Здравей Гост

Движението на прогресивните куспиди

• 4 Отговора
  • 1926 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Движението на прогресивните куспиди
« -: Декември 28, 2013, 04:52:07 pm »
Новолунието на 1-ви януари е в точен съвпад с Плутон. От една страна това означава мощ и сила...все пак говорим за Плутон.
При мен обаче е в точен съвпад с прогресивната ос АСЦ-ДСЦ.
Аспекта е тригер към Луната и голям земен тригон.
Управителя на Новолунието е Сатурн , който управлява 2-ри натален и ПР.АСЦ.
Аспекта е точен секстил с наталния Сатурн.
Седя и мисля и виждам, че ...в конкретика съм като блокирана... :-[ :P
Насоки и идеи очаквам от Вас..,както и да се върнете назад в годините и да разгледате случвало ли Ви се е нещо подобно и как се е изявило и отразило в събитиен план...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Движението на прогресивните куспиди
« Отговор #1 -: Декември 28, 2013, 06:36:23 pm »
Хайде,дайте някаква посока... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

astro

• 475
« Отговор #2 -: Декември 28, 2013, 10:19:11 pm »
Посоката е материална- пр АСЦ във 2д, СЗ във 2-ри дом, в съвпад с Марс у1, у12, у5- да не спечелиш от тото в близките месеци или от някаква рискова далавера?
Колкото до блокирането от страна на Сатурн, това е само в твоето съзнание- нали сега транзитира в твоя 12д, реално е в добри аспекти с наталните Сатурн У2,3, с Плутон У1, У12, с Уран У3, а опозицията му с Луната ти е разходяща и трябва да се отърсиш вече от натопорчените емоции, които е предизвикал, както и от финансовите неуредици, че нали Сатурн при теб е У2, а Луната у8

Материлната посока е засегната чрез няколко фактора.
Транзити, прогресии..,както и първата лунация за годината порди знака на 2-ри дом. Градусите са от значение , защото се случва в/у ПР.АСЦ-ДЦ.

СЗ...- кога ще има? :rolleyes:

*

astro

• 475
« Отговор #3 -: Декември 28, 2013, 10:47:04 pm »
Посоката е материална- пр АСЦ във 2д, СЗ във 2-ри дом, в съвпад с Марс у1, у12, у5- да не спечелиш от тото в близките месеци или от някаква рискова далавера?
Колкото до блокирането от страна на Сатурн, това е само в твоето съзнание- нали сега транзитира в твоя 12д, реално е в добри аспекти с наталните Сатурн У2,3, с Плутон У1, У12, с Уран У3, а опозицията му с Луната ти е разходяща и трябва да се отърсиш вече от натопорчените емоции, които е предизвикал, както и от финансовите неуредици, че нали Сатурн при теб е У2, а Луната у8

Материлната посока е засегната чрез няколко фактора.
Транзити, прогресии..,както и първата лунация за годината порди знака на 2-ри дом. Градусите са от значение , защото се случва в/у ПР.АСЦ-ДЦ.

СЗ...- кога ще има? :rolleyes:
Напролет  :rolf:
имах предвид Новолунието  :blink:

Taka po-stava.... ;D

*

astro

• 475
« Отговор #4 -: Декември 28, 2013, 10:48:28 pm »
Куспидата на пр.5-ТИ в точен съвпад с ДСЦ...е следващата убавиня...К11 на АСЦ естествено... :rolleyes: