Здравей Гост

Мис Форум

• 209 Отговора
  • 43599 Прегледи
Re: Мис Форум
« Отговор #80 -: Януари 08, 2014, 05:42:16 pm »
Средината между двете ще е впечатляваща.  ;D
Ами как ще става с наградите? Като гледам, нито една не си струва борбата.
Гащи с дупки, обещания за цяла нощ с Нерил...
Аз не съм затрогната. Ни титлата ме блазни, ни наградите.

Нощта с Нерил може даже да го въведат като наказание по углавни престъпления в НК.  ;D ;D ;D ;D

« Отговор #81 -: Януари 08, 2014, 05:55:48 pm »
Средината между двете ще е впечатляваща.  ;D
Ами как ще става с наградите? Като гледам, нито една не си струва борбата.
Гащи с дупки, обещания за цяла нощ с Нерил...
Аз не съм затрогната. Ни титлата ме блазни, ни наградите.

Също и шапка на Атака, кожени гащи (не знам с дупка или без) и уши на Мики Маус, да не пропускаме.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #82 -: Януари 08, 2014, 06:01:36 pm »
Защо никой не ми отговори относно критериите? Още тъна в неведение относно глиганско излъчване.

Споко, аз също не се класирам в конкурса!  ;D

Глиган мисля, че още не съм, но може би... ъъъ... клатена от живота женица? Не знам, Нерил да каже.  :P

Затова с лека ръка си дарявам болен-пидеровата шапка. А микимаусовите уши ще ги пазя за Соник!  ;D

Дъ шоу маст гоу он... да ви таковам във фетишистите!  :rolf:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #83 -: Януари 08, 2014, 06:03:42 pm »
Кожените гащи да не се окажат с на*уйник, а не с дупка?  :'( Такива не са ми потребни.

Заради ушите ще се включа.

Ето ме и мен  :mellow:

« Отговор #84 -: Януари 08, 2014, 06:08:53 pm »
Кожените гащи да не се окажат с на*уйник, а не с дупка?  :'( Такива не са ми потребни.

Заради ушите ще се включа.

Ето ме и мен  :mellow:

Въй, за малко да обърна резбата, толкова си хубава!  ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #85 -: Януари 08, 2014, 06:12:25 pm »
Да се покажа и аз - гледка в заден план  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #86 -: Януари 08, 2014, 06:17:44 pm »
Да се покажа и аз - гледка в заден план  ;D

Лили, много лъскави тия гащи, по ми мязат на латексови… Борбата е безмилостно жестока, но засега държиш челно място, браво!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #87 -: Януари 08, 2014, 06:18:47 pm »
Нали обещах кожени гащи?  ;D

Соник, това е след моминското парти, което смятам да организирам преди сватбата.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #88 -: Януари 08, 2014, 07:03:02 pm »
Издигам кандидатурите на трите дами в розово, че само с три-четири участнички е много нагласена работата:
https://www.youtube.com/watch?v=n-Vws4V-Zd0

« Отговор #89 -: Януари 08, 2014, 07:50:34 pm »
Малеее, вълка кат се обърне кучетата лаят.
В тая мъгла нормално, няма такъв студ навън
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #90 -: Януари 08, 2014, 08:00:05 pm »
Аз обаче едно не мога да разбера, как може някой да предлага да се съберат хора да се запознаят, да пият по нещо изкарат хубаво..То са некфи шапки, включвания от нищото ей така само да се говорят общи безмисленни приказки и даже и форумисти които си тръгнаха солидарно пак се включиха, даже незавършили и незавършени юристи се опитват да изказват.
 Що за безмисленно избиване на комплекси, желание да блеснете без да ви питат се обаждате?
Ми не го разбирам, ама живота си е ваш...Но споко има прераждане ;)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #91 -: Януари 08, 2014, 08:15:39 pm »
Суета. Всичко е суета и комплекси. И куп общи безсмислени приказки в теми като тази.

« Отговор #92 -: Януари 08, 2014, 08:16:48 pm »
Аууу първият вук изви, хус дъ некст ;)

Я изясни сега категорично, ти уъв ли си, по който вуците вият, или въук, по който кучетата лаят? Щото се забелязва известна низходяща тенденция… също бих ти предложил да сложиш снимка на първа награда, току виж дойдат още кандидатки.
« Последна редакция: Януари 08, 2014, 08:21:32 pm от Sonic_Pro »

« Отговор #93 -: Януари 08, 2014, 08:18:33 pm »
То пък взел кой да се оплаква от хора, които се обаждат без да ги питат, като ти самия си най-добрия пример за това. Пък като толкова държиш на смислени приказки - 1000 ти поста (минимум) неастрологични, кво правят във форум за астрология? А щом приемаш толкова насЕрЕосно форумни приказки "проблема и живота си е твой".  :rolleyes: Бляскания из форумни общества не са ми в to-do листа откакто съм на 13, сорка.  ;D Това, което имаме общо е, че давамата не харесваме глупаци и селяни и смятаме, че трябва да се ебаваме всячески с тях и жалкото им съществуване, докато не се оправят. Но визията ни за селско и идиотско поведение е различна. Ти попадаш в моята графа. Така, че не се оплаквай и не се обяснявай, нали това ти е визията за социална справедливост? Трай там и й се радвай.  ;D

« Отговор #94 -: Януари 08, 2014, 08:26:55 pm »
Суета. Всичко е суета и комплекси. И куп общи безсмислени приказки в теми като тази.
Много точно си обобщила писаниците. А аз бих добавил, прераждаите се на спокоиствие, шпрехайте си некфи лузърски неща, ама частно защото в мъглата освен някои от вас да взема за Гошо или Гошка тъпото ( имаше такъв, ако си спомняте и идвал от мъглата) друго няма какво да кажа ;)

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #95 -: Януари 08, 2014, 10:16:22 pm »
Тука к'во се правите всички на ударени и заобиколно си говорите ясни за всички неща :)

Аз наистина искам да избера 100 миски и да им раздам златни медали, вие тука се ебавате с темата :(
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #96 -: Януари 08, 2014, 10:29:23 pm »
Нерил, изтървах те, край. А двойна сватба щяхме да правим... После първото челастрене и благата водка... Отиде коня в рЯката....
Вилнееш  по чуждото като луд с картечница  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #97 -: Януари 09, 2014, 08:24:37 am »
Аууу първият вук изви, хус дъ некст ;)

Я изясни сега категорично, ти уъв ли си, по който вуците вият, или въук, по който кучетата лаят? Щото се забелязва известна низходяща тенденция… също бих ти предложил да сложиш снимка на първа награда, току виж дойдат още кандидатки.

;D ;D ;D ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #98 -: Януари 09, 2014, 08:29:18 am »
Редно е низходящата тенденция да дефилира с носеното само веднъж бельо на "почти женената женица", та да видим наградите в комплект как изглеждат.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #99 -: Януари 09, 2014, 08:30:51 am »
За близка приятелка и гащи от задника си свалям, недей тъй.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.