Здравей Гост

Неблагодарните съфорумци

• 34 Отговора
  • 6809 Прегледи
*

astro

• 475
Re: За неблагодарните съфорумци
« Отговор #20 -: Януари 05, 2014, 09:00:10 pm »
Айде бе хора,пийте по една светена вода и се кротнете ;DАз тъй се наливам от сутрин до здрач и към вечерта обуздавам мрака :PПо три глътки от три църкви и частично закърпвам бесните коне в главата :rolleyes:

Някои и от 6 църкви да пият...все тая.
Други от църкви не пият..,но ...бесните коне в леглото оправят!

*

Milkyway

• 3770
Re: Неблагодарните съфорумци
« Отговор #21 -: Януари 05, 2014, 09:11:40 pm »
Не,просто най-любезно те попитах,с АСТРОЛОГИЧНИ термини да ми отговориш,къде са тревжните аспекти на дата 20 януари?Нали се учим,желаех да разбера,кой аспект те кара да мислиш това ,което си казала и видяла :blink:
Но ти не си пожелала,да ми го кажеш...защото явно не желаеш.

Аз знам мила Марая,че имаш негативно отношение към мен,но то не ми пречи. Всички знаем,че не можем да бъде обичани от "всички".И да бъда харесвана от всички на света,както и ти.
Нищо,не ме харесвай.Щом не ти е приятно да правиш прогнози и то на мен,недей.
Аз просто попитах,какъв е астрологичния аспект на 20ти...нищо повече ;)
Защото не съм тук просто за прогнози,аз все пак съм тук от доста години.Ако бях за прогнози само,отдавна нямаше да съм тук......но не е това,което ме задържа.

Относно хорари,да, имам доблестта да съм пускала хорари. Веднъж на 3 или 4ри месеца пускам. Нещо срамно,лошо да има? И  като ми отговарят,пак уча от това.А като не ми отговорят - нищо....просто нищо.Който иска ,да отговори.Изобщо не ме е срам,напротив гордея се,че съм толкова искрена,че да задавам въпросите си,хорарите си,соларите си,транзитите.......какво да крия?Себе си ли?
Просто аз съм открита.И съм с чиста душа тук :blink:
А ти пак не ме обичай,и тези които не ме харесват да продължават. :blink:

*

astro

• 475
« Отговор #22 -: Януари 05, 2014, 09:20:11 pm »
Какво значи обичам и не обичам..Не съм обратна целия форум знае,че живея с мъж...Има хора от тук ,които познават...
И с нищо не съм показала негативно отношение...,първо защото нямам такова,второ защото аз прощавам...никой не заслужава да се наказвам заради него с негативизъм.
Никой не е научен и няма да се научи до край..,колкото повече изследвам Луната,толкова повече разбирам,че нищо не знам за нея...И това са години.
Готови знания са чужди знания...и тук не е място за учене..,а за споделяне ...
И...никой не е длъжен да дава наготово...,само ако иска.
Да,аз щях да ти отговоря..,но картата я нямаше..,а ти какво направи? По-лесно е да обвиниш някой и ДА ПРОЕКТИРАШ СЕБЕ СИ ВЪРХУ НЕГО...ОТКОЛКОТО ДА СЕ ОБЪРНЕШ НАВЪТРЕ КЪМ СЕБЕ СИ И ОТКРИЕШ СОБСТВЕНИТЕ СИ СТРАХОВЕ И ПРИЧИНИ ЗА ЖИВОТА СИ!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #23 -: Януари 05, 2014, 09:26:32 pm »
Какво направих??
Ровя се да видя кой е аспекта,за който споменаваш. :blink:
Щом се интересувам от астрология и езотерика,значи съм се обърнала навътре и търся причините за страховете си и живота си.
Просто не крия тревогите си, а други го правят.
А може би ,трябва да ги крия.....

*

astro

• 475
« Отговор #24 -: Януари 05, 2014, 09:32:57 pm »
Какво направих??
Ровя се да видя кой е аспекта,за който споменаваш. :blink:
Щом се интересувам от астрология и езотерика,значи съм се обърнала навътре и търся причините за страховете си и живота си.
Просто не крия тревогите си, а други го правят.
А може би ,трябва да ги крия.....

Отделих ти прекалено много време и внимание...Нямам намерение да ти казвам каквото и да било повече..,ако беше оставила картата нямаше проблем да ти отговоря..,но ти я затри и какво направи ли? :rolleyes:
Ами нищо...според теб само ме обвини,че страдам от Айцхамлер..,не си пия Гинко билобата...
За мен ти показа много неща...но ми ...даде и урок , който няма да забравя! :blink:

Приятна вечер..премина в категорията трафик...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #25 -: Януари 05, 2014, 09:36:16 pm »
Приятна вечер!
Категориите,които са част от твоето въображение,ги ценя много. :blink:Все пак подхождаш творчески!

*

astro

• 475
« Отговор #26 -: Януари 05, 2014, 09:43:18 pm »
Приятна вечер!
Категориите,които са част от твоето въображение,ги ценя много. :blink:Все пак подхождаш творчески!

Простено ти е...ТИШИНАТА НА САМОТНАТА СПАЛНЯ РАЖДА БЕЗУМИЯ!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #27 -: Януари 05, 2014, 09:45:17 pm »
Приятна вечер!

Както и прекаления секс ;D

*

astro

• 475
« Отговор #28 -: Януари 05, 2014, 09:53:55 pm »
Приятна вечер!

Както и прекаления секс ;D

Докато свързваш спалнята само със секса...дългооо още ще задаваш въпроси.
Но..,нека да видят хората ,като трябва да ти отговарят ......какво всъщност те вълнува най-вече. :-X

Повръща ми се...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #29 -: Януари 05, 2014, 09:54:01 pm »
О какъв тон се е заформил. Аз гледам да не влизам много в такива приказки. Всеки си е башка луд. Не сме длъжни да се обичаме всички, а само да се съобразяваме едни с други. И мен много неща ме дразнят, но сигурно и аз дразня другите. Като не ми е приятен някой, не общувам с него.  ;D щот не се сдържам и мога да рекна това и онова.
Скоро с venerra се нахапхме и кво от това? Понастоящем просто се заобикаляме  ;D

Мисълта ми е, че това е излишен стрес   ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

astro

• 475
« Отговор #30 -: Януари 05, 2014, 09:58:02 pm »
О какъв тон се е заформил. Аз гледам да не влизам много в такива приказки. Всеки си е башка луд. Не сме длъжни да се обичаме всички, а само да се съобразяваме едни с други. И мен много неща ме дразнят, но сигурно и аз дразня другите. Като не ми е приятен някой, не общувам с него.  ;D щот не се сдържам и мога да рекна това и онова.
Скоро с venerra се нахапхме и кво от това? Понастоящем просто се заобикаляме  ;D

Мисълта ми е, че това е излишен стрес   ;D

Така е..и по-силните трябва да поемат на другите проблемите..

Бас държа..,че скоро ще каже,че нищо не съм и познала...

Ако искаш да се хванем...
Ако изгубя баса получаваш от мен безплатен анализ с прогностика за 3 г. напред. Ако спечеля баса черпиш по едно питие в Тримона... :P ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #31 -: Януари 05, 2014, 09:58:44 pm »
Не намесвай хората-това е само наш разговор!
Всъщност на теб и всички дупки да ти бъдат запълнени,това няма да уталожи злобата ти.....
която е очебийна дори през интернет.......наистина жалко! И на мен ми се повръща :-X

*

Yaya

• 2265
« Отговор #32 -: Януари 05, 2014, 10:03:13 pm »
Милки, да мълчиш!!!!  ;D ;D това си е хороскоп за 3год! А след 2г бебе трябва да има  ;D
Милкѝиии шшшшшшштттт  :25:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

astro

• 475
« Отговор #33 -: Януари 05, 2014, 10:05:14 pm »
Не намесвай хората-това е само наш разговор!
Всъщност на теб и всички дупки да ти бъдат запълнени,това няма да уталожи злобата ти.....
която е очебийна дори през интернет.......наистина жалко! И на мен ми се повръща :-X

Не спираш с проекциите... ;D..злоба нямам ...Съдиш по себе си...
Една причина ми дай..,за да бъда злобна.
Имам здрави и прави деца.Имам мъж..Преминах през ада..чиста и читава,,Имам бизнес...Имам любов.Имам астрологични знания...
Нищо не ми липсва Милки!
Злобеят хората..,които нямат.

Не намесвам никой..,те сами се намесиха.
Стига вече..,алкохола ли ти е в повече...или нещо друго? :rolleyes:

*

astro

• 475
« Отговор #34 -: Януари 05, 2014, 10:25:50 pm »
За мен това беше един страхотен урок...и за пореден път разбирам,че НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО!

Направете си сметката...знаещи и можещи на кого и кога да служите като патерица... :blink:
« Последна редакция: Януари 05, 2014, 10:35:41 pm от astro »