И аз имам такъв обект, и аз се чудя какви да ги свърша...
Цитат на: 3apa в Януари 31, 2014, 06:04:16 pmИ аз имам такъв обект, и аз се чудя какви да ги свърша...Ей..мира нямаш ти... :wub:Как си?Какво направи с колата? :rolleyes:
Цитат на: Марая в Януари 31, 2014, 06:24:15 pmЦитат на: 3apa в Януари 31, 2014, 06:04:16 pmИ аз имам такъв обект, и аз се чудя какви да ги свърша...Ей..мира нямаш ти... :wub:Как си?Какво направи с колата? :rolleyes: Аз си кротувам, само ме нападат от засада Колата я преместих в друг сервиз, щото в стария чаках 3 седмици да я започнат. До сряда трябва да е готова. И започвам занимавки със застрахователя - пак осмодомна тема.АСЦ на новолунието ми попада в 4 дом. Та, от 10 започвам освежителен ремонт вкъщи. А и продължавам да те чакам, че да развием и една петодомна тема
Новолунието ми е точен съвпад натално слънце- у6, а пълнолунието се случва в 12-6Иначе АЦ + марс на Новолунието пак е МП- Слънце Луна- значи този мой МП все нещо го засича тези месециАз около работата очаквам раздвижване.
Осми дом свързва ли се с гинекологично проблеми?
Цитат на: 3apa в Февруари 04, 2014, 09:08:24 pmОсми дом свързва ли се с гинекологично проблеми?И с раждане...
пълнолуние водолей