Здравей Гост

Скорпион+козирог???

• 29 Отговора
  • 10319 Прегледи
*

Sleart

• 20
  • Обикновен човек съм си !
Скорпион+козирог???
« -: Януари 03, 2014, 02:29:53 am »
Привет бихте ли казали по-подробно за характеристиката на тези 2 зодии, както поотделно така и дали е съвместимо партньорството между тези 2 зодии!Наблегнете на характеристиката на скорпион ако може...!Забелязал съм, че скорпионите са доста чувствителни хора, показвад лека усмивка или леден поглед, а вътре умират от мъка, страдание не нещо несподелено...трудни хора са нали?
Труден човек, доста труден...

*

Veselin

• 2737
Re: Скорпион+козирог???
« Отговор #1 -: Януари 03, 2014, 08:16:51 am »
Общо взето, Скорпионите не са най-лесния характер, Козирозите също. Това, което ми е правило впечатление е, че трудно прощават може би. Не е хубаво обаче да се говори така за определени зодии, хубаво е да се разгледа цялостно наталната карта.

« Отговор #2 -: Януари 03, 2014, 12:29:47 pm »
Привет бихте ли казали по-подробно за характеристиката на тези 2 зодии, както поотделно така и дали е съвместимо партньорството между тези 2 зодии!Наблегнете на характеристиката на скорпион ако може...!Забелязал съм, че скорпионите са доста чувствителни хора, показвад лека усмивка или леден поглед, а вътре умират от мъка, страдание не нещо несподелено...трудни хора са нали?

Аз съм скорпион и нещо, което според мен е общовалидно е, че ненавиждаме да ни лъжат! Ще оценя жестоката истина повече, отколкото благородната лъжа. Трудно се доверявам и поради това имам много малък кръг от хора, на които истински държа.  Спечели ли ме някой обаче е за цял живот и съм готова на чудеса от храброст за него. В любовта е по-същия начин. В същността си съм интроверт, но не ми пречи да общувам и с много и различни хора, тъй като никога не се разкривам напълно. Общо взето, всичко при мен е на база доверие, колкото повече доверие ти имам, толкова повече ще те допусна до вътрешния си свят. Вече от насрещната страна зависи дали и до колко ще го понесе!  :blink: Човек на крайностите съм и ми коства големи усилия да търся златната среда и да постигам баланс във всяко едно отношение, но не се отказвам. И както всеки един скорпион според мен и аз имам своята тъмна страна, но за нея нищо няма да напиша...   ;)
Nemo sine vitiis est.
/Никой не е без пороци./
Сенека

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #3 -: Януари 03, 2014, 12:34:10 pm »

Аз съм скорпион и нещо, което според мен е общовалидно е, че ненавиждаме да ни лъжат! Ще оценя жестоката истина повече, отколкото благородната лъжа. Трудно се доверявам и поради това имам много малък кръг от хора, на които истински държа.  Спечели ли ме някой обаче е за цял живот и съм готова на чудеса от храброст за него. В любовта е по-същия начин. В същността си съм интроверт, но не ми пречи да общувам и с много и различни хора, тъй като никога не се разкривам напълно. Общо взето, всичко при мен е на база доверие, колкото повече доверие ти имам, толкова повече ще те допусна до вътрешния си свят. Вече от насрещната страна зависи дали и до колко ще го понесе!  :blink: Човек на крайностите съм и ми коства големи усилия да търся златната среда и да постигам баланс във всяко едно отношение, но не се отказвам. И както всеки един скорпион според мен и аз имам своята тъмна страна, но за нея нищо няма да напиша...   ;)
Всички имаме и Сянка, не сте само вие, ако това те поуспокоява. :mellow:

« Отговор #4 -: Януари 03, 2014, 12:48:37 pm »

Всички имаме и Сянка, не сте само вие, ако това те поуспокоява. :mellow:

Хах   ;D  Да де, използвах го в друг смисъл.  :blink:
Nemo sine vitiis est.
/Никой не е без пороци./
Сенека

*

Sleart

• 20
« Отговор #5 -: Януари 03, 2014, 01:05:01 pm »
ТЕНК Ю, за отзоваването...Аз имам една книга за астрология-FOR DUMMIES, уж е за начинаещи ,ама като видях как се прави 5 вида карти и хороскопи и ме домързи да си я правя...много е сложно... ако някой може да направи личности и индивидуални карти и не му коста време ще е супер хихи... ;D

