Здравей Гост

Водолейски лунации 2014

• 52 Отговора
  • 9285 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Водолейски лунации 2014
« -: Януари 06, 2014, 12:08:47 pm »

новолуние във водолей.

пълнолуние водолей

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Водолейски лунации 2014
« Отговор #1 -: Януари 06, 2014, 12:53:56 pm »
Новолунието ми е точен съвпад натално слънце- у6, а пълнолунието се случва в 12-6

Иначе АЦ + марс на Новолунието пак е МП- Слънце Луна- значи този мой МП все нещо го засича тези месеци

Аз около работата очаквам раздвижване.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Януари 06, 2014, 01:19:02 pm »
Новолунието във водолей се случва в ден на светлината...Това е 29 лунен ден.

Най-опасният и страшен ден на лунния месец. Това е време на черните безлунни нощи, когато се сгъстява астралната мъгла, когато вещиците и злите магьосници в миналото са вършели своите тъмни дела. Хората отслабват, енергията им се изчерпва. Необходимо е да се погрижите за надеждна защита. Трябва да избягвате фалшивите и ненужни връзки, досадните и безполезни хора, а също да се избавите от мрачните мисли и тъгата. Това е най-неподходящият ден за употреба на алкохол.
 През този ден дори мислено не бива да градите никакви планове, не бива да започвате нови дела. По-добре е да се занимавате с дома, домакинството, с не много важни неща. Не бива да вярвате на никакви обещания, предсказания, прогнози. Може да се правят равносметки.
 Забранява се категорично да се занимавате с гадаене и други фини практики. Не бива да се носят украшения от кости и рогове. Препоръчва се да се запалят свещи, кандила, да се опушат помещенията с благовония. Желателно е през този ден да се спази пост и въздържание. Препоръчва се да се пече хляб, кътми, пирог. В храната е по-добре да се употребяват печени изделия, а също ечемик и всички житни растения, по-добре е да се яде повече млечна храна, месото не е желателно. Преди сън трябва задължително да си вземете душ или да подържите краката си в хладка вода.
 Сънищата се сбъдват.

Упр. на АСЦ - Венера в ретроградна позиция.Упр. на ДСЦ- Марс В КОНЮКЦИЯ с АСЦ. Кардинална Ос.
МЦ и ИЦ в критичен градус - фиксирани знаци.
Управителите на АСЦ и ДСЦ в квадратура.
Новолунието е във Водолей с упр.Уран в 6-ти дом , мундаданен дом на дева с упр.Меркурий.
Уран е в тригон с Новолунието , а Меркурий е в градус анарета на знака Водолей.
Знака на Водолея се свързва с приятелството,общите интереси по групи. Това е време в което на преден план трябва да излязат... дружелюбността...,емпатията...оптимистичното и ведро настроение, хуманност, човеколюбие, чувство за хумор...нестандартното отношение.Липсата на приятели, интереси по групи ,както и вече съществуващи взаймоотношенията са фокус по време на това новолунието.
Новолунието попада във втората декада на знака Водолей с управител Меркурий. Ясно виждаме..,колко е подчертан Меркурий в темата.
От друга страна следвайки правилото ,че планета, имаща най-силния аспект със Слънцето, е подчертано важна...трябва да обърнем и особено внимание на самата Луна...,която попада в собствения си мунданен дом свързан преди всичко с дома, бащиното огнище, родителите, наследствеността, материалните ценности, недвижимата собственост, домашния живот, родното място, лоното...дом на душата ,на спомените..,на паметта.
Слънцето и Луната нямат афенитет към знака на Уран...
Ако трябва да обобщя с няколко думи...Бъдете приятелски настроени..,не влизайте в конфликти...Владейте емоциите чрез разум..,не действайте импулсивно...и си пожелайте нещо-Уран е планета на желанията и внезапния късмет.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3 -: Януари 06, 2014, 01:44:16 pm »
Ухуууу новолунието ми се случва в натален 5 дом, опозе с Юпитер, у4, у7, като той самия се намира в 11. Пълнолунието е в натален 6ти, ама малко далеч идват орбисите да ми хване Марса и Венерата, съответно на 19 и 20 гр. Лъв. НО отдавна не съм имала толкова тлъста лунация ... откъм явен знак какво ще се сучва.  ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #4 -: Януари 06, 2014, 02:25:06 pm »
Новолунието ми е в 6ти дом в опозиция със сатурн, У6 :-\ идея нямам какво може да донесе.

Пълнолунието пък е в 1ви дом в опозиция с марс в 7ми.

« Отговор #5 -: Януари 06, 2014, 05:35:32 pm »
Новолуние в 6дом,образува секстил с възела и квадратура с Плутона-У4.А пълнолунието в 12дом като аспектите,които образува са  тригон с Венера-У3/10,секстил с Марс-У9 и тригон Уран-У7.Забравих  тригона с пр.Уран и квадратура с пр.Венера.Може би сега ще е момента да навия вкъщи народа за домашен любимец. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Януари 06, 2014, 06:33:29 pm »
Новолунието ми е в 6ти дом в опозиция със сатурн, У6 :-\ идея нямам какво може да донесе.

Пълнолунието ще даде някакви емоционални терзания свързани с партньори...Активно участие на обожател..,среща с бивш съпруг...Уточняване..,приключване през емоционалната призма.

Новолунието...по-внимателно с храната. Пази се от падане,чупене на кости, крайници...и кожни проблеми.

« Отговор #7 -: Януари 06, 2014, 06:40:47 pm »
Новолунието ми ще бъде в края на 3 дом-Луната ще е в съвпад със Сатурн и Меркурий(У3)-то тогава ми е сесията,така че идеално се свързват
Пълнолунието e в 10,единственият аспект е Венера съвпад с Нептун(всичко това става в 3 дом)

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Януари 06, 2014, 06:49:41 pm »
Новолуние в 6дом,образува секстил с възела и квадратура с Плутона-У4.А пълнолунието в 12дом като аспектите,които образува са  тригон с Венера-У3/10,секстил с Марс-У9 и тригон Уран-У7.Забравих  тригона с пр.Уран и квадратура с пр.Венера.Може би сега ще е момента да навия вкъщи народа за домашен любимец. ;D

Пожелавам ти го... :blink:

По-добре ги постави пред свършен факт... :P..,кой би изхвърлил някой такъв бонбон...

http://bgflash.com/flash/5677/%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B0-%D0%B8-%D0%BA%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B0.html

« Отговор #9 -: Януари 06, 2014, 07:52:14 pm »
Марая,добра идея.Навремето така направих и с баща ми,който въпреки многото закани,че ще спя с плъха(тогава сестра му ми подари хамстер)в килера,накрая го обикна повече и от мен. ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #10 -: Януари 06, 2014, 08:50:43 pm »

Пълнолунието ще даде някакви емоционални терзания свързани с партньори...Активно участие на обожател..,среща с бивш съпруг...Уточняване..,приключване през емоционалната призма.

Новолунието...по-внимателно с храната. Пази се от падане,чупене на кости, крайници...и кожни проблеми.

Благодаря, Марая, но честно казано това за обожателя....няма откъде да дойде, аз толкова съм се затворила в себе си. :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Януари 06, 2014, 09:14:46 pm »
Това новолуние ще ми е в точна опозиция с наталния Сатурн в 9 дом. Новини от чужбина не очаквам, не планирам и образователни инициативи. Дали пък няма да бележи началото на някаква реорганизация в службата? В радикса имам тригон Слънце/Сатурн, обикновено се включва при професионални промени.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Януари 06, 2014, 09:19:52 pm »
Това новолуние ще ми е в точна опозиция с наталния Сатурн в 9 дом. Новини от чужбина не очаквам, не планирам и образователни инициативи. Дали пък няма да бележи началото на някаква реорганизация в службата? В радикса имам тригон Слънце/Сатурн, обикновено се включва при професионални промени.

А защо не...и нещо друго.
Мъж от друг...по-далечен град...или село ;D :-[ :P/не го приемай лично/..,ама селата са по 9-ти дом... ;D
А и София е голЕмО село...

Ха-ха...Лиленце..,да не се казва Емо... :P ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Януари 06, 2014, 09:21:27 pm »
Я не ми разваляй рахатлъка! Сега съм на вълна Шурици, Емовците ги остави за по-нататък.  :P :97: :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #14 -: Януари 06, 2014, 09:23:04 pm »
Лили, тази пргресивна твоя венера още ли е стационарна? Не тръгна ли гадината вече директно?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Януари 06, 2014, 09:25:07 pm »
Тръгна директно още през 2008, тогава имаше промяна на любовния фронт. Но все още стои като замръзнала в същия градус - 8 гр. Овен. Може и това да обяснява някои неща, да видя кога най-сетне ще влезе в следващия градус.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #16 -: Януари 06, 2014, 09:28:43 pm »
Виж ефимеридите, тя сигурно се движи напред, но много бавно.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #17 -: Януари 06, 2014, 10:20:02 pm »
тегави, мамка им.... :-X

Едната ми е върху ИЦ в 4ти, а другата върху нодалната ос в 4/10ти.
Иначе, секстили, тригони с наталните... втората е с малко опозиции, май ще трябва да правя компромиси в дома. Дали няма да се наложи да се местя?
Че после март месец пак така, затъмненията са ми върху осите....  :'(
Нищо чудно, че се чувствам в такава безизходица....
Споменавала ли съм, че съм в зверска депресия и само инатът ме държи още?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

astro

• 475
« Отговор #18 -: Януари 06, 2014, 10:21:55 pm »
тегави, мамка им.... :-X

Едната ми е върху ИЦ в 4ти, а другата върху нодалната ос в 4/10ти.
Иначе, секстили, тригони с наталните... втората е с малко опозиции, май ще трябва да правя компромиси в дома. Дали няма да се наложи да се местя?
Че после март месец пак така, затъмненията са ми върху осите....  :'(
Нищо чудно, че се чувствам в такава безизходица....
Споменавала ли съм, че съм в зверска депресия и само инатът ме държи още?

Ot kakwo te e strah? :rolleyes:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #19 -: Януари 06, 2014, 10:27:32 pm »
От неизвестното.
« Последна редакция: Януари 30, 2014, 12:29:36 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер