Здравей Гост

Мис Форум

• 209 Отговора
  • 43685 Прегледи
Re: Мис Форум
« Отговор #140 -: Януари 09, 2014, 03:13:25 pm »
Защо да го доказва някой? И теб защо те интересува кой в какво вярва или не вярва?

Хайде, продължавайте, темата е друга - миски с големи цицки  :P
Ами не е точно това темата, а извадено от контекста от всички включително и теб. За какво друго да си говоря с теб, след като и ти пишеш като тях?
А Репо, говори за прераждания, компетентен е...Ами нека го докаже :)

Това се преживява, пич, не се доказва. Ако искаш да се увериш, пробвай лично. А относно стадото — ще ти е интересно може би да видиш ей-това: https://www.youtube.com/watch?v=dJIa6s8eGC4 (с участието на един брат'чед). Както си го ударил на социален дарвинизъм, може пък да ти подскаже нещо.

Как ще ги събереш от различни краища на България?
В София, ама всеки да си плаща, чакалъкчии няма нужда. Ако някой предложи другаде, ок съм

Да ти имам лъвския стелиум… ми бръкни се малко, бе, на крака ти идват, пфу-у-у!

« Отговор #141 -: Януари 09, 2014, 03:17:07 pm »
Репо не се обяснявай толкова, от празноприказвачи на ден колко искаш, от уличната циганка до новините по ТВто...Разликата с теб е че пльосваш цитати от ютюб.
как ще ми докажеш въпроса с прераждането, че съществува?
Другото са избягване от въпроса и да ме занимаваш с глупости :)
Ама ти е простено Репо, сигурно си малък още, не знам на колко годинки си?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #142 -: Януари 09, 2014, 03:23:20 pm »
Нериле, мислиш ли, че някой ще се засили с ентусиазъм на среща, за да участва в малоумен конкурс и да види специално теб?
Някак...като каниш другите, поне да е нещо, което си заслужава.
Едно представление има и афиш, който привлича публиката. А твоят беше малко малоумен.  ;D

Представите ни за забавления явно са в дисхармония. За теб е конкурс за красота. Няма лошо. Но явно за една част от списващите тук това не е много забавно. И предложението ти увисна.  ;D
Което отново не е лошо.

« Отговор #143 -: Януари 09, 2014, 03:25:32 pm »
Нериле, мислиш ли, че някой ще се засили с ентусиазъм на среща, за да участва в малоумен конкурс и да види специално теб?
Някак...като каниш другите, поне да е нещо, което си заслужава.
Едно представление има и афиш, който привлича публиката. А твоят беше малко малоумен.  ;D

Представите ни за забавления явно са в дисхармония. За теб е конкурс за красота. Няма лошо. Но явно за една част от списващите тук това не е много забавно. И предложението ти увисна.  ;D
Което отново не е лошо.
Ами не е лошо, поне ще доидат жени от които няма да ми увисне...Е след като си в групата жени, които кара мъжете да им виси по добре наистина не идвай не искам да съм груб с теб. Успех :)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #144 -: Януари 09, 2014, 03:28:19 pm »
Нерилчооо,стига се ядосва-аз те разбирам! Лъвския Стелиум не е длъжен да черпи всички! Откъде пък накъде?  :-\
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #145 -: Януари 09, 2014, 03:29:01 pm »
Ами не е лошо, поне ще доидат жени от които няма да ми увисне...

