Здравей Гост

Полусолар

• 8 Отговора
  • 1759 Прегледи
Полусолар
« -: Декември 21, 2013, 09:00:52 pm »
Представлява карта, която обозначава точната опозиция, която извършва транзитното Слънце с вашето натално Слънце. Подобно на солара, действа една година, до следващата опозиция с вашето натално Слънце. Използва се като предиктивен метод, който допълва въздействието на солара. Въпросът ми е - някой от вас разглеждал ли е полусоларите си и има ли наблюдение как действат?

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
Re: Полусолар
« Отговор #1 -: Декември 21, 2013, 09:15:33 pm »
От няколко години наблюдавам специално при мен, че точно когато настъпи опозиция на транзитното Слънце с наталното ми Слънце, солара се задейства с пълна сила и именно тогава съм имала събития. А именно на 6 тия месец от рожденния ден.
Даже в някои случаи тогава се задейства солара с пълна сила. 
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #2 -: Декември 21, 2013, 09:30:01 pm »
Благодаря ти за включването! Междудругото, не съм наблюдавала досега дали полусолара сам по себе си дава някакви конкретни действия, но споделям и твоите впечатления, че когато влезе в сила, започва най-активната част от годината. На мен летата винаги са ми едни умрели и смотани (родена съм лятото), зимите винаги са ми много по-интересни и активни, явно е заради това.  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3 -: Декември 21, 2013, 09:34:55 pm »
Представлява карта, която обозначава точната опозиция, която извършва транзитното Слънце с вашето натално Слънце. Подобно на солара, действа една година, до следващата опозиция с вашето натално Слънце. Използва се като предиктивен метод, който допълва въздействието на солара. Въпросът ми е - някой от вас разглеждал ли е полусоларите си и има ли наблюдение как действат?

Дааа...и то преди няколко години пусках тук такава тема..В  другия форум има доста теми свързани с предсказателната астрология..
Солунар, Анлунар..Прогресивен солар... Сидеричен солар в тропически зодиак...и още мнооого.
Просто потърси с търсачката и тук и в другия форум...

Действат!
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 11:06:24 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4 -: Декември 21, 2013, 09:44:37 pm »
Потърсих с търсачката, каквото мога да намеря в двата форума, попаднах на ето тази тема:

http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,1444.30.html

Марая, ще помоля, ако си по-умела с търсачката или ако помниш как си кръстила предишните теми, да дадеш линк, благодаря много!  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5 -: Декември 21, 2013, 09:48:02 pm »
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,6501.msg304121.html#msg304121

Ето ти Кинетичен солар.
За него залагам с две ръце...

Освен полусолар се правят и четвърт солари...

Техниките са много.

Не ги помня всички теми... :-[ , защото само в този форум имам над 780 ...и в другия около 1000... :P :-[
Но потърси по ключови думички,все ще излезе.А аз , ако имам утре време ще помогна...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #6 -: Декември 21, 2013, 10:31:56 pm »
Благодаря и за тази тема, с удоволствие ще прегледам метода.  ;)

*

Asol

• 4140
« Отговор #7 -: Декември 22, 2013, 09:44:33 am »
Месечна Слънчева революция

Подобно нещо може да се направи за всеки месец от годината. Наталният градус във всеки знак представлява началото на месечната слънчева революция.
Около и след опозицията на Слънцето с неговата натална позиция е възможно периодът да е по-активен, да се развият соларните теми.

« Отговор #8 -: Декември 22, 2013, 11:41:39 am »
Благодаря, Асол!  :wub: