Здравей Гост

Прогнози от астролог

• 109 Отговора
  • 18629 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Прогнози от астролог
« Отговор #80 -: Януари 03, 2014, 10:56:51 pm »
Ко? Не!
Не казвам  ;D

:rolf: :haha: :cry3:

Koga?
v 11:30 съдебен спор... ;D :rolf: :haha: :cry3:

меринджейка

:rolf: :haha:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #81 -: Януари 04, 2014, 12:02:05 am »
Аз не съм говорила за вина :blink:
Просто стигам до извода,благодарение на тези дискусии,че положителния транзит на плутон към венера,няма да ми донесе нищо.
Което звучи в разрез с това ,което пише по книгите.Ок съгласна съм.
Просто ще чакам другия съществен транзит след три години.

Само се чудя как на някои жени преживели транзит на плутон с венера е донесло любов,а на мен няма... :-\
Странно звучи....някакси.

Милки, не възлагай такива надежди на един транзит..Аз дори не знаех, че имал такова значение и сега реших да го проверя, при мен нищо не е "донесъл". Края на 2012 тр. Плутон е бил в секстил с натална Венера. Точно по това време си бях сама даже и покрай раздели/събирания с един бивш.. понеже транзита май е дълготраен.. но, нищо вълнуващо. А аз съм пръвърженичка на аспектите Плутон/Венера и по принцип ме вълнуват. Имам и съвпад в картата, както и в синастрия и доста бях чела за тия две планети..

*

Yaya

• 2265
« Отговор #82 -: Януари 04, 2014, 08:21:35 am »
Е, ако нямат натален аспект, не е необходимо да възлагаме големи надежди на транзит между планети. И при мен са в тригон, но Венера има само секстил с Меркурий и квазитригон със Сатурн.
Не възлагам надежди, ама хич.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #83 -: Януари 04, 2014, 08:25:02 am »
Аз не съм мнго съгласна за това, че ако в натала нямат аспект дадени планети, то транзитите им към същите точки няма да донесат събития. При мен например сатурн и плутон не аспектират нито слънцето, нито луната, всъщност нито една лична планета. Носят събития и още как. Като стой та гледай.

« Отговор #84 -: Януари 04, 2014, 12:03:32 pm »
Преди години ходих при един пловдивски астролог,който е много добър.Беше доста точен в прогнозите си-предсказа ми,че ще приключа една връзка и след това ще намеря мъжа,който е за мен (сегашния ми приятел) и той ще ми предложи брак.Астролога обърка само годината.Предсказанието му беше,че ще получа предложение за брак до края на 2012-та,а всъщност се случи в края на 2013-та...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #85 -: Януари 04, 2014, 12:32:29 pm »
Аз не съм мнго съгласна за това, че ако в натала нямат аспект дадени планети, то транзитите им към същите точки няма да донесат събития. При мен например сатурн и плутон не аспектират нито слънцето, нито луната, всъщност нито една лична планета. Носят събития и още как. Като стой та гледай.

Аз също не съм съгласна с това твърдение.
Ако беше така какво става тогава с неаспектирани или слабо аспектирани планети в дадена карта? Означава ли че транзитите им няма да се усещат изобщо, само защото нямат достатъчно натални аспекти?!
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

astro

• 475
« Отговор #86 -: Януари 04, 2014, 01:22:11 pm »
Преди години ходих при един пловдивски астролог,който е много добър.Беше доста точен в прогнозите си-предсказа ми,че ще приключа една връзка и след това ще намеря мъжа,който е за мен (сегашния ми приятел) и той ще ми предложи брак.Астролога обърка само годината.Предсказанието му беше,че ще получа предложение за брак до края на 2012-та,а всъщност се случи в края на 2013-та...

Следователно проблема е в часа на раждане...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #87 -: Януари 04, 2014, 01:57:49 pm »
Или в часа, или в ключа, който използва.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #88 -: Януари 04, 2014, 02:08:52 pm »
Е, ако нямат натален аспект, не е необходимо да възлагаме големи надежди на транзит между планети. И при мен са в тригон, но Венера има само секстил с Меркурий и квазитригон със Сатурн.
Не възлагам надежди, ама хич.

Не съм казала, че не действат, а че не е необходимо да възлагаме големи надежди. Едно е да ти се задейства натален аспект,  друго е да се транзитира планета, която няма аспект с наталната такава.
Естествено, че Сатурн ще повлияе на всяка планета, през която мине, но ако мине например през Уран и те са в квадрат в радикса, означава, че ще квадратира или опозира себе си. Което е напълно различно.

Например - едно е да имаш натален квадрат на Венера и Плутон - какво ще стане, когато тр. Плутон опозира Венера? Ще квадратира и себе си и промените във връзки, отношения, пари и ценностна система ще бъдат кардинални и е възможно да рушат след себе си (статуквото или да доведат до отказ от откриващи се възможности за сметка на запазване на стауквото).
При мен нямат аспект, значи тригонът на Плутон към Венерата ми няма да е толкова решаващ (лесен, подхлъзващ, привидно заблуждаващ или предоставящ онази дълго чакана възможност), както горната опозиция, която дадох за пример. Просто нещо ще се случи, но няма да е дълбоко - 3-7 дом.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #89 -: Януари 04, 2014, 02:40:39 pm »
Въобще не говорим за надежди, при мен при аспекти на сатурн и плутон към слънце и луна се случват кардинални промени.

А ако говорим за натален аспект в момента при мен е разходящ съвпад на сатурн с натален уран и квадратура на сатурн към собствената си позиция (т.е. натално имам квадрат сатурн уран, и двете планети са У7, уран в 4ти, сатурн близо до асцедента) и никакво събитие не мога да свържа с този аспект. Предизвика ми фрустрация, нормално за сатурн, но някаква промяна в живота ми не е донесъл.

Относно венера плутон, при мен са в знакова опозиция, която аз не отчитам като аспект. След известно време тр. плутон ще направи квадратура към венера и съм сигурна, че ще даде значими промени, защото венера може да няма аспект с плутон, но е в съвпад с нодалната ос, т.е. плутон ще квадратира и нея, а и венера е най-високо издигнатата планета в моята карта. Не е въпросът само до аспекти.

« Отговор #90 -: Януари 04, 2014, 06:09:40 pm »

Възможно ли е да става въпрос примерно само за минута разлика?  :rolleyes:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #91 -: Януари 04, 2014, 06:14:29 pm »
Ако броим един градус за година, 4 минути отклонение изместват МС с 1 градус.

Когато се работи с дирекции, могат да се използват различни ключове - много е важно да се знае при кой какъв ключ ще проработи и ще даде събитие.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #92 -: Януари 04, 2014, 06:26:42 pm »
Аз съм ходила два пъти, при различни хора. Първият път - куп общи приказки, от които дори тълкуването на наталната карта беше като описание на шест годишен по картинка. За прогностика дори нямам спомен. Тя се изчерпваше с "може да стане, може и да не стане".

Вторият път астроложката се беше постарала, защото целенасочено й показах, че имам понятие от астрология. Старанието обаче не кореспондираше с възможностите й. Според нея досега трябваше да съм сменила работата и да съм се омъжила малко прибързано. Но и там прогнозата беше "може да стане, може и да не стане". Беше писала няколко листа, беше смятала...но толкова си можеше. Поне видях, че се е опитала. Докато първата откровено си разтягаше локуми без да й пука.

А, да - и върха беше като ми казаха: "Ами на теб нищо не може да ти се прогнозира с този Уран на асц. Ти си много променлива, случват ти се неочаквани неща"  ;D
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #93 -: Януари 04, 2014, 06:28:28 pm »
зЕми го махни този Уран от асцендента и после отиди пак!  ;D ;D ;D

« Отговор #94 -: Януари 04, 2014, 06:47:03 pm »
Момичета, знаете ли как се прави годишен, личен хороскоп? Искам да си направя такъв самостоятелно, ако е възможно.
По темата - не съм използвала услугите на астролог, но преди време си бях взела книга на Алена с годишна прогноза САМО за моята зодия. Мога да кажа,че много неща,написани в книгата ми се случиха.

*

astro

• 475
« Отговор #95 -: Януари 04, 2014, 06:47:13 pm »

Възможно ли е да става въпрос примерно само за минута разлика?  :rolleyes:

Да..Лили е написала...

*

astro

• 475
« Отговор #96 -: Януари 04, 2014, 06:48:31 pm »
Момичета, знаете ли как се прави годишен, личен хороскоп? Искам да си направя такъв самостоятелно, ако е възможно.
По темата - не съм използвала услугите на астролог, но преди време си бях взела книга на Алена с годишна прогноза САМО за моята зодия. Мога да кажа,че много неща,написани в книгата ми се случиха.

Това са общи неща...Личния хороскоп е онова ,което касае само теб..не общи приказки.

« Отговор #97 -: Януари 04, 2014, 06:54:05 pm »
да де, ясно, но единствения читав астролог според мен е тя. Сещам се за още един- Xyli Leonis.

*

astro

• 475
« Отговор #98 -: Януари 04, 2014, 06:58:18 pm »
да де, ясно, но единствения читав астролог според мен е тя. Сещам се за още един- Xyli Leonis.

Може..щом ти казваш ,че е единствения читав астролог..,КО дъ каем ние с гайдите... ;D

« Отговор #99 -: Януари 04, 2014, 07:28:35 pm »
казах според мен   ;)