Хубаво е да сме оптимисти  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #146 -: Януари 09, 2014, 03:31:19 pm »
Нерилчооо,стига се ядосва-аз те разбирам! Лъвския Стелиум не е длъжен да черпи всички! Откъде пък накъде?  :-\
Бебс, как ще се нервирам от жени НЕ поканени и каращи мъжете да им увисне? Ти едва ли имаш този проблем,а аз не искам да го имам :)
А колкото до лаят им, ами според мен са се охарчили по празниците и сега си личат гъза за сол-както казах по рано. А за черпенето и плащането го споменавам целенасочено, които трябва ме е разбрал хихихихихихи

« Отговор #147 -: Януари 09, 2014, 03:36:43 pm »
Хората които злобеят и нападат безпочвено са хора с проблеми,комплексирани хора. Уж не те харесват пък по цял ден висят в темата ти и те обсъждат  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #148 -: Януари 09, 2014, 03:37:53 pm »
В секса облизването на ануса ли отричаш?
Не черпиш, не лижеш. :'(

« Отговор #149 -: Януари 09, 2014, 03:39:20 pm »
Репо не се обяснявай толкова, от празноприказвачи на ден колко искаш, от уличната циганка до новините по ТВто...Разликата с теб е че пльосваш цитати от ютюб.
как ще ми докажеш въпроса с прераждането, че съществува?
Другото са избягване от въпроса и да ме занимаваш с глупости :)
Ама ти е простено Репо, сигурно си малък още, не знам на колко годинки си?

Нищо не възнамерявам да ти доказвам. Всъщност не изключвам наистина да си въобразяваш, че нещо от сферата на метафизиката подлежи на доказване и въпросът ти да е съвсем искрен…

Олекна ми, че ми прощаваш, честно, беше ми голям кахър. Сега кармата ми намаля :wub:

Ми на колко да съм, мама за Коледа ми подари таблетче, понеже слушках, а госпожата беше обещала днес да ни води на зоопарка, ама няма, понеже е много мъгливо ;D

А накрая ако може победителката сама да си го сложи… медала, имам предвид.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #150 -: Януари 09, 2014, 03:40:14 pm »
Не черпиш, не лижеш. :'(

Е, Нова, как можа? Това е ключов момент, оферти без второто не приемам. Само ол инклузив. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #151 -: Януари 09, 2014, 03:41:25 pm »
Хората които злобеят и нападат безпочвено са хора с проблеми,комплексирани хора. Уж не те харесват пък по цял ден висят в темата ти и те обсъждат  ;D
И продължават да умуват :)

*

Нова

• 3491
« Отговор #152 -: Януари 09, 2014, 03:41:52 pm »
Абе аз се чувствам Игнор_ната, пък вие си говорете. :'(

« Отговор #153 -: Януари 09, 2014, 03:42:10 pm »
Сигурна съм,че е ларж към тези,които харесва. Не разбирам защо трябва да е щедър към тези,които не харесва или не са му близки  :-\

« Отговор #154 -: Януари 09, 2014, 03:44:04 pm »

Голяма традиционалистка си, чакаш да те черпят ;D

« Отговор #155 -: Януари 09, 2014, 03:45:12 pm »
Сигурна съм,че е ларж към тези,които харесва. Не разбирам защо трябва да е щедър към тези,които не харесва или не са му близки  :-\
Джъст, скиваш ли как се натискат за внимание?
На Репо съм бил простил(не знам за какво, ама човека си верва в прераждания и може да НЕ ГИ ДОКАЖЕ) а другата си иска нещо от мен а снимка не дава?
Кажи честно тва кфо е?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #156 -: Януари 09, 2014, 03:46:53 pm »

другото е важно  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #157 -: Януари 09, 2014, 03:56:02 pm »
На Репо съм бил простил(не знам за какво, ама човека си верва в прераждания и може да НЕ ГИ ДОКАЖЕ)

Отмяташ ли се?
Ама ти е простено Репо
Пък си мислех, че си щедър и благороден тип… Натежа пак кармата, тю-ю.

А че мога да не доказвам, така си е. Може би имаше предвид "и не може да ги докаже"?

другото е важно  :P
Кое? ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #158 -: Януари 09, 2014, 03:56:54 pm »
Имаше само две опции в ухажването, Нова ги спомена кои са.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #159 -: Януари 09, 2014, 03:57:39 pm »
Добре не можеш да докажеш наличие на прераждане, а знаеш ли какъв си бил в предишният си живот Репо?