Здравей Гост

Мис Форум

• 209 Отговора
  • 43615 Прегледи
Re: Мис Форум
« Отговор #180 -: Януари 09, 2014, 05:49:05 pm »
Пак ме синастрите и съмнения за личноста ми тъ би Ур нот ту би...хахахахах...Леле майко колко изтрещели хора, даже лекар на ХАУС ще му отидат знанията и усилията хахахахахаха
Осъзнаите се бе хора :)
Аз изчезвам...отивам да проверя дали Зикову ще познае(дано не) хорарният ми въпрос.
Емма с приятелят ти не знам, каква синастрия имате, но след като си с него да го сравняваш с мен съпоставяш по скоро е неуместно, на теб едва ли би ти било приятно той да те съпоставя с друга замисли се.
Айде стига толкова, дишайте мъгла на спокоиствие и крепко здраве и тн...Успех
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #181 -: Януари 09, 2014, 06:06:12 pm »
Нериле, във форум по астрология сме все още. Не е чак толкова странно да анализираш астрологични показатели, както и да правиш сравнения между тях.
До момента не видях да пиша нещо неастрологично за половинката си, не изпадай в друга плоскост, няма такава.

Това се опитвам да напиша, при такава синастрия, до момента да бих изявила желание поне да те видя кой си, какъв си. Все нещо щеше да подтиква любопитство или желание в мен, аспекти доста има, не си сляп, че да ги видиш.

Има доста хора от форума, които ми влияят добре, други не толкова добре - тоест, докосват ме по някакв начин. На прима виста се сещам за Уран, ето още един човек с планети и оси по Лъв/Водолей. И определено чувствам симпатия, което е най-малкото логично, ако се погледне синастрията ни.
Сещам се и за Енигма, с която имаме точен тригон на Мерковете, за Лили, с която сме се опозирали. Все аспекти и някакви вибрации.
С теб - нула от този вид. И тях не съм виждала лично.
Има обмен на енергия, Нериле, каквото сочат и аспектите в синастрията. С теб този обмен нещо...куца, да не кажа, че започвам да се съмнявам и аз.

Синастрията не е само и единствено любовен хороскоп, Нериле. Показва някаква съвместимост - партньорска, приятелска, каквото се сетиш, което изисква двама души да се съвместят.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #182 -: Януари 09, 2014, 06:17:02 pm »
"Дишайте мъгла на спокойствие" - такъв лаф още не бях чувала  ;D ;D

Днес е ден за изстъпления... ех, дубинушка, ухнем! 

http://www.youtube.com/watch?v=rh9zjChNnkg  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #183 -: Януари 09, 2014, 06:26:42 pm »
аз пък мисля, че си е негова картата- синастрията ни е идеално несъвместима, пасва на реалността  ;)
освен това  данните подхождат  на характера му. с такъв характер не би дал  грешна карта, нито чужди снимки.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #184 -: Януари 09, 2014, 06:35:40 pm »
Аз не мога да го търпЪ, а по синастрия досега тряяше да съм си купила булчинска рокля и да го преследвам. Но изгорения ретро мерк определено си остава, ахахахахаха и в реалната му карта.  ;D ;D ;D Огън също има момчето :-\ Но ми се струва, че има вода и аххх, как не му понася да има вода в натала! Та затова се прави на вървежен и много печен, но реално и той самия на си вярва.  :rolleyes:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #185 -: Януари 09, 2014, 07:48:07 pm »
Аз пък съм в дилема.
Хем си мисля, че синастрията ни работи, хем се чудя това неговата карта ли е  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #186 -: Януари 09, 2014, 08:19:55 pm »
Какво не му харесвате на Нерил? Човека е наистина готин! За пореден път се убеждавам,че силните Слънца дразнят мнозинството,защото по някакъв начин изпъкват.Аз лично харесвам хора със силни Слънца-високото им самочувствие изобщо не ме дразни-даже им се кефя  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #187 -: Януари 09, 2014, 09:04:45 pm »
Джъст, високото самочувствие трябва да е базирано на НЕЩО. А не на това да твърдим на голо колко добри сме ние, а колко зле са другите. Когато базираш оценката за себе си и градиш самочувствие върху това колко зле са другите, реално си комплексар.  :-\ Имам в живота си хора със силни Слънца много - даже бих казала, че харесвам огънят у хората като стихия. И Лъвове има,  и Стрелци, дори и Овни. Цял живот със човек със Слънце в Овен в ъглов дом съм живяла (че и е набурсучило още незнайно много достойнства), така че и аз харесвам високо вирнатите глави, но трябва да гледат към небето, към целите си, трябва да са стъпили на земята - а не върху купчина трупове от хората, които са "елиминирали" или погледа да им е отправен към чуждата паничка и колко са зле хората. Хората изобщо не се дразнят от високо самочувствие, дразнят се от високо самочувствие без покритие, защото ако наистина е високо, вътрешното ти убеждение за стойността ти е непоклатимо и от там, нямаш нужда нито да си агресивен, нито да тъпчеш другите. Надявам се наистина някой ден да го осъзнаеш и да махнеш такива хора като тоя от живота ти, които те дърпат назад.

*

Sleart

• 20
  • Обикновен човек съм си !
« Отговор #188 -: Януари 10, 2014, 01:16:49 am »
Еййй пичове и пички как сте Бря???Бат Нерил що сте го взели за мезе, ние с него на лично такъв лаф мохабет му ударихме, че чак планираме запой в бъдещето, но ергенски запой, щото и двамата за сватба не сме се запътили  ;D! Иначе, ThunderGoddess ти коя зодия беше, и не беше ли ти момичето с синьозелените(пурпурни) очи, които пронизваха монитора на всеки мъж!  :P :P :P!Аз обичам ей така, да си говоря открито и да създавам малко смях(понякога съчетан с простотия) !Отностно хора с комплекси, в моят университет е пълно, напр онзи ден изкарах 6.00 по микробиология и от 50 човека аз влезнах първи на устния изпит и от 50 човека само аз имах отличен и то с похвала от професорката ни, която се пише голяма риба в медицинския в Пловдив!И се почнаха слухове, че ми била роднина, плащал съм, бръмбари ФОШИТЕ, и тем подобни!И не знам МАЙНА, защо но всички комплексари, които ме мразят, са комплексирани от мен, те не са много, но винаги съм се чудел, този  и този защо ме мрази бла бла бла!Айде лека нощ!Дайте малко движение на темата!  :lol:  :-\ ;D ;D :P
Труден човек, доста труден...

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #189 -: Януари 10, 2014, 01:29:59 am »
Хората които злобеят и нападат безпочвено са хора с проблеми,комплексирани хора. Уж не те харесват пък по цял ден висят в темата ти и те обсъждат  ;D

Ама това е толкова познато, сякаш се е случвало и преди  :-\ :-\ :-\

Слерт, за какво трябва да си и роднина, та аз даже не знаех, че имало такъв уни в Пловдив. Както и да е, аз се зарадвах, че има някой набор от срещуположният пол във форума, а и доктор(?) ще става или там каквото си е решил. 

Вече почвате да ме дразните! Спрете да се заяждате един с друг и дайте да раздам останалите 99 медала! Емма, на тебе също ще ти дам един и на Лил естествено. Големият приз е още в играта! Моля някой да обърне внимание на вече 97 медала!
« Последна редакция: Януари 10, 2014, 01:39:43 am от Crabby »
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Sleart

• 20
  • Обикновен човек съм си !
« Отговор #190 -: Януари 10, 2014, 02:13:31 am »
Здрасти Crabby! Ем 91 набор съм, и уча фармация, мани ги тия сдухляци-докторите!Искам и аз един медал , за 6.00 по Микробиология , вече стават 96  ;D ;D ;D!Иначе коя зодия си?
Труден човек, доста труден...

« Отговор #191 -: Януари 10, 2014, 09:58:01 am »
И аз се нареждам за медал заради огнената натура на аватара ми. :P
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #192 -: Януари 10, 2014, 11:11:25 am »
Въпреки мъглата хейтърите пак намират място да се виждат ;)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #193 -: Януари 10, 2014, 11:28:06 am »
Хората които злобеят и нападат безпочвено са хора с проблеми,комплексирани хора. Уж не те харесват пък по цял ден висят в темата ти и те обсъждат  ;D

Слерт, за какво трябва да си и роднина, та аз даже не знаех, че имало такъв уни в Пловдив. Както и да е, аз се зарадвах, че има някой набор от срещуположният пол във форума, а и доктор(?) ще става или там каквото си е решил. 

Вече почвате да ме дразните! Спрете да се заяждате един с друг и дайте да раздам останалите 99 медала! Емма, на тебе също ще ти дам един и на Лил естествено. Големият приз е още в играта! Моля някой да обърне внимание на вече 97 медала!

