Здравей Гост

Скорпион+козирог???

• 29 Отговора
  • 10299 Прегледи
Re: Скорпион+козирог???
« Отговор #20 -: Януари 03, 2014, 06:56:01 pm »
За никой не са...хахахахаха
Има и изключения сигурно, но който иска жени с проблеми или от проблемни семейства Скорпи е зодиак айдъла...хахахахах
А който иска властни и болезнено амбициозни кариеристки на който светят очите и са готови на всичко...атака на Козите...хахахахаха

За всеки влак си има пътници са казали старите хора... въпроса е да си наясно на къде искаш да поемеш и до къде си готов да стигнеш, ще добавя аз!  ;D
Ами не знам, някой да обича хора с проблеми...Казах си мнението на момчето, а кой каквото иска да прави.
Ами сладурке не за съжаление, честно казано особенно за скорпионките, имал съм гаджета и познати...няма грешка това или са от проблемни семейства или задължително някакви проблеми в сегашно или минало време...От опит го казвам...:)
Има и изключения разбира се, но моят опит е това

ПП. Не знам нормален мъж да го кефи жена " болна" кариеристка...Ама не ми дреме честно казано, пита момчето казвам, а дали ще го вземе в предвид си е негова работа?

Хах, така е и ти си прав...ма аз хора без проблеми не познавам!  :blink:
Nemo sine vitiis est.
/Никой не е без пороци./
Сенека

« Отговор #21 -: Януари 03, 2014, 06:57:54 pm »
АЗ защото ги решавам и не търпя селско-стопански пръчки и знам кой съм и какво мога. Над нещата съм принципно..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #22 -: Януари 03, 2014, 07:02:54 pm »
АЗ защото ги решавам и не търпя селско-стопански пръчки и знам кой съм и какво мога. Над нещата съм принципно..:)

Е, аз теб не те познавам.  :blink: Ела да решиш и моите ако на теб ти липсват! ;D Шегувам се разбира се, всеки има право на мнение!  ;)
Nemo sine vitiis est.
/Никой не е без пороци./
Сенека

« Отговор #23 -: Януари 03, 2014, 07:32:58 pm »

Е, аз теб не те познавам.  :blink: Ела да решиш и моите ако на теб ти липсват! ;D Шегувам се разбира се, всеки има право на мнение!  ;)
Нямаш грижи...Много ясно, че всеки има право на мнение без да го налага, обаче...Което забелязвам масово се прави, не само тук но и в реала..:)
Проблемите се решават, а ако не мога кръстя се пия едно виски и така...:)
Но с времето всичко се решава, стига да можеш да издържиш..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Sleart

• 20
  • Обикновен човек съм си !
« Отговор #24 -: Януари 03, 2014, 09:54:29 pm »
Много Ви благодаря за отговорите, не вярвах, че има такива пичове и пички в този сайт!Сега, не мога да благодаря на всеки по отделно за изказванията, но искам да Ви кажа, че съмна 90 % съгласен с всичките Ви мнение!Само с едн НЕ-че козирожките не са за всеки, че са недостъпни, и че повечето мъже са пу*ьовци!За мен, това, че една жена е трудна да се опитоми, не е мотивация да я харесам и да я искам за себе си, просто така се случи!И тъй като е с 3 години по-малка от мен, просто виждам, че е адски израсла годините си, разсъждава толкова добре, интелигентна е, устремена е,...ИИ МАМКА МУ НАИСТИНА Е БОЛНА КАРИЕРИСТКА!Има някаква фикс идея да живее в Италия, и да замине по някаква студентска програма с Италия, за да бъде независима и да изкара пари...Няма лошо! Проблема ми е, че си спомням първият път, когато се гледахме с нея и аз, но повече тя ме изпиваше с поглед, просто с периферията, аз някак си повече се прикривах, но наистина ме гледаше!Което ме мотивира да инициирам, някакво действие на скъсяване на дистанцията между мен и нея!С нея ще съм някак си сигурен, ще имам самочувствие!Попадам постоянно на някак си по СЕМПЛИ момичета, който от един секс се влюбват, и започват да ти се откриват като "КИРО БОКСЬОРА" и веднага ти падат в краката и които гледат "подло" всички мъже...!Не искам да имам приятелка, която да се чудя какви ги върши, когато не е с мен!Искам да съм сигурен в обичата й....ДА, КАЗАХ ОБИЧ, нито секс, нито флирт!Проблема е, че както тя ми показва топлина когато излизам на кафе с нея(което е рядко, точно защото усещам, че тя спазва дистанция), и после се държи странно, хладно!Един път когато бях с нея, ми позволи да я прегърна(но и аз съм един тарикат-БЕШЕ ХЛАДНО, И Я ПОПИТАХ ДАЛИ ИСКА ДА ОСЪЩЕСТВИ ТОПЛООБМЕН С ЖИВ ПРЕДМЕТ, СЛЕД КОЕТО ОТИДОХ ДО НЕЯ И ТЯ МИ ПОЗВОЛИ ДА Я ПРЕГЪРНА ДОРИ ЗА 1-2 МИН)! Точно оттогава, поради ред причини временно се отдръпна и сега почнах, втора вълна от демонстрация на намеренията си...!И наистина, за мен винаги е било удоволствие да бъда с наистина себеуважаващи се момичета, такива с характер и морал(нищо, че това е твърде консервативно)!Ето Ви една детска история на един ИНФАНТИЛЕН 22-годишен младеж, който сигурно до 40 няма да може да се пребори с най-ужасното, което една жена може да види в един мъж-ИНФАНТИЛНОСТТА!
Труден човек, доста труден...

« Отговор #25 -: Януари 04, 2014, 02:11:30 pm »
Браво пичага, само така! Аз съм на 34 години и мисля като теб, значи и аз съм инфантил...А такива които го мислят за мне ич ми не пука и си ги слагам на КОБУРА...хахахахха
Пич имах една система до 30 само с по големи от мен, не за сериозни гаджета разбира се, а само за секс...Сега на по малки налитам...Както и да е, но те съветвам и ти така да постъпиш, а тази мадама както си написал според мен има кофти приятелки които я учат на такива номера, според мен провери този въпрос, НО след като има такова обкъжение и допуска мненията им да и влияят, значи сметай, ама ти ще се убедиш...
Ти често ли се виждаш с нея? Предимно, ако ти я търсиш недей, която иска да бъде ще бъде с теб...дай го по лежерка и я облъчвай от дистанция, да напомняш за себе си...
Успех с мадамата ти пожелавам

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #26 -: Януари 04, 2014, 02:56:19 pm »
Това за облъчването, какво по-точно означава, бе Нерил ;D Иначе, скорпионите са несравними в облъчването, признавам :P

*

Sleart

• 20
« Отговор #27 -: Януари 04, 2014, 03:05:33 pm »
Трябва да се направи нещо по въпроса..., то вече поне така си мисля,че съм я облъчил и 2 мата се гледаме никак безобидно!Иначе забелязал, съм че наистина без никаква причина скорпионите стават обект на внимание да...не знам защо и грабват погледа!Говоря,че на мен също жени скорпионки ме разкатават....

« Отговор #28 -: Януари 04, 2014, 03:21:18 pm »
Това за облъчването, какво по-точно означава, бе Нерил ;D Иначе, скорпионите са несравними в облъчването, признавам :P
Какво според теб трябва да оозначава...Ами като стил или го имаш или не няма как да се научи човек...:)
Трябва да се направи нещо по въпроса..., то вече поне така си мисля,че съм я облъчил и 2 мата се гледаме никак безобидно!Иначе забелязал, съм че наистина без никаква причина скорпионите стават обект на внимание да...не знам защо и грабват погледа!Говоря,че на мен също жени скорпионки ме разкатават....
Ами мацката е на 19 и според мен е заобиколена от "хубави" приятелки провери този въпрос...Коя зодия е тя не разбрах...?
За скорпионките ти казах мнението ми, както и според мен какво трябва да се направи....:)

*

Sleart

• 20
« Отговор #29 -: Януари 04, 2014, 04:43:33 pm »
Козирог, като те погледне, и ти гърми главата от емоции и какво ли не!Тук не става въпрос за някакви възбуди и мръсно подсъзнание, далеч съм от това!