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #6 -: Януари 03, 2014, 01:17:21 pm »
ТЕНК Ю, за отзоваването...Аз имам една книга за астрология-FOR DUMMIES, уж е за начинаещи ,ама като видях как се прави 5 вида карти и хороскопи и ме домързи да си я правя...много е сложно... ако някой може да направи личности и индивидуални карти и не му коста време ще е супер хихи... ;D
Не е само време, енергия е ,но и добро желание. ;D

*

Sleart

• 20
« Отговор #7 -: Януари 03, 2014, 02:12:52 pm »
Ами да така е!Та тогава бихте ли ми казали, някой тайни за зодия козирог(особено момиче)!АЗащото 2 айсберга се сблъскват-и на двамата не им стиска да покажат, малкото си огнено ядро локализирано в сърцевината на този сравнително твърд и непробиваем айсберг...

« Отговор #8 -: Януари 03, 2014, 05:57:12 pm »
Доколкото разбирам, явно си страна от тези отношения. Ще трябва да предприемеш стъпка, ако искаш нещо да стане, няма никакви тайни, нито такива други работи, за да се случи. Вероятно тайната, за която питаш, е да спреш да живееш в главата си и да излезеш навън и да рискуваш с тази, която си харесал. И Козирог, и Скорпион си имат причните, поради които избягват да иразяват себе си и чувствата си. Това, което виждам при всички Скорпиони е някакво убеждение, че някой им е длъжен да им покаже чувствата си първи, да направи първата стъпка към тях. Иначе стоят като телИта на мост - не че не могат, но просто не искат, така са си намислили, че нищо няма да направят, защото това им е принципа. Емииии накрая камъните падат по тяхната глава.

Козирозите не рискуват поради вътрешна несигурност и убеденост, че са емоционално негодни или по някаква причина, ако се опитат да изразят чувство, ще прилича повече на комично шоу, отколкото на годно за уважение признание.  :P

Принципно Козирог и Скорпион синастрично (демек партньорски) си подхождат доста според мен на дълбоко ниво, но трябва много работа, докато се преоткрият еднаквите неща и се сглобят. Отначало е мъка.

Относно жените Козирог - трудни са, да не кажа най-трудните в зодиака, защото нито лесно можеш да ги излъжеш, ако изобщо можеш, нито има нещо, с което може да ги подмамиш, нито пък е лесно да им изпълниш изискванията. Ако у нея в началото го е нямало желанието, то така и няма да се прояви. НО дори и да го има, жените Козирог са доста проклетички.  ;D ;D ;D Понеже все пак, Сатурн е намесен, в чист вид (ако няма други астролгоически аспекти в картата на конкретната жена Козирог, които да оборват това), те имат нужда от голямо лично разстояние от време на време и това е може би най-голямата разлика между Козирог и Скорпион и може да е причина за пререканията им - че Скорпионът на всяко ниво иска да се слее с партньора си и да обсеби него самия, времето му, но Козирог никога няма да позволи това. Жената Козирог обича да й се демонстрира главно УВАЖЕНИЕ и е редно да се приблжиш към нея полека, а не изведнъж.

« Отговор #9 -: Януари 03, 2014, 06:24:54 pm »
Пичага, по жена козирог ли си джапнал? Бегай с 2000...Запомни нещо от мен, ако те интересува де. Жена, която е готова на всичко, за да е с теб( в случая такива са козирозите, ако тръгнете да се разделяте сметай на какво ще е способна с още по голям плам) При жените Козирози горе долу колкото теб 22 23 години им демострирай желание за израстване кариера и тн...много кълват на това, и ако нямаш възможност, поне прояви желания пред нея, какви скъпи подаръци ЩЕ и направиш, ако стане еди какво си- някаква амбиция симулирай, дали за нова работа и тн...НАЙ ЛЕСНО МАНИПУЛАТИВНИТЕ В ЗОДИАКА СА ПОНЕ СПОРЕД МЕН!!!!!
А ако мадамата не те харесва, може би ще бъде с теб от рационалност, което едва ли ще те изкефи...
Успех, дано съм ти бил полезен...

