Здравей Гост

Повтаряща се прогресия

• 6 Отговора
  • 1885 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Повтаряща се прогресия
« -: Януари 08, 2014, 12:03:06 pm »
 ;D
Припаднах... ;D
Преди три години имах прогресия на Слънце в съвпад с натална Венера...Днес гледам,прогресивната карта и какво да видя? ;D
Поради ретроградната Венера в прогресивната карта след 3г. пак прогресивна венера в съвпад с пр.слънце.
Повтарящи се прогресии поради ретроградие имате ли?Събития...Или на Ваши познати да погледнете картите... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
Re: Повтаряща се прогресия
« Отговор #1 -: Януари 08, 2014, 12:24:30 pm »
Да, прог.Венера стана ретро и пак ще е в обятията на прог. Сатурн. Случва се в овен -10  натален дом. Май на безрадостност е.))

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2 -: Януари 08, 2014, 12:54:46 pm »
;D
Припаднах... ;D
Преди три години имах прогресия на Слънце в съвпад с натална Венера...Днес гледам,прогресивната карта и какво да видя? ;D
Поради ретроградната Венера в прогресивната карта след 3г. пак прогресивна венера в съвпад с пр.слънце.
Повтарящи се прогресии поради ретроградие имате ли?Събития...Или на Ваши познати да погледнете картите... :rolleyes:

имала съм, да, колко ли пъти съм го писала.

Като срещнах съпруга си пр. слънце правеше съвпад с пр. венера, която е ретро.

Преди няколко години пр. слънце направи съвпад с натална венера.

Сега, от това което постоянно чопля покрай моята нещастна венера, имай предвид, че съвпада на прогресивното слънце с пр. ретро венера може да доведе мъж в живота ти с който имаш карма, и т.н. заради ретроградността. Освен това съвпада на пр. слънце с пр. венера според някои (Дейн Ръдиар помня конкретно) е по-значимо събитие отколкото съвпада на пр. слънце с натална венера, защото е астрологично събитие, което реално се е случило. Също така пр. слънце съвпад пр. ретро венера е т. нар. долен съвпад (inferior conjunction) на ретро венера, това предполагам има някакво значение свързано и с горния съвпад на слънцето и венера (който няма как да преживееш по прогресия, но знака и градуса може да имат някакво значение в картата ти или в бъдещи транзити или прогресии), още не съм го изследвала подробно.

Обърни внимание и на деклинацията при движението на пр. венера през годините.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Януари 08, 2014, 01:01:40 pm »
Да, прог.Венера стана ретро и пак ще е в обятията на прог. Сатурн. Случва се в овен -10  натален дом. Май на безрадостност е.))

Все пак това е дом на Сатурн. Говорим за кариера , стабилитет. Венера се свързва с желанията, ценностите, красотата...Знаеш ли може да преориентираш бизнеса в друга посока...Да получиш сигурност.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Януари 08, 2014, 01:05:59 pm »
;D
Припаднах... ;D

имала съм, да, колко ли пъти съм го писала.

Като срещнах съпруга си пр. слънце правеше съвпад с пр. венера, която е ретро.

Преди няколко години пр. слънце направи съвпад с натална венера.

Сега, от това което постоянно чопля покрай моята нещастна венера, имай предвид, че съвпада на прогресивното слънце с пр. ретро венера може да доведе мъж в живота ти с който имаш карма, и т.н. заради ретроградността. Освен това съвпада на пр. слънце с пр. венера според някои (Дейн Ръдиар помня конкретно) е по-значимо събитие отколкото съвпада на пр. слънце с натална венера, защото е астрологично събитие, което реално се е случило. Също така пр. слънце съвпад пр. ретро венера е т. нар. долен съвпад (inferior conjunction) на ретро венера, това предполагам има някакво значение свързано и с горния съвпад на слънцето и венера (който няма как да преживееш по прогресия, но знака и градуса може да имат някакво значение в картата ти или в бъдещи транзити или прогресии), още не съм го изследвала подробно.

Обърни внимание и на деклинацията при движението на пр. венера през годините.

Интерсното е , че гр. е 6 и е в секстил с нат.Меркурий...По същото време ПР.Меркурий ще съвпадне с нат.Венера... :o

Е , мъж си имам... :rolleyes: Дай нещо друго.... :-\

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #5 -: Януари 08, 2014, 02:06:55 pm »
А венера какво управляваше при теб :rolleyes: :wub:
« Последна редакция: Януари 08, 2014, 03:08:20 pm от sladurkata »

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Януари 08, 2014, 02:51:32 pm »
Нема друго Марая :P венера ти управлява и десцедента, а и по млад ще е от тебе заради съвпада на меркурий

Ми и този е по-млад... :P
Стига вече уморих се от любови... :P