Здравей Гост

Прогнози от астролог

• 109 Отговора
  • 18603 Прегледи
*

Freya

• **
  • 1178
Re: Прогнози от астролог
« Отговор #100 -: Януари 04, 2014, 07:53:09 pm »
казах според мен   ;)
Ами ти щом ни питаш дали сама можеш да си направиш годишен хороскоп и как се прави...  ;D Нищо чудно че Алена ти е примера за астролог
Цитат
Момичета, знаете ли как се прави годишен, личен хороскоп? Искам да си направя такъв самостоятелно, ако е възможно.
Единия ти въпрос изключва другия. Щом питаш как, значи не можеш да си направиш. По принцип въпроса ти звучи малко смешно, и сякаш омаловажава астрологията. Гледам че си нова, не знам от колко време се интересуваш, но аз както от 3год се интересувам будно от астрология.. и след 5, пак няма да мога да си направя такъв хороскоп.  ;D Астрологията е много сложна материя, а това за което питаш е сложно и изисква години съсредоточена работа и отдаденост, за да имаш знанията да направиш такъв хороскоп. Не става от днес за утре или да прочетеш книжката на Алена за своята зодия, това са общи приказки, все едно да си четеш хороскопа във вестника  :blink:

« Отговор #101 -: Януари 04, 2014, 07:53:56 pm »
Брак през юли 2015-та.
Ще пътуваш много тази година...пътуване и в чужбина...през океана.

Юпитер има транзит към упр. на 7-ми..,пр.луна сменя знак след 2 месеца...,но не е брак според мен.
Отговорност към връзките по-сериозно ще поемеш...Връщане на стара любов до февруари..,но не мисля,че ще бъде за дълго.
Марая, как определи годината на брака??? Моля те да споделиш!!!  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #102 -: Януари 04, 2014, 08:03:36 pm »
Брак през юли 2015-та.

Юпитер има транзит към упр. на 7-ми..,пр.луна сменя знак след 2 месеца...,но не е брак според мен.
Отговорност към връзките по-сериозно ще поемеш...Връщане на стара любов до февруари..,но не мисля,че ще бъде за дълго.

Чрез астрологични конфигурации... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #103 -: Януари 04, 2014, 08:09:58 pm »
Брак през юли 2015-та.

Трудно ли е? Мога ли и аз да си го определя?  :rolleyes:

Чрез астрологични конфигурации... ;D

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #104 -: Януари 04, 2014, 08:12:25 pm »
Карла... трябва много да четем и да изследваме за да можем да определим тези неща, ако се разтърсиш по темите или четеш книги и статии и си постоянна, след време сигурно ще можеш. Но едва ли някой ще ти каже на готово, а и е много относително, зависи от мн неща, едва ли има готов вариант/пример.

Ако те интересува конкретно тази тема, защо не пробваш в гугъл "как да определим астрологично брак" или нещо такова. На английски ще намериш повече информация, относно кои сигнификатори, планети, домове да гледаш, дали прогресии, транзити, солари и т.н... на мен лично ми става каша в главата някой като тръгне да ги говори тия неща и за това не се и пробвам на сериозно.

« Отговор #105 -: Януари 04, 2014, 08:15:53 pm »
Не предполагах, че може да се определи с такава точност, затова попитах! Извинявам се, ако съм досадила с въпроса!  :-[

« Отговор #106 -: Януари 04, 2014, 08:47:11 pm »
Фрея - от астрология се интересувам едва от няколко месеца. Така че забележките ви са неуместни. Това е свободен форум и всеки може да пита това,което го интересува и съответно да получи отговор.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #107 -: Януари 04, 2014, 08:55:56 pm »
Фрея - от астрология се интересувам едва от няколко месеца. Така че забележките ви са неуместни. Това е свободен форум и всеки може да пита това,което го интересува и съответно да получи отговор.

Фрея също има право да каже какво мисли...Нали?! ;D
Все в тоя ред на мисли...НО отговора не е задължителен-нали...така?! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #108 -: Януари 05, 2014, 02:36:16 pm »
На скоро попаднах на Ръшман на която все казвам Ръшмор  :-[ та снощи попаднах на констатацията и за транзитния марс през асц и в съзнанието ми изникна как края на ноември първо си навехнах левия глезен, след няколко часа паднах от стълбището и си скапах лявото бедро а вечерта се изгорих зверски дясната ръка и ми остана зверски грозен белег - марс е бил през дева в единадесети дом без лоши аспекти с никой а няма начин да съм дева ... все повече скапаната ми ката ме обърква  :angry:
Знам че само по себе си нищо не значи нищо но то при мен ... уф както и да е на астролог не съм ходила точно защото се страхувам от достоверността на тоа което ще чуя а и съм съгласна че астролога трябва да познава клиента си птеди всичко
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #109 -: Януари 05, 2014, 07:22:33 pm »
марс минава от там приблизително на всеки 2 години. трябва да има нещо друго