Здравей Гост

Рак 2014

• 13 Отговора
  • 2202 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Рак 2014
« -: Декември 21, 2013, 02:14:40 pm »
През първата половина на годината ще бъдете склонни към повече напълняване и добри възможности.
Внимателно преценявайте съветите на доброжелатели..,защото може да се окаже , че днешното добро е утрешното зло.
Проблеми с авторитети и родител/и/ ще Ви занимават през 2014-та.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

remedeos

• **
  • 1038
Re: Рак 2014
« Отговор #1 -: Декември 21, 2013, 02:20:17 pm »
Напълнявъне,а?Кофти..да взривим Дупитер преди ингреса във Везни :P

« Отговор #2 -: Декември 21, 2013, 05:10:10 pm »
Бе мина ми вече Слънцето, цунка ми Меркурия (у1), не съм напълняла. Добре че дяда Сатурна прави там някакви тригони и спаси положението.  ;D ;D ;D А и съм впрегнала лъвския марс в каруцата, да ми работи, да ми спортува, че да устоим на неустоимото желание да направим голямо дупе по транзита на Дупитер ;D ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #3 -: Декември 22, 2013, 01:11:57 am »
Ааааа Марая!! Като пишеш такива неща, пусни един линк към някой фитнес или тренировки в Youtube! :D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #4 -: Декември 22, 2013, 01:17:10 am »
Краби ти имаш защитното наметало на ац Водолей не се притеснявай!  ;D ;D

« Отговор #5 -: Декември 22, 2013, 12:07:58 pm »
Здравейте :) Аз съм новичко и се радвам, че ви открих  ;)
При мен вече се усеща тенденция към напълняване имам напоследък голям апетит :D дано успем да се възползваме от предоставените възможности, а ааз най-много се надявам на връщане на любов :(
 Весели празници :)
Вдигайте се пак и пак, докато агнетата станат лъвове!!

« Отговор #6 -: Декември 22, 2013, 12:15:31 pm »
Нормално да се усеща, Виктория, Юпитер измина половината си път в Рак, че и повече и тогава обърна в ретроградно движение. На него дължим напълняването.  ;)

« Отговор #7 -: Декември 22, 2013, 12:25:50 pm »
Още не е достигнал градуса на моето Слъне, намиращо се в 3-та декада и заради това съм се захванала с фитнес  :unsure:

« Отговор #8 -: Декември 22, 2013, 12:38:51 pm »
То зависи и от асц и управителя му, даже главно от това, и дали е засегнат.  ;) При мен у1 Меркурий е в Рак аххаха, но с активни кардио тренировки, удържам фронта. Не съм смъкнала много, но и не надебелях.  ;D

« Отговор #9 -: Декември 22, 2013, 12:59:08 pm »
МЦ-то ми е в Рак .. в сърцето на слънцето, по натал имам Юпитер ..и хирон в Рак. А лек за болката ми все още няма! Очаквам Юпитерово възвръщане ..надявам се каръщината ми да отмине  :angry:

« Отговор #10 -: Декември 22, 2013, 01:01:45 pm »
Виж дали в натала ти аспектите на Юпи ходят заедно с аспекти на Сатурн. Забелязала съм, че само аспекти на Юпи носят много възможности, но повечето за нищо не стават.  ;D ;D ;D С аспект и Юпитер, и Сатурн, излизат по-добри оферти във всяка сфера ан живота. А за любовта, пожелавам ти да си много щастлива с нея и да ти се сбъдне каквото искаш, дано звездите да ти посочат точно този път!  :blink:

« Отговор #11 -: Декември 22, 2013, 01:12:36 pm »

Натално имам опозиция м/у съвпада Слънце/Юпитер и Сатурн и ми предстои транзитен сатурн да направи тригон към този съвпад и секстил към наталното си положение ..и се надявам това да укрепи отношенията ми с въпросния човек  :'(
Благодаря за приятната комуникация и за пожеланията, да ти се връща  :blink: Весели празници:)

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #12 -: Декември 22, 2013, 02:42:47 pm »
Напълнявъне,а?Кофти..да взривим Дупитер преди ингреса във Везни :P

;D При мен доста съвпади ще направи тогава, но не съм убедена, че ще излезе нещо полезно от тях.  ;D Той не ме люби, но и аз толкова го харесвам. Взаимно не се обичаме.  :-[ Няма да ми липсва. Все пак не отричам, че при преминаването на прогресивни планети през наталното му положение е имало и хубавини. Но на транзити ми действа неприятно. Нищо съществено, празни обещания.

« Отговор #13 -: Декември 26, 2013, 09:41:21 am »
С моя тронов Сатурн, съуправител на АЦ-то даже имам обратния проблем  ;D ;D Дай Боже,пък напълнея малко. При мен тепърва е сходящ съвпада в 6 дом,като Юпитер ми е У10. Надявам се да е нещо свързано с работата,ама да видим :)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.