Здравей Гост

Астрологична практика по конкретен казус

• 12 Отговора
  • 3752 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Започнах да пиша нова книга..Далеч от астрологията... :-[ :P. Срам ме е ,защото нямам нерви да довърша започнатото..,а прописах ново.
Книгата е част от езотеричните ми наблюдения...,основата е себепознанието и реализацията. И  има няма ,ама за няколко дни 50 страници са факт.
От гледна точка на астрологията /времевата/ задавам въпрос:
Ще завърша ли книгата до края на януари и ще има ли успех тази книга?Продажби и търсене..,харесване... :rolleyes:
19:23 мин. Варна
От друга страна обаче показателите за успех в книгоиздаването,  творчеството...и въобще работата свързана с писане е повече от очевадна в картата ми.
/Днес ми е трудна работата с атрокома... ;D/ Някой би ли прикачил хорарната карта?
Благо-даря!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asya

• *
  • 98
Re: Астрологична практика по конкретен казус
« Отговор #1 -: Декември 30, 2013, 06:33:47 pm »
Сега качвам!:)

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #2 -: Декември 30, 2013, 06:39:12 pm »
Чудесен стелиум в 5-и дом, съвпад на Меркурий, Слънце и Плутон, Асц - Лъв, Уран в 9-и дом - всичко изглежда повече от добре! Но аз лично вярвам на потенциала ти по рождение, а както  и преди сме коментирали с теб - всичко в картата ти недвусмислено говори  за издаване на книга! Аз лично ще си я купя! Успех!:)

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Декември 30, 2013, 07:18:20 pm »
Сега качвам!:)

Картата ме изуми... :rolleyes: :o

Юпитер е в 12-ти дом от картата..и е в опозиция на Плутон.
На всичкото отгоре АСЦ на хорара е в тригон със Слънцето ми... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4 -: Декември 30, 2013, 07:23:02 pm »
Марайка...аз не съм много опитимист за скорошното завършване на книгата...мисля, че ще я пишеш още- ще има ситуацията заден ход.
Като я напишеш или поне вече я поприключваш- аз мисля, че ще има да минат 3 месеца- та мисля тогава може да попиташ за продажбите :wub:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Декември 30, 2013, 07:41:50 pm »
Марайка...аз не съм много опитимист за скорошното завършване на книгата...мисля, че ще я пишеш още- ще има ситуацията заден ход.
Като я напишеш или поне вече я поприключваш- аз мисля, че ще има да минат 3 месеца- та мисля тогава може да попиташ за продажбите :wub:

Mиии...тя е почти готова. :-[ :(
Просто пиша и то само по време на вдъхновение и прозрение....

Защо мислиш така?
на теб специално много ти вярвам... :wub:

Гледм хорара, гледам си картата и соларите 2013-2014 , а и 2014-2015...и съм абсолютно сигурна , ще  има издадетлска дейност... :rolleyes:, още през март 2014-та...
Имаш ли ми данните? :-[
Май да... :-[

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6 -: Декември 30, 2013, 07:52:11 pm »

Mиии...тя е почти готова. :-[ :(
Просто пиша и то само по време на вдъхновение и прозрение....

Защо мислиш така?
на теб специално много ти вярвам... :wub:

Гледм хорара, гледам си картата и соларите 2013-2014 , а и 2014-2015...и съм абсолютно сигурна , ще  има издадетлска дейност... :rolleyes:, още през март 2014-та...
Имаш ли ми данните? :-[
Май да... :-[

имам, имам  :wub: Издателска дейност категорично ще има, но завършването на книгата ще се забави- няма да се реализират нещата в близките месеци- и по-добре- сега ретро венера (тя е чудесна за творене, разбира се, но не и за бизнеса дето отиваме с големите менци) после имаме ретро марс- просто чисто..така от най- общите позиции на планетите бих те посъветвала към лятото да действаш- Юпитера да е на ингрес в Лъв- бурен старт много сила и енергия, пък и ти е У на АЦ в хорара Лъвчето- просто периода ще е по благоприятен.

Иначе виж го туй МЦ в нулев градус- тва не е ок, това е у 10 той е важен в този хорар.

Кингата ще я направиш, ще е красива и вдъхновена, но изпипай повече нещата- оправяй ги, мъдри ги, пренаписвай- имаш половината планети във ретрофаза до лятото. След това действай :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Декември 30, 2013, 08:09:11 pm »
Изключителен период за писане по време на ретроградие... :P...
Права си!
По време на директно движение-смело напред.

В хорара:
Упр.на 5-ти в 12-ти в ретрофаза....Адски показателно.
Ако гледаме планетите до септенера Марс е в аспект...,но предстой ретроградна фаза.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #8 -: Декември 30, 2013, 08:22:46 pm »
А значи Книгите, писането, кногоиздаването аз го гледам по 9ти дом- всякакъв вид литература- там и пак -де ретро Юпитер

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Декември 30, 2013, 08:43:05 pm »
Започнах да пиша нова книга..Далеч от астрологията... :-[ :P. Срам ме е ,защото нямам нерви да довърша започнатото..,а прописах ново.
Книгата е част от езотеричните ми наблюдения...,основата е себепознанието и реализацията. И  има няма ,ама за няколко дни 50 страници са факт.
От гледна точка на астрологията /времевата/ задавам въпрос:
Ще завърша ли книгата до края на януари и ще има ли успех тази книга?Продажби и търсене..,харесване... :rolleyes:
19:23 мин. Варна
От друга страна обаче показателите за успех в книгоиздаването,  творчеството...и въобще работата свързана с писане е повече от очевадна в картата ми.
Меркурий У2, У3 в 5д - ок, но изгорян от Слънцето У1 и в сходяща опозиция с Юпитер У5, У8, У9!
 Юпитер е естествен У9, свързан с издателска дейност, а Меркурий естествен У3, свързан с писането, а при наличието на тази сходяща опозиция не мисля, че ще продължиш с писането, ще издадеш книгата и ще спечелиш от нея - Слънцето У1 е също в сходяща опозиция с Юпитер У5, У8, У9.
Луната У12 в 5д във взаимна рецепция с Юпитер у5 в 12д- творческа дейност, свързана със себе опознаването, но Луната е без курс, а с Юпитер предстои да извърши куинконкс, което при последен неин аспект не дава положително развитие на въпроса.

Мерси за вклюването..Акрукс.
Мноо интересно..тълкуване правиш.
А темата я отворих умишлено,защото мога да дам обратна връзка и да разгледаме как си взймодействат хорар и натал.
Просто астроигра...
Смяташ ли,че в наталната карта има предпоставки за издателска дейност? И то в периода на близките 2г.

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Декември 30, 2013, 09:37:54 pm »
Мерси за вклюването..Акрукс.
Мноо интересно..тълкуване правиш.
А темата я отворих умишлено,защото мога да дам обратна връзка и да разгледаме как си взймодействат хорар и натал.
Просто астроигра...
Смяташ ли,че в наталната карта има предпоставки за издателска дейност? И то в периода на близките 2г.
умишлено зададен хорар може да не отразява реално ситуацията, в смисъл пита се за нещо, за да се проверят знанията на отговарящите и от тоя сорт... За да отрази вярно една карта въпроса, то той трябва да е зададен с мисълта за него, питащия да е завладян от въпроса, а не да яхне въпроса, за да го владее в посока, различна от насоката на самия въпрос!
В твоя натал прогресивната Луна в 3д може да те подтиква към писане и изучаване на нови неща, и импулса за това да е силен, тъй като е в знака на водолея, който е на К3, а Уран У3 е до Мц.
От друга страна сол АСЦ е в твоя 9-ти дом, което благоприятства публикациите, но също показва пребиваване или пътуване в друга страна през годината, занимаване с юридически институции. Съдейки по положението на сол Слънце У1 в сол 4д, то през годината ще блестиш в дома си, ще се занимаваш с недвижима собственост, с полагане на постоянни ежедневни грижи в дома и семейството- сол Сатурн У6 е също в сол 4д, а сол Мц попада в твоя 6д

Nee...Не. Просто въпроса го зададох спонтанно.
Друг е въпроса,че ,ако нещо не е заложено в натала..каквито и отговори да дават хорари все тая.
Вариант да видим дали хорарите се сработват  натала...

Иначе...Соларната година има няколко точни аспекта към натални планети...и според мен там е основното за този солар.
Транзита на управителя на 3-ти дом към управителя на 9-ти е доста интересен защото Уран като упр. на 3-ти транзитира през 4-ти натален почти на к5 , а в натала е ситуиран в 10-ти.
Настоящия транзит на Уран към Слънцето упр. на 9-ти , находящо се в 1-ви натален дом акцентира точно писателска и издателска дейност..,освен всички останали аналогии...
ПР.Луна е във фаза новолуние...Освен настоящата квадратура към Нептун - упр. на 4-ти и предстои да аспектира Юпитер /пр/ и /н/....С две думи мунданния упр. на 9-ти и упр. на моето слънце и 9-ти нат. ще получи популярност и покрепа.
На транзитния Юпитер му предстоят аспекти със Сатурн-упр. на 2-ри , с Нептун-упр. на 4-ти и с АСЦ. Следва аспект с Меркурий -/писането / и Слънцето. Транзитите показват, че в близките 3г. Юпитер ще премине пре 8-ми, 9-ти и 10-ти дом. Писането...усещането /8/ ,издаването/9/ и събирането на плодовете/10/.
Пр.карта е динамична поради съвпада на определени куспиди с кардиналните оси на наталната карта...
К5 по прогресия застъпва ДСЦ- натален. К11 по прогресия е на АСЦ...
И нещо мноого интересно Пр. Меркурий в съвпад с МП Меркурий/Сатурн...

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Декември 30, 2013, 10:27:27 pm »

Nee...Не. Просто въпроса го зададох спонтанно.
Друг е въпроса,че ,ако нещо не е заложено в натала..каквито и отговори да дават хорари все тая.
Вариант да видим дали хорарите се сработват  натала...
разбира се, че се сработват с натала- когато си задала въпроса тр Луна У8 е направила съвпад с твоето Слънце у9 в 1д- чрез окултното искаш да разбереш за дейност, свързана с 9д, а и с езотериката, която е също по 8-ми
тр Луна е в стрелец, който заема целия ти 1-ви дом, но е интерсептиран знак, което не позволява да се изяви пълноценно неговия диспозитор Юпитер в 7-ми дом на публиката

Не..аспекта е разходящ - 4 гр.
Луната е ко-сигнификатор на въпроса.
Управител на хорарната карта е Слънцето и се намира в 5-ти дом на хорара. Слънцето  е в 1-ва декада -упр.Сатурн , който е в Скорпион и е директен. Но мажорни аспекти липсват. Луната е без курс ...С две думи картата не е радикална.

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Декември 30, 2013, 11:03:13 pm »
Не..аспекта е разходящ - 4 гр.
Луната е ко-сигнификатор на въпроса.
Управител на хорарната карта е Слънцето и се намира в 5-ти дом на хорара. Слънцето  е в 1-ва декада -упр.Сатурн , който е в Скорпион и е директен. Но мажорни аспекти липсват. Луната е без курс ...С две думи картата не е радикална.
картата е радикална, защото на основните сигнификатори предстои да извършат аспект- Слънцето у1 с Юпитер У5, У9, а също секстил със Сатурн У6, а 6д показва крайният резултат на въпрос по 3д- книгата. В 6д е Венера, която е ретро и диспозитор на интерсептиран знак в 3д, което показва отлагане или трудно завършване на книгата и за това сама ще си виновна, защото Слънцето ще изгори Венера по някое време, като наближи съвпад с нея през януари

МЦ в 0-в градус Луна без курс.За мен картата не е радикална... ;D
Но...,ще докладвам какво се случва...В името на общите интереси... ;D - астрологията.