Здравей Гост

Елективна астрология

• 23 Отговора
  • 5733 Прегледи
*

astro

• 475
Re: Елективна астрология
« Отговор #20 -: Декември 29, 2013, 08:08:59 pm »
   не всички родени с луна в скорпион майките им са имали сложно раждане.
  не мога да кажа за всички, дори хората, които се занимават със статистика и проучвания не могат да обхванат всички със скорпионска луна  :blink:
но мога да кажа за себе си- голямото ми дете е с луна в 1-вия градус на скорпион и беше тежко раждане, седмица след термина- започна през нощта с изтичане на водите, после на системи, чак на втората система започна родова дейност и по време на самото раждане на бебето се изгуби пулса, а докторът я хвана за главата и издърпа мигновено, направи сърдечен масаж, поставиха го в ковьоз, а аз бях разкъсана, със съдрано гърло от крясъците ми и в истерия от случилото се...
на всичко отгоре после ме шиха на живо, че беше свършила упойката  :unsure:
А тук питащата в коментара си е отбелязала на трето изречение, че раждането ще е с операция:
... и бебко трябва да се появи на белия свят с операция, първото и раждане беше със секцио.

Избор на подходящ ден за операция

Да...,ама НЕ,защото това не е просто операция...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Декември 30, 2013, 10:51:27 am »
Да...,ама НЕ,защото това не е просто операция...
Разбира се, че не е просто оперция, както и това, че за елективна карта е нужно и час, а не само дата, към която съм насочила питащата, изхождайки от Луната- гледала съм за посочените дни и съм се спряла на този ден, като най-подходящ, а който има време и желание нека построи елективна карта, а не само да ме коментира!

Нали точно това обяснявам от началото на темата до сега. :blink:
За да се построи елективна карта :
Първа стъпка - какво е събитието.
Ако говорим за операция на очите търсим Луна в хармоничен аспект със управителите на очите - например.
Ако  търсим карта за операация на друг орган търсим добър аспект към управителя.
ПЪРВО ГЛЕДАМЕ ФАЗАТА НА ЛУНАТА , ЗА ДА ПОСТРОИМ КАРТАТА В СИНХРОН СЪС СЪБИТИЕТО.
После правим картата и започваме с подробностите като се ръководим от немската поговорка , която твърди , че ДЯВОЛА СЕ КРИЕ В ПОДРОБНОСТИТЕ.
И тъй като става дума за активно участие на майката в процеса на операцията НЕ МОЖЕМ ДА КАЖЕМ,ЧЕ ТЯ НЕ УЧАСТВА В ТОЗИ ПРОЦЕС И НЕ Е НУЖНА НЕЙНАТА КАРТА...Защото ТЯ В СЛУЧАЯ Е КОКОШКАТА...,а БЕБЕТО Е ЯЙЦЕТО.
За мен това е МНОГО ГОЛЯМА ОТГОВОРНОСТ , ТРУД...И ВРЕМЕ И ТОВА МИ СТРУВА ПАРИ.
Ето защо , който има нужда се обръща по друг начин...,а не развявайки данни и БАБУВАЙКИ...
« Последна редакция: Декември 30, 2013, 10:58:07 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #22 -: Декември 30, 2013, 05:55:30 pm »
Трябва да посочим възможни дати за операцията, през първата половина на март. Раждането ще се осъществи в Катерини, Гърция. Възможни дати (махам съботите и неделите, нали знаете, че гърците тогава гледат да си почиват) 3,4,5,6,7 март и 10,11,12,13,14 март 2014г. Като ще трябва да се съобразим и с часа. Доколкото съм на ти с астрологията, ще ми се слънцето на бебо да е в 10 дом, т.е между 11.30 и 12.30 ч.  Мили ми орисници, очаквам вашата помощ, да доведем заедно на земята един хармоничен, добър и щастлив човек!!! Благодаря предварително за усилието.
На 5-ти март в 12,30ч Слънцето е в 10-ти дом, Юпитер в 1-ви, което е залог за късмет и оптимизъм, Луната в телец в 11-ти дом, Венера е в 8-ми дом, а Плутон в 7-ми, което показва, че чрез брака може да постигне значителен ръст в обществото, а когато транзитен Плутон кацне над осмодомната му Венера е шанс да забогатее, вероятно чрез наследство, защото тогава ще е на 8г. АСЦ в този случай е рак, което ще го прави привързан към дом и семейство.
Луната е на 8гр 30' и има само два секстила с Юпитер и Нептун, което ще го прави великодушен към близките, свързан със семейството.
На 10 март в 12,30 Луната е в рак, в 1-ви дом и съвпад с Юпитер, което ще го прави щедър и оптимистичен, но може също да е разточителен, а знакът на Луната не е добър за операция на стомах и матка, така че не препоръчвам датата. На 12 март в 12,30 Луната е в лъв, във 2-ри дом- ще се стреми към комфорт, а Марс в 5д ще е в хармония с Луната и ще го прави активен за физическа дейност и спорт, а също да борави добре с инструменти, може да работи като треньор, но понеже е във везни, то може активността си да изрази в творческа дейност, свързана с музика, рисуване и мода. Юпитер е кацнал на АСЦ, а Венера е отново в 8д, но вече на 5гр водолей, така че малко по-късно ще забогатее.  ;D

Oперации в 12:30...,не,че не е възможно , но  малко трудно,особено в Гърция...
А картата на майката?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Декември 30, 2013, 05:57:50 pm »
Трябва да посочим възможни дати за операцията, през първата половина на март. Раждането ще се осъществи в Катерини, Гърция. Възможни дати (махам съботите и неделите, нали знаете, че гърците тогава гледат да си почиват) 3,4,5,6,7 март и 10,11,12,13,14 март 2014г. Като ще трябва да се съобразим и с часа. Доколкото съм на ти с астрологията, ще ми се слънцето на бебо да е в 10 дом, т.е между 11.30 и 12.30 ч.  Мили ми орисници, очаквам вашата помощ, да доведем заедно на земята един хармоничен, добър и щастлив човек!!! Благодаря предварително за усилието.
На 5-ти март в 12,30ч Слънцето е в 10-ти дом, Юпитер в 1-ви, което е залог за късмет и оптимизъм, Луната в телец в 11-ти дом, Венера е в 8-ми дом, а Плутон в 7-ми, което показва, че чрез брака може да постигне значителен ръст в обществото, а когато транзитен Плутон кацне над осмодомната му Венера е шанс да забогатее, вероятно чрез наследство, защото тогава ще е на 8г. АСЦ в този случай е рак, което ще го прави привързан към дом и семейство.
Луната е на 8гр 30' и има само два секстила с Юпитер и Нептун, което ще го прави великодушен към близките, свързан със семейството.
На 10 март в 12,30 Луната е в рак, в 1-ви дом и съвпад с Юпитер, което ще го прави щедър и оптимистичен, но може също да е разточителен, а знакът на Луната не е добър за операция на стомах и матка, така че не препоръчвам датата. На 12 март в 12,30 Луната е в лъв, във 2-ри дом- ще се стреми към комфорт, а Марс в 5д ще е в хармония с Луната и ще го прави активен за физическа дейност и спорт, а също да борави добре с инструменти, може да работи като треньор, но понеже е във везни, то може активността си да изрази в творческа дейност, свързана с музика, рисуване и мода. Юпитер е кацнал на АСЦ, а Венера е отново в 8д, но вече на 5гр водолей, така че малко по-късно ще забогатее.  ;D

Я качи двете карти..,за по-нагледно,разбира се,ако имаш възможност... ;D