Здравей Гост

Лунациите в козирог 2014

• 108 Отговора
  • 23674 Прегледи
Re: Лунациите в козирог 2014
« Отговор #80 -: Януари 06, 2014, 10:24:31 am »
Мей- малко ми е жилището за голямо куче :(

аз иначе имам натален съвпад плутон марс в 8ми дом и гледам много трилъри ужаси психота- харесвам такива филми
Wow! Много силна конфигурация, при това в 8-ми дом! Интересно ми е как отработваш тази енергия, в какъв знак е съвпада?
Моята Венера в 8-ми дом, но това е нищо в сравнение с Плутон и Марс там ;)

Извинявам се на останалите че разводнявам темата!
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #81 -: Януари 06, 2014, 10:29:52 am »

аз иначе имам натален съвпад плутон марс в 8ми дом и гледам много трилъри ужаси психота- харесвам такива филми
Wow! Много силна конфигурация, при това в 8-ми дом! Интересно ми е как отработваш тази енергия, в какъв знак е съвпада?

мда и филма се случва в скорпион- марс и плутон на трон- и по знак и по дом..иначе венерата управлява 8ми и е в секстил с тях ;) точен секстил към МП на двете планети.

А как отработвам енергията по съвпада...осмодомски я отработвам ;) ;D
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #82 -: Януари 06, 2014, 10:33:40 am »

мда и филма се случва в скорпион- марс и плутон на трон- и по знак и по дом..иначе венерата управлява 8ми и е в секстил с тях ;) точен секстил към МП на двете планети.

Няма начин, определено имаш експлозивен секс-апийл с този аспект, в този дом и в този знак ;)
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #83 -: Януари 06, 2014, 10:39:36 am »

Няма начин, определено имаш експлозивен секс-апийл с този аспект, в този дом и в този знак ;)

Да ти кажа нито съм мис свят, не съм някаква знойна и невиждана....но Плутонска му работа- не знам дали е хвалба или оплакване, но добре, че е полицията да ме пази, особено последната година- две  :lol: това го казвам абсолютно сериозно.
Толкова е нелепо, че чак е смешно  ;D ;D ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #84 -: Януари 06, 2014, 03:17:05 pm »
е това е...този голям кръст няма как да не засегне лошо някой- вижте- днес само новини за убийства и престъпления- откачалници,бе- и все замесени са бивши или настоящи партньори :-\

*

Нова

• 3491
« Отговор #85 -: Януари 06, 2014, 03:20:24 pm »
Зики, вариант е да завъртиш малко и родната полиция тогава. Търси милиционери с големи пистолети и ще си две в едно.

*

astro

• 475
« Отговор #86 -: Януари 06, 2014, 03:21:20 pm »
е това е...този голям кръст няма как да не засегне лошо някой- вижте- днес само новини за убийства и престъпления- откачалници,бе- и все замесени са бивши или настоящи партньори :-\

Ujas...

http://www.dnes.bg/crime/2014/01/06/dvama-ubiti-pri-kyrvava-drama-vyv-varna.211561

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #87 -: Януари 06, 2014, 03:22:23 pm »
Зики, вариант е да завъртиш малко и родната полиция тогава. Търси милиционери с големи пистолети и ще си две в едно.

ааамии ти какво си мислиш  ;D

Плутон на К11 кат нищо да даде един смел и силен пазител на Реда...в ДОМА :-[ ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #88 -: Януари 06, 2014, 03:25:04 pm »

Ujas...

http://www.dnes.bg/crime/2014/01/06/dvama-ubiti-pri-kyrvava-drama-vyv-varna.211561

именно за това говоря, и за това момиче- дъщерята на зърнения бос- просто е ужас!! ето и аз снощи виках полиция!

Има нещо в мундана, което дава път на откачалките може би.. тао квадрата УРАН ПЛУТОН МАРС..може и  тва да дава- вчера все още кв. плутон марс бе сравнително точен

*

Нова

• 3491
« Отговор #89 -: Януари 06, 2014, 03:28:07 pm »

Плутон на К11 кат нищо да даде един смел и силен пазител на Реда...в ДОМА :-[ ;D

Въх, смятай.. Един и на мен да извикаш, че и аз ще да съм с плутон у8 на к11. Голямо пазене ще падне и кучетата ще разлаем.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #90 -: Януари 06, 2014, 03:30:07 pm »

Въх, смятай.. Един и на мен да извикаш, че и аз ще да съм с плутон у8 на к11. Голямо пазене ще падне и кучетата ще разлаем.

;D ;D ;D ок! Белезниците за мен, палката за теб! ;D ;D ;D Но ако искаш и обратно- нямам претенции ;D ченгетата да му мислят

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #91 -: Януари 06, 2014, 04:16:35 pm »
http://dnes.dir.bg/news/poboy-nasilie-psihichno-bolni-15878181?nt=4

Новолунието върху насилническия тао кв уран марс плутон - може би води до "осветяване" на такива случаи..и пак - психично болни..проблеми- уран- плутон?

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #92 -: Януари 07, 2014, 12:12:42 am »
зики - пушка ти трябва :)
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #93 -: Януари 07, 2014, 07:38:24 am »
зики - пушка ти трябва :)

;D да, най- голямата! ;)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #94 -: Януари 07, 2014, 02:44:00 pm »
За сега Лунациите в Козирог ми се отразяват наистина стресово- за сега в по- лека форма от миналата година и дано така да се запази тенденцията- но пак е неприятно. И пак мъж е в основата.

Туй нещо Уран Плутон Марс в таоквадратура с наталния ми кози стелиум и с едно новолуние отгоре - хич не е хубаво тва значи :lol:

« Отговор #95 -: Януари 07, 2014, 04:54:53 pm »
Т-квадратурата Уран-Плутон-Марс наистина е много опасна. Сега и с тая Овенска луна - за 24 часа на 5 минути от нас са станали ДВЕ катастофи и то доста жестокички.  :( Попринцип не е имало досега проблеми с произшествия или поне не толкова често, не е някакъв високорисков участък. Та ... пазете се много хора и внимавайте как шофирате!

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #96 -: Януари 07, 2014, 10:19:54 pm »
Горим си с една приятелка по телефона и й гледам картата за новолунието и пълнолунието в Козирог. Направи ми впечатление, за първи път му обърнах внимание, че АСЦ на пълнолунието е в точен съвпад с новолунието. Намирате ли я за интересна тая особеност и какво по-различно може да се очаква? Виждали ли сте го при други лунации?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #97 -: Януари 08, 2014, 08:34:56 am »
ами освен,ч е мунданния Тао кв. си остава активиран- друго знам ли...
но като цяло мисля важно е къде попадат осите на лунацията.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #98 -: Януари 08, 2014, 11:19:07 am »
ами освен,ч е мунданния Тао кв. си остава активиран- друго знам ли...
но като цяло мисля важно е къде попадат осите на лунацията.

;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #99 -: Януари 10, 2014, 11:01:27 am »
Новолунието ми попада в 5дом и образува следните аспекти:съвпад Нептун-У8,квадратура възела,секстил Плутон-У4.

Детето ми се разболя. :( Има вероятност да ни приемат и в болница.

п.п.имах страхотни разправии с шефката и се чудя по коя лунация да ги гледам?по предишното пълнолуние ли?