ПП. Ако женицата е скорпи...Не знам, ако те кефят жени с проблеми и да могат да правят хубав секс това са скорпитата...Няма грешка...Имал съм гаджета и от двете зодии но скорпитата преобладават...
Виждам младо момче си на 21 22....живей си живота и не се занимавай с представителки от двете зодии...Мен най ме кефят близнаци и водолей...
« Последна редакция: Януари 03, 2014, 06:32:43 pm от Нерил »
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #10 -: Януари 03, 2014, 06:31:03 pm »
Хахахахахаха, тук е весело определено...  ;D А като остареят козирочките, стават болезнено властни (по мои наблюдения) и искат и мъжа им и сина им ако имат такъв да са под чехъл. Снобки са определено.  :blink:
Nemo sine vitiis est.
/Никой не е без пороци./
Сенека

« Отговор #11 -: Януари 03, 2014, 06:34:08 pm »
Хахахахахаха, тук е весело определено...  ;D А като остареят козирочките, стават болезнено властни (по мои наблюдения) и искат и мъжа им и сина им ако имат такъв да са под чехъл. Снобки са определено.  :blink:
Да не би да е лъжа това което съм написал на момчето? Да си гледа живота и поне според мен да не се занимава с представителки на двете зодии...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #12 -: Януари 03, 2014, 06:36:26 pm »
Да не би да е лъжа това което съм написал на момчето? Да си гледа живота и поне според мен да не се занимава с представителки на двете зодии...:)

Най-добре, не са за всеки... ;)
Nemo sine vitiis est.
/Никой не е без пороци./
Сенека

« Отговор #13 -: Януари 03, 2014, 06:38:53 pm »
За никой не са...хахахахаха
Има и изключения сигурно, но който иска жени с проблеми или от проблемни семейства Скорпи е зодиак айдъла...хахахахах
А който иска властни и болезнено амбициозни кариеристки на който светят очите и са готови на всичко...атака на Козите...хахахахаха

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #14 -: Януари 03, 2014, 06:46:00 pm »

звучиш точно като определенията за скорпионите из булевардните книжки :rolleyes:

« Отговор #15 -: Януари 03, 2014, 06:46:58 pm »
Има и изключения сигурно, но който иска жени с проблеми или от проблемни семейства Скорпи е зодиак айдъла...хахахахах
А който иска властни и болезнено амбициозни кариеристки на който светят очите и са готови на всичко...атака на Козите...хахахахаха

За всеки влак си има пътници са казали старите хора... въпроса е да си наясно на къде искаш да поемеш и до къде си готов да стигнеш, ще добавя аз!  ;D
Nemo sine vitiis est.
/Никой не е без пороци./
Сенека

« Отговор #16 -: Януари 03, 2014, 06:49:24 pm »

За всеки влак си има пътници са казали старите хора... въпроса е да си наясно на къде искаш да поемеш и до къде си готов да стигнеш, ще добавя аз!  ;D
Ами не знам, някой да обича хора с проблеми...Казах си мнението на момчето, а кой каквото иска да прави.
Ами сладурке не за съжаление, честно казано особенно за скорпионките, имал съм гаджета и познати...няма грешка това или са от проблемни семейства или задължително някакви проблеми в сегашно или минало време...От опит го казвам...:)
Има и изключения разбира се, но моят опит е това

ПП. Не знам нормален мъж да го кефи жена " болна" кариеристка...Ама не ми дреме честно казано, пита момчето казвам, а дали ще го вземе в предвид си е негова работа?

« Отговор #17 -: Януари 03, 2014, 06:49:35 pm »
Емии рогато си е козлето. ;D

Рогато я, а някои мъже са такива п .... вци, че определено не биха понесли да са със силна жена като представителките на Козирог.  ;D ;D ;D Зле им се отразява на самочувствието и някак си комплексите им твърде много изплуват на преден план.  ;D ;D ;D

« Отговор #18 -: Януари 03, 2014, 06:51:04 pm »

звучиш точно като определенията за скорпионите из булевардните книжки :rolleyes:

Няма лошо, поне звуча!  ;)
Nemo sine vitiis est.
/Никой не е без пороци./
Сенека

« Отговор #19 -: Януари 03, 2014, 06:52:01 pm »

Не знам до колко е булевардно и до колко не е, но реално наистина скорпионите така мислят за себе си. Реално, обаче, чето са толкова вманиачени в една идея, че не забелязват нищо друго освен нея (най-често по човек се зарибяват) и всичките им останали "интензивни" емоции към останалите хора и подвизи, са един голям мит, който си остава неизпълнено обещание.  ;D