Нерил е one-man show, хем безплатно и с програма, каквато публиката пожелае. Съвсем малко ръчкане му трябва, за да хвърли поредния бомбастичен лаф, аз лично много си го обичкам. Тъй че всичко е съвсем добронамерено, големият праз чака да бъде връчен на победителката в ко́нкурса, пуканките вървят…

« Отговор #194 -: Януари 10, 2014, 11:31:49 am »

Нерил е one-man show, хем безплатно и с програма, каквато публиката пожелае. Съвсем малко ръчкане му трябва, за да хвърли поредния бомбастичен лаф, аз лично много си го обичкам. Тъй че всичко е съвсем добронамерено, големият праз чака да бъде връчен на победителката в ко́нкурса, пуканките вървят…
Май от вчера си забравил...Целуваш ръка и задължително бележка за платен ток :)
В другият живот, ако си я платиш не е на добре.
Репо ти виждам си религиозен и окултист, а когато се молиш Господ отговаря ли ти?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #195 -: Януари 10, 2014, 11:35:59 am »
Нерил е one-man show, хем безплатно и с програма, каквато публиката пожелае.

Човекът медия  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #196 -: Януари 10, 2014, 11:38:43 am »
Май от вчера си забравил...Целуваш ръка и задължително бележка за платен ток :)
В другият живот, ако си я платиш не е на добре.
Репо ти виждам си религиозен и окултист, а когато се молиш Господ отговаря ли ти?

Как стигна до извода, че се моля? :thinking: Иначе за гласовете уцели — понякога чувам "5, 14, 38, 23, 1, 17", ама като пусна тото, все не се падат. Сигурно съм се настроил на грешна честота…

« Отговор #197 -: Януари 10, 2014, 11:59:16 am »
Ами естествено, че съм оне мен шоу. Макар и виртуално някой да не кажа повечето хора заспиват с мисли за мен, независимо дали с положителен или отрицателен знак. А другите знаете от кое мое нещо си правят дъвка...Гледам днес същите не липсват ;)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #198 -: Януари 10, 2014, 12:02:40 pm »

Днес съм на хейтърска вълна. Колегата ми Близнак се заяде за някакви безстопанствени 2лв, които намерил, но остави в кухнята прези Коледа. И аз тогава казах, че ако някой не си ги вземе, ще купя пуканки за тях и ще ги ядем всички, все пак са 2лв. Днес каза, че всъщност това били негови пари и като съм купила аз пуканки означавало, че той черпел. Нали не били мои парите ... ама защо тогава ми ги беше оставил на бюрото от понеделник, та ми се подмятаха? Нааачи, извадих и му дадох 2лв да си ги вземе. Кой какво бил купил и чии били. За 2 лв! Сравнени със заплатата му, това са песъчинки! Но той днес останал без пари, занулил сметката и решил да смуче откъдето види.

Най-мразя дребнав мъж. Не пестелив, не разумен. Дребнав, стиснат и елементарен. Слънце в 5, Марс в Лъв. Не обичам такива неща.

Да, Нерил. Хейтърите се надушваме като негри в тъмното. Въобще не съм длъжна да харесвам никого. Особено колегата!!!  :33: Семпъл елементар!

Луната днес ми е върху Венерата  :-\ Чувствителна съм на тема 8 дом.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #199 -: Януари 10, 2014, 12:08:59 pm »

Днес съм на хейтърска вълна. Колегата ми Близнак се заяде за някакви безстопанствени 2лв, които намерил, но остави в кухнята прези Коледа. И аз тогава казах, че ако някой не си ги вземе, ще купя пуканки за тях и ще ги ядем всички, все пак са 2лв. Днес каза, че всъщност това били негови пари и като съм купила аз пуканки означавало, че той черпел. Нали не били мои парите ... ама защо тогава ми ги беше оставил на бюрото от понеделник, та ми се подмятаха? Нааачи, извадих и му дадох 2лв да си ги вземе. Кой какво бил купил и чии били. За 2 лв! Сравнени със заплатата му, това са песъчинки! Но той днес останал без пари, занулил сметката и решил да смуче откъдето види.

Най-мразя дребнав мъж. Не пестелив, не разумен. Дребнав, стиснат и елементарен. Слънце в 5, Марс в Лъв. Не обичам такива неща.

Да, Нерил. Хейтърите се надушваме като негри в тъмното. Въобще не съм длъжна да харесвам никого. Особено колегата!!!  :33: Семпъл елементар!

Луната днес ми е върху Венерата  :-\ Чувствителна съм на тема 8 дом.
А на мен Сатурн ми е в Уран. Ама ти като го знаеш какъв е защо не му скрои номер за тези 2лева и да го ебаваш после? И най интересното е защо му обръщаш внимание, кфо ти пука?