Здравей Гост

Лунациите в козирог 2014

• 108 Отговора
  • 23629 Прегледи
*

elodiq

• **
  • 903
Re: Лунациите в козирог 2014
« Отговор #100 -: Януари 10, 2014, 11:07:01 am »
За съжаление на въпроса ти не мога да отговоря, но ти пожелава  да оздравеете бързо.

*

astro

• 475
« Отговор #101 -: Януари 11, 2014, 09:18:37 pm »
За мен те не са сериозен метод за предсказване на събития.

Моето мнение се препокрива с това на Веско.Например,тази последната лунация при мен е в 5дом;отделям повече внимание на детето,занимавам се с астрология/таро и съм на вълна "забавления".Искам да кажа,че няма някое грандиозно събитие по 5дом. ;)

Не дърпай дявола за опашката..както се казва. :blink:
Съжалявам, че детето ти се е разболяло..Как сте?Какво става? :rolleyes:
Новолунието ми попада в 5дом и образува следните аспекти:съвпад Нептун-У8,квадратура възела,секстил Плутон-У4.

Детето ми се разболя. :( Има вероятност да ни приемат и в болница.

п.п.имах страхотни разправии с шефката и се чудя по коя лунация да ги гледам?по предишното пълнолуние ли?

« Отговор #102 -: Януари 12, 2014, 09:01:05 am »
 ;)
Днес сме по-добре,благодаря че попита Марая.Ще видим през седмицата как ще се развият събитията при нас-кашлицата вече отминава,остана само високата температура.Косата ми настръхва,когато малкият се разболее,защото винаги проблем ни е температурата.За капак на всичко имах и проблеми в работата.С шефката нещо не можем да се разберем и така.Въпреки,че усилено търся нова работа,за сега нямам успех.Нооо,не се и предавам. ;D

*

astro

• 475
« Отговор #103 -: Януари 12, 2014, 12:43:27 pm »
;)
Днес сме по-добре,благодаря че попита Марая.Ще видим през седмицата как ще се развият събитията при нас-кашлицата вече отминава,остана само високата температура.Косата ми настръхва,когато малкият се разболее,защото винаги проблем ни е температурата.За капак на всичко имах и проблеми в работата.С шефката нещо не можем да се разберем и така.Въпреки,че усилено търся нова работа,за сега нямам успех.Нооо,не се и предавам. ;D

В каква фаза е луната в наталната ти карта? Каква е фазата при прогресиите към настоящия момент?
Детето да би да има Марс в аспект към АСЦ?-съвпад,каре,опозе...

Радвам се,че сте по-добре. :blink:

« Отговор #104 -: Януари 12, 2014, 01:52:43 pm »
В каква фаза е луната в наталната ти карта? Каква е фазата при прогресиите към настоящия момент?

Поствам моята-само че тук е от април месец,и неговата карта. ;)

« Последна редакция: Януари 12, 2014, 02:36:47 pm от MoonLight »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #105 -: Януари 12, 2014, 02:03:31 pm »

Поствам моята-само че тук е от април месец,и неговата карта. ;)

При теб би трябвало по-силно да се усещат пълнолунията... :rolleyes:

И двамата имате Луна/Плутон и това е мн.буквално..,но при него Марс управлява АСЦ...а е диспозиран от Луната.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #106 -: Януари 12, 2014, 02:08:58 pm »
Благодаря ти,Марая. :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #107 -: Януари 15, 2014, 01:36:07 pm »
Е СЕГА АКО НЕ СРЕЩНА ГОЛЯМАТА ЛИБОФ, НЕ ЗНАМ КОГА!

Новолунието е точен съвпад с моя у5, като той съответно е засегнат от всички останали планети- значи толкова напрегнат момент към у5....не помня да съм имала... не знам...може би и Тото тряба да пусна..хм!

Каквото и да стане- ще се похваля, да знаете! :mellow:

за сега по новолунието- много любовни обяснения, много чудо, чак стрес и проблеми ми причиняват някои от обожателите -споменала съм в други теми. Аз лично съм си в лека емоционална дупка. Това с тотото не съм го пробвала още.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #108 -: Февруари 17, 2014, 02:11:54 pm »
При мен явно лунациите много работят!

Тук давам окончателна обратна връзка- при козирожките Лунации засегнат от тях ми беше у5, като в същото време Уран го квадратираше. Лунациите бяха по оста 5/11

Месецът мога да го опиша като много наситен от към емоции и ЕМОЦИОНАЛЕН СТРЕС.
"Любовни антагонизми- all day, every day"