Това е затъмнението от 15 април.
Мислите ли, че е редно да пътуваме в чужбина с детето точно тогава?
Yaya, картите ни са изключително подобни една на друга, разбира се, имаме различно разположение на планетите в домовете.
Съответно и на мен това затъмнение ми попада върху АЦ/ДЦ, моят АЦ досега беше на 26-ти градус Везни. Преди няколко дни си получих резултата от ректификацията, че нали трябвало точен час за предикции по примарни дирекции. Времето се измести с 6 минути назад, при което и осите ми се промениха в по-ранен градус. Ректифицираното АЦ сега съвпада със Спика, но губи тригона си от Юпитер. Аз не мога да свикна да работя с новия час, а пък и не знам дали е точна ректификацията, но винаги съм предполагала, че часа ми на раждане се измества с няколко минутки назад.
Както и да е, конкретно за април нямам никакви планове засега. Виждам че АЦ на Лунното затъмнение е в съвпад с натален Юпитер в 9-ти дом, може би ще пътувам и аз, но още не го зная :blink:
Ще имаме и транзитен СЛВ съвпад Асцендентите ни точно по затъмненията. Виждам че ти ще почакаш малко докато транзитен Плутон квадратира наталния ти, а при мен това става пак по затъмненията.
Слънчевото се пада няколко дни преди рождения ми ден, така че то пък удря Слънцето ми. Ти имаш подкрепата на твоя управител-Нептун в Риби, а пък на мен тр.Сатурн ми опозира телешкото Слънце скоро, добре е че няма да се върне на същите градуси повече.
Давай обратна връзка, май ще имаме астрологически интензивна пролет