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #68 -: Януари 02, 2014, 10:32:14 am »
И преди съм казвал и пак ще го кажа: прекалено много надежди се възлагат на лунациите. За мен те не са сериозен метод за предсказване на събития. Важните събития и хора идват при нас по прогресии и дирекции и подходящи транзити.

Лунацията не е предсказателен метод , тя е тригер на събития отразени в прогресивната и дирекционната карта.
Колкото по-точен е аспекта ..,към който е фокусирана лунацията....толкова по-силно се усеща.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #69 -: Януари 02, 2014, 04:33:22 pm »
При мен би трябвало да има нещо, защото имам Венера в точен квадрат сега с Уран, ама точен до две секунди. Новолунието е на два и половина градуса от нея. Между другото установих тези дни, че когато Плутон е минавал върху наталната ми Венера ми се случи да съм болногледачка на съпруга си, който прекара животоспасяваща операция. (Това последното трябва да е в друга тема май :) )

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #70 -: Януари 06, 2014, 09:50:13 am »
Пълнолунието ми е съвпад МП слънце/ луна  ;D ;D ;D ;D ;D

а квадратът ретро венера - марс ми стяга у7  ;D ;D ;D ;D ;D

Февруари ще ви пиша от Бахамите. Омъжена! ;D ;D ;D ;D ;D

Е СЕГА АКО НЕ СРЕЩНА ГОЛЯМАТА ЛИБОФ, НЕ ЗНАМ КОГА!

Новолунието е точен съвпад с моя у5, като той съответно е засегнат от всички останали планети- значи толкова напрегнат момент към у5....не помня да съм имала... не знам...може би и Тото тряба да пусна..хм!

Каквото и да стане- ще се похваля, да знаете! :mellow:

значи...за сега мога само да споделя, че съм обект на невиждан анонимен тормоз, снощи пак виках полиция в 2 през нощта  :angry:, тия от районното само с моите ухажори си имат работа, сигурно ме мислят вече за луда или че се занимавам само с психопати!! Преследват ме, спят ми пред вратата, звънят ми, съобщения изпращат- кукундрел парти е пред дома ми!

Но така е - Плутон ми е завършваща планета на целия хороскоп, не е учудващо може би..хахота всякакви...а и сега Плутон е точно на К11 :lol: ..очертава се интересен месец... :lol:

*

Нова

• 3491
« Отговор #71 -: Януари 06, 2014, 09:58:54 am »
Ама, Зики, май ти ще да си виновна. Явно им хвърляш нишани и те кълват. Кво стана с оня малкия овньо, астралния ми близнак? ))))

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #72 -: Януари 06, 2014, 09:59:27 am »
И тук е момента да благодаря ИСКРЕНО на МАРАЯ, че я притеснявах и нея по нощите  :wub:  :wub:  :wub:...да гледа ще оживея ли и ще изкарам ли невредима до сутринта   ;D ;D ;D

ужас..големи притеснения...трябва вече или мъж- каратист да си намеря или куче пазач да си взема ;D то не се издържа! :rolleyes:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #73 -: Януари 06, 2014, 10:01:00 am »
Ама, Зики, май ти ще да си виновна. Явно им хвърляш нишани и те кълват. Кво стана с оня малкия овньо, астралния ми близнак? ))))

аа.. разделихме се...не ми беше по мярка нещо..

« Отговор #74 -: Януари 06, 2014, 10:05:13 am »
Пълнолунието ми е съвпад МП слънце/ луна  ;D ;D ;D ;D ;D

а квадратът ретро венера - марс ми стяга у7  ;D ;D ;D ;D ;D

Февруари ще ви пиша от Бахамите. Омъжена! ;D ;D ;D ;D ;D

Е СЕГА АКО НЕ СРЕЩНА ГОЛЯМАТА ЛИБОФ, НЕ ЗНАМ КОГА!

Новолунието е точен съвпад с моя у5, като той съответно е засегнат от всички останали планети- значи толкова напрегнат момент към у5....не помня да съм имала... не знам...може би и Тото тряба да пусна..хм!

Каквото и да стане- ще се похваля, да знаете! :mellow:

значи...за сега мога само да споделя, че съм обект на невиждан анонимен тормоз, снощи пак виках полиция в 2 през нощта  :angry:, тия от районното само с моите ухажори си имат работа, сигурно ме мислят вече за луда или че се занимавам само с психопати!! Преследват ме, спят ми пред вратата, звънят ми, съобщения изпращат- кукундрел парти е пред дома ми!

Но така е - Плутон ми е завършваща планета на целия хороскоп, не е учудващо може би..хахота всякакви...а и сега Плутон е точно на К11 :lol: ..очертава се интересен месец... :lol:
Охооооо, ми хубавите момичета ги търсят...След време ще си спомняш с хубаво за това..:)
Странно ми е някой като почне да се набира по жена така...Не ги разбирам такива хора..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #75 -: Януари 06, 2014, 10:09:24 am »
И тук е момента да благодаря ИСКРЕНО на МАРАЯ, че я притеснявах и нея по нощите  :wub:  :wub:  :wub:...да гледа ще оживея ли и ще изкарам ли невредима до сутринта   ;D ;D ;D

ужас..големи притеснения...трябва вече или мъж- каратист да си намеря или куче пазач да си взема ;D то не се издържа! :rolleyes:

Аз съм за второто :blink: Едно време имахме немски дог, огромен звяр и никой не смееше да припре до входната врата. Точно тогава бяха времената когато хората си поставяха железни врати, защото ставаха много обири. Хем ще си имаш верен приятел, хем ще си в безопасност! Много внимавай, какви ли не луди има!

Днес имам точен съвпад на транзитен Марс с натален Плутон в 12-ти дом, снощи гледах филм за сериен убиец, който всъщност се оказа една психоложка, много смърт имаше. Надявам се така да съм си отработила аспекта, не стига че в 12-ти дом, ами и с тези малефици :o

You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #76 -: Януари 06, 2014, 10:11:06 am »
Да Нериле, който каквото и да иска- не това е начина!
Но аз от около година вече на нищо не се учудвам- хората са полудели или просто аз привличам такива сега- Плутона ми кръжи между у5 и К11- просто нормално - особенно мунданната квадратура УРАН квадрат Плутона - нищо чудно да довее ХАХОВЦИ

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #77 -: Януари 06, 2014, 10:13:30 am »
Мей- малко ми е жилището за голямо куче :(

аз иначе имам натален съвпад плутон марс в 8ми дом и гледам много трилъри ужаси психота- харесвам такива филми

« Отговор #78 -: Януари 06, 2014, 10:14:49 am »
Да Нериле, който каквото и да иска- не това е начина!
Но аз от около година вече на нищо не се учудвам- хората са полудели или просто аз привличам такива сега- Плутона ми кръжи между у5 и К11- просто нормално - особенно мунданната квадратура УРАН квадрат Плутона - нищо чудно да довее ХАХОВЦИ
Аз съм нормален уж и като теб се чудя на хората. Всички изтрещели, ама аз съм над нещата и се подигравам с тях, ама и това писва..:)
Относно мъжете и жените мисля следното. Който иска да е с мен ще бъде, не е необходимо  "чудовищни мерки"...А тези дето те тормозят им чукни среща някъде на всички, на отделни маси и им кажи че си имаш приятел. На всеки от тях опиши другия...Ще се плескат и после ще им миние...хахахахаха...Ама искам да гледам здрав уличен бой...Чукни им среща и ме викни да гледаме сейр..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #79 -: Януари 06, 2014, 10:21:40 am »
Иначе по темата!

Новолунието е съвпад у5 и К11 и е върху квадрата на нат. Лунау5 с тр. Уран у12 - може би от там идва стреса в емоциите, още повече, че и Плутон е на К11 (сх. квадрат с уран)- може би това описва ухажора, който ме подлага на тормоз
...но пък странно Новолунието тригон е към ДЦ- все си мислех, че ще изскочи някое гаджинце :rolleyes: