Здравей Гост

Везни 2014

• 10 Отговора
  • 2554 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Везни 2014
« -: Декември 21, 2013, 02:41:27 pm »
За Вас се очертва година на избори. Правете ги сами,за да не ги правят други вместо Вас.
Динамиката на последните 2 г. идва в повече на хармонията към която всеки от Вас се стреми.
Бъдете предпазливи по време на работа..,на пътя и в отношенията с другите.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

remedeos

• **
  • 1038
Re: Везни 2014
« Отговор #1 -: Декември 21, 2013, 02:46:56 pm »
Благодаря Марая :blink:По-добре избори,отколкото задънена улица.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Декември 21, 2013, 03:36:42 pm »
Благодаря Марая :blink:По-добре избори,отколкото задънена улица.

да..такива ще има ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #3 -: Декември 22, 2013, 02:47:06 pm »
Кардиналите ще духнем супата с тези заформящи се прелестни тао-та и кръстове в началото на годината. Ще е муци.
Топли и студени душове, влакчето на ужасите. Няма край. Поизморих се. Уж все нямам сили, а то ново предизвикателство. Батериите ще ми се изтощят вече.  :-[

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #4 -: Декември 22, 2013, 02:55:24 pm »
И аз се поизморих Ема,но филмът е "Умирай трудно,че не се мре от раз" или "Да пукнеш за петнайсти път" ;D :P

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #5 -: Декември 22, 2013, 06:45:15 pm »
И на мен ми писнА, ама още не му е дошъл краят... Поне като влезе Юпи в Лъв, ще дойде малко радост и за нас.
Вече не виждам смисъл, ама пак ще съм Аз победителят накрая - ей такава е работата. ;D

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #6 -: Декември 22, 2013, 07:25:23 pm »
Корал, да не си плутонясала нещо по натал?

В Лъв Юпитер ще ми скочи на Дсц и Луната, секстили към стелиума във Везни, но и каре към себе си. Със смесени чувства съм.
Слаба бира ми се струва в сравнение с опозето на Уран и карето на Плутон. Най-много да раздуе нещо не както трябва.  :lol:
Пффф, да ми е сладко. Чак не ми се гледа.

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #7 -: Декември 22, 2013, 08:33:41 pm »
Емма, не ме питай, че да не взема да ти отговарям. :P Така съм притисната в ъгъла - от сърдита в бясна в депресирана в болна и пак обратно: 12, 8 и 6 са ми бойните полета, нептун се пули в опозе на венерата ми от сума време, юпи мина през опозе с луната и квадратура с натален нептун в 7 дом.
На Коледа ставали чудеса - няма да откажа едно голямо сега.
И световен мир, разбира се!  ;)

« Отговор #8 -: Декември 23, 2013, 10:12:38 am »
И на мен ми писна, ама на кой му пука  ;D И все пак успях да използвам изолацията и самотата за нещо положително - месеци наред хранителен режим и спорт, тялото ми така се промени, че не мога да се позная и се върнах към едно забравено много любимо хоби, за което иначе няма време  :blink: Така че и в лошото има нещо хубаво. Борбата продължава  :blink:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #9 -: Декември 24, 2013, 09:25:08 am »
И на мен ми писна, ама на кой му пука  ;D И все пак успях да използвам изолацията и самотата за нещо положително - месеци наред хранителен режим и спорт, тялото ми така се промени, че не мога да се позная и се върнах към едно забравено много любимо хоби, за което иначе няма време  :blink: Така че и в лошото има нещо хубаво. Борбата продължава  :blink:

:) Как успявате, откъде мотивация? :( Колко ми се иска да се стегна и да отслабна, да започна да се харесвам, ама на... :( Тази година наистина искам да опитам, но като че ли сама няма да се получи, трябва ми още някой да сме екип и да ме бута..
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #10 -: Декември 24, 2013, 08:23:56 pm »

:) Как успявате, откъде мотивация? :( Колко ми се иска да се стегна и да отслабна, да започна да се харесвам, ама на... :( Тази година наистина искам да опитам, но като че ли сама няма да се получи, трябва ми още някой да сме екип и да ме бута..

Ами не знам, транзитен Сатурн през първи дом сигурно ми дава волята и постоянството. От години исках да направя нещо подобно, но нещо все не достигаше. И не само това - поставих си ясната цел да започна да харесвам и обичам себе си, и да поставям себе си на първо място, което никак не е характерно за мен. Може да прозвучи банално, но това ме измъкна от депресията. Чувствам се все по-силна  /не само от вдигане на тежести  :blink: /