Здравей Гост

Синастрии със съфорумници

• 81 Отговора
  • 12766 Прегледи
*

Freya

• **
  • 1178
Re: Синастрии със съформници
« Отговор #20 -: Януари 05, 2014, 06:19:32 pm »
Ох, бившия ми е с квадрат..  :( Хем Луна в Рак, ама никакво споделяне, чувство, нищо.. и както е Козирог пък съвсем..
Как точно се изразява този квадрат от личен опит?

Фрея, Шесторуков май обясняваше, че Нептун и Уран не ги брои особено в синастриите. Марс, Юпитер, Сатурн и Плутон от тежките планети се гледат за тежки аспекти помежду си, при три и отгоре нещата не изглеждат добре дългосрочно. Тук виждам квадрат Юпитер—Плутон, но той си присъства и натално. Ако си права за Сатурн—Луна, ще ми ръчкаш чат-пат слабите места и ще ме подтикваш към избор — не е лошо, в крайна сметка.

Аха над три напрегнати аспекта ли? В синастрията с бившия имаме 4 напрегнати аспекта включващи Плутон, Сатурн и Марс, без да броя съвпади.. може би това да е изиграло роля в ситуацията в дългосрочен план..
Иначе за ръчкането, нямаш проблем...  ;D

Re: Синастрии със съфорумници
« Отговор #21 -: Януари 06, 2014, 10:38:57 am »
Само от тези синастрии нищо не разбрах, какво твърдите? Ще го бъде или нема да го бъде...хахахахаха
Айде ходи ми се на сватба реална или поне резултат да има, а то вие само се синастрите...Действаите сега и на момента
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #22 -: Януари 06, 2014, 11:38:18 am »
В тази тема искам да добавя синастрията си с Нерил-един от съфорумците,който много ми допада като човек! Харесва ми начина по който разсъждава,харесват ми разбиранията му за живота.Имаме много допирни точки като начин на мислене...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #23 -: Януари 06, 2014, 11:39:52 am »
Мноо ясно, че ще имаме не сме недоклатени хорица...хахахххахахаха
Какво мислиш за синастрията?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #24 -: Януари 06, 2014, 11:42:09 am »
Мноо ясно, че ще имаме не сме недоклатени хорица...хахахххахахаха
Какво мислиш за синастрията?
Голяма част от планетите ти са в 11-тия ми дом-приемам те като приятел,но Луната ти е в 4-тия ми дом-чувствам те много близък,а пък имам планети в 7-мия ти дом.Това е хубаво за дълготрайни взаимоотношение.Но аз съм доста боса по синастриите.Ако желае може да се включи някой друг! И наистина искам пак да ти кажа,че си страшно достоен и истински човек!

« Отговор #25 -: Януари 06, 2014, 11:43:20 am »
Тенкю тенкю Джъстице хубавице..:))))
Перфектна си!!!!!!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #26 -: Януари 06, 2014, 11:43:49 am »
МНОГО ми харесва синастрията ви! просто перфекшън...бихте били много хубава двойка
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #27 -: Януари 06, 2014, 11:46:41 am »
МНОГО ми харесва синастрията ви! просто перфекшън...бихте били много хубава двойка
[/b] Ето това му харесвам на Нерил! Знае,че съм обвързана и никога не си е позволил някакъв по-особен тон с мен! Това буди моето уважение.Искам мъжете,които са ми приятели да се отнасят с уважение към факта,че съм обвързана и да не преминават границата.Малко са тези,но искрено ги уважавам!  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #28 -: Януари 06, 2014, 11:47:29 am »
единственото, което липсва е луната на нерил да е около 20 градус и да направи някаквъ секстил с марса ти- това е щипката сол. Но иначе с опозе на луните- страхотно да- и това е доста силно..

*

astro

• 475
« Отговор #29 -: Януари 06, 2014, 11:54:04 am »
единственото, което липсва е луната на нерил да е около 20 градус и да направи някаквъ секстил с марса ти- това е щипката сол. Но иначе с опозе на луните- страхотно да- и това е доста силно..

Може би нашата синастрия е интересна за тази тема... :P

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #30 -: Януари 06, 2014, 11:56:42 am »
Ето я синастрията. Аз съм външният кръг. В случая ме провокира това, че в другата тема Рептил спомена, че в жените го привличали чувствителна Луна и страстна Венера.. и от там и за Везнишкия му Марс, понеже все такива марсове привличам пък и май има интересни неща тук.. да видим  ;) Припокриване на осите, съвпада на негово Слънце с мой съвпад Венера/Плутон. Това на пръв поглед, а той спомена двоен съвпад на Венера и  :nlu: Ако може да разясниш, че това не ми е ясно, нещо кармично, любовно ще да е, нали?  ;D Туку виж ми излязъл късмета..

по тази синастрия виждам възможност за добър кекс, повече- едва ли, хубав е иначе съпада на осите, СЛВ там..но..комси комса е положението- ама знае ли се....химията на енергиите между хората не се измерва по карта.

« Отговор #31 -: Януари 06, 2014, 11:57:21 am »
Харесвам и теб Зикову,както и Лили,Веско,Тъндър оф Годнес,Милкиуей,Яя,Ремедеос....и много много други.Бих се радвала ако някой от тях си качи синастрията с мен  :blink: (стига разбира се да е взаимно  :P)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #32 -: Януари 06, 2014, 11:57:45 am »

Може би нашата синастрия е интересна за тази тема... :P

Нашата синастрия ще утрепе не само коня, ще утрепе ВСИЧКИ коне  ;D ;D ;D ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #33 -: Януари 06, 2014, 11:58:30 am »
Харесвам и теб Зикову,както и Лили,Веско,Тъндър оф Годнес,Милкиуей,Яя,Ремедеос....и много много други.Бих се радвала ако някой от тях си качи синастрията с мен  :blink: (стига разбира се да е взаимно  :P)

От мен специално е взаимно!  ;)

« Отговор #34 -: Януари 06, 2014, 01:46:24 pm »
Не знам как се получава, но май с всяка имам добра синастрия. какво да направя мултифункционален съм, няма как да се клонирам..;)

« Отговор #35 -: Януари 06, 2014, 02:00:27 pm »
Прикачвам синастрията ми с Джъст.  ;) На мен ми изглежда готЕна, въпреки че принципно не разбирам много от синастрии. Единственият кусур, който забелязвам, и сега виждам и като изразен в синастрията е, че от време на време моя Сатурн си вади тефтера да запише някои неща, които го обезпокояват като разбирания. Но пък нещо от тази синастрия ме кара повече да се фокусирам върху приликите, отколкото различията.  ;)
« Последна редакция: Януари 06, 2014, 04:46:56 pm от ThunderGoddess »

« Отговор #36 -: Януари 06, 2014, 02:07:14 pm »
Ето я синастрията. Аз съм външният кръг. В случая ме провокира това, че в другата тема Рептил спомена, че в жените го привличали чувствителна Луна и страстна Венера.. и от там и за Везнишкия му Марс, понеже все такива марсове привличам пък и май има интересни неща тук.. да видим  ;) Припокриване на осите, съвпада на негово Слънце с мой съвпад Венера/Плутон. Това на пръв поглед, а той спомена двоен съвпад на Венера и  :nlu: Ако може да разясниш, че това не ми е ясно, нещо кармично, любовно ще да е, нали?  ;D Туку виж ми излязъл късмета..

по тази синастрия виждам възможност за добър кекс, повече- едва ли, хубав е иначе съпада на осите, СЛВ там..но..комси комса е положението- ама знае ли се....химията на енергиите между хората не се измерва по карта.

Само кекс ти е в главата, ей :) … и за чувства има място пък — секстил на луните, Слънце—Венера в съвпад, МЦ в VII, Венера в I…

Прикачвам синастрията ми с Джъст.  ;)

Нещо се не види, дай пак :)

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #37 -: Януари 06, 2014, 02:09:22 pm »
Не знам как се получава, но май с всяка имам добра синастрия. какво да направя мултифункционален съм, няма как да се клонирам..;)
с мен ще ти е кофти синастрията със сигурност ;)  ;D
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #38 -: Януари 06, 2014, 02:11:07 pm »
Щом питаш без да те питат, качи я да си кажат думата хората. Аз знаеш над нещата съм.:)

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #39 -: Януари 06, 2014, 02:19:08 pm »
Щом питаш без да те питат, качи я да си кажат думата хората. Аз знаеш над нещата съм.:)
ами да, да очакваш всички да те харесват е ирационално мислене. поне тук сме на едно мнение  ;)  п.с. обаче меркуриите ни са в квадрат - едва ли ще сме на едно мнение за нещо друго  ;D
ето синастрията ни:
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг