Здравей Гост

Мис Форум

• 209 Отговора
  • 43663 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Мис Форум
« Отговор #60 -: Януари 08, 2014, 03:52:23 pm »
Ех, тези собствени разноски, беее. Само тях повтаряш. Сакън да не черпиш водка за свирка.

Сега ще каже, че някои с-ки и една водка не струват.  ;D

;D ;D

« Отговор #61 -: Януари 08, 2014, 04:04:08 pm »
Нерилчо,Нерилчооо...не и я мястото на тази тема в астро форум и то пълен с жени,а маската на лицето ми е от магазин Джъмбо  :P

За Коледа спечелих едни розови уши от Джъмбо, като на Мики Маус. Вече зная къде ще се изфукам с тях и с рекламната шапка на Атака.  :-[  :97: :rolf:

Как къде, на мен. Ушите ми ги обеща за оня специален фетиш, нали се сещаш… Ако и Нерил иска микимаусовски уши, щедрото му сърце без съмнение ще се разтвори за такава малка глезотийка.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #62 -: Януари 08, 2014, 04:06:21 pm »
Нерилчо,Нерилчооо...не и я мястото на тази тема в астро форум и то пълен с жени,а маската на лицето ми е от магазин Джъмбо  :P

За Коледа спечелих едни розови уши от Джъмбо, като на Мики Маус. Вече зная къде ще се изфукам с тях и с рекламната шапка на Атака.  :-[  :97: :rolf:

Как къде, на мен. Ушите ми ги обеща за оня специален фетиш, нали се сещаш… Ако и Нерил иска микимаусовски уши, щедрото му сърце без съмнение ще се разтвори за такава малка глезотийка.

За Нериля - атакистска шапка и кожени гащи.  ;D

Но аз няма да вземам участие в конкурса, ще предоставя тия аксесоари на победителката.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #63 -: Януари 08, 2014, 04:09:33 pm »
За Нериля - атакистска шапка и кожени гащи.  ;D

Но аз няма да вземам участие в конкурса, ще предоставя тия аксесоари на победителката.  ;D

Щом е за такава благородна кауза…

« Отговор #64 -: Януари 08, 2014, 04:14:25 pm »
С депресария днес, прераждането няма да я излекува ;)
Джъст, Крабс кво стаа ;)
Предложете вие участнички подходящи, а НЕ комплексирани и малоценни хорица
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #65 -: Януари 08, 2014, 04:26:42 pm »
Съжалявам,но нищо не мога да предложа-участничките в конкурса свенливо крият своите физиономии  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #66 -: Януари 08, 2014, 04:28:06 pm »
Малко офтопик-напоследък се запалих по стоманата.Имам два комплекта от стомана вече...Сега зяпам един сайт със стоманена бижутерия в захлас.Дали е удачно да поръчвам по време на ретро Венера.Не искам да припомням историята с гащите  :blink:

« Отговор #67 -: Януари 08, 2014, 04:30:10 pm »
Аз подарявам на победителката комплект белъо-носено е само веднъж в тъмно син цвят 75Б.Гащите са с потенциална дупка  :rolf: И без туй ме е страх да ги нося  ;D

« Отговор #68 -: Януари 08, 2014, 04:31:01 pm »
Съжалявам,но нищо не мога да предложа-участничките в конкурса свенливо крият своите физиономии  :blink:
Защо ли? Мъгла е навън все пак, да не завият вуковете хахахахахахахах
Но виж да умуват некой с лафчета от абитуиентската на Хитлер могат ;)
Важното е Уран да е в Плутон :)
Малко офтопик-напоследък се запалих по стоманата.Имам два комплекта от стомана вече...Сега зяпам един сайт със стоманена бижутерия в захлас.Дали е удачно да поръчвам по време на ретро Венера.Не искам да припомням историята с гащите  :blink:
Ако са хубави и можеш да си ги купиш, какво се чудиш?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #69 -: Януари 08, 2014, 04:32:32 pm »
Защо ли? Мъгла е навън все пак, да не завият вуковете хахахахахахахах
Но виж да умуват некой с лафчета от абитуиентската на Хитлер могат ;)
Важното е Уран да е в Плутон :)
Ако са хубави и можеш да си ги купиш, какво се чудиш?
Прочети историята за злополучния комплект белъо,който си купих,както и тениската,която бях поръчала за моя приятел и не дойде.Те такива са ми колебанията  :P

« Отговор #70 -: Януари 08, 2014, 04:33:47 pm »
Счупи каръка бе момиче ;)

« Отговор #71 -: Януари 08, 2014, 04:35:59 pm »
Сега като се замисля-не биваше да се ядосвам за дупката...Мъжа можеше и да и се зарадва  ;D

« Отговор #72 -: Януари 08, 2014, 04:37:05 pm »
Сега като се замисля-не биваше да се ядосвам за дупката...Мъжа можеше и да и се зарадва  ;D
Играе ти се казваш ;)

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #73 -: Януари 08, 2014, 04:50:24 pm »
лични съобщения за вас двамата няма ли ? :thinking:
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #74 -: Януари 08, 2014, 05:02:58 pm »
А на теб какъв ти е проблема? Защо кудкудякаш във всяка тема?  :rolleyes:

« Отговор #75 -: Януари 08, 2014, 05:13:35 pm »
А на теб какъв ти е проблема? Защо кудкудякаш във всяка тема?  :rolleyes:
Аууу първият вук изви, хус дъ некст ;)

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #76 -: Януари 08, 2014, 05:20:26 pm »
Защо никой не ми отговори относно критериите? Още тъна в неведение относно глиганско излъчване. Клатенето по скопения Марс разбрах, че ще е Сам Шепърд (в тая връзка за чий е на победителката една нощ цяла, кво ще го прави?). Мейл само кудкудяка, ще и се да се класира, ама надали ще я огрее. Нова предлагам като решиш да си качиш снимка, снимай се с 5-10 лв на цяло да види цял свят, че за твоя собствена сметка можеш да изпиеш една-две водки, че е важно, май влиза в критериите? С удоволствие да кача снимка, ама нямам гащи с дупка и съм в дилема по какво да се снимам  ;D

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #77 -: Януари 08, 2014, 05:23:50 pm »
По очарование се снимай, Иринче.  ;D Така ще се класираш за всички конкурси.  ;D

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #78 -: Януари 08, 2014, 05:31:24 pm »
По очарование се снимай, Иринче.  ;D Така ще се класираш за всички конкурси.  ;D

Само отговор чакам от организаторите да знам дали да докарам на снимката излъчване на бабиерски пламък или глиганска страст да покажа, двоумя се  ;D

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #79 -: Януари 08, 2014, 05:40:29 pm »
Средината между двете ще е впечатляваща.  ;D
Ами как ще става с наградите? Като гледам, нито една не си струва борбата.
Гащи с дупки, обещания за цяла нощ с Нерил...
Аз не съм затрогната. Ни титлата ме блазни, ни